Alutka Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Bogi świetne fotki:klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: :klacz: Dziękujemy:modla: :modla: :modla: :modla: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
MarcinB Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 Charty afgańskie Psy Klasa młodzieży po lewej Canis Cykuta 2 dosk), po prawej Calamus Secret Lover (1 dosk, zw. mł.) klasa weteranów Bave Heart Zikkurat (1 dosk, BIS weteranów) Suki Klasa pośrednia po lewej: Lima Cykuta 9 1 dosk, CWC) , po prawej: Extravagance Zikkurat (2 dosk) klasa otwarta Extra Special Zikkurat (1 dosk, CWC, BOB) Chart rosyjski borzoj Psy Klasa otwarta Gandalf Flegeton (1 dosk, BOB, BOG 3) Klasa championów Rhaswan Klingsor’s (1 dosk, CWC) Suki Klasa młodzieży Astryda Złocista Wilma (1 dosk, Zw. mł.) Klasa pośrednia Alma du Grand Fresnoy (1 dosk, CWC) Klasa otwarta Tangentiala Nijinski Ballet (1 dosk, CWC, NSwR) Chart polski Psy Klasa młodzieży Dagon Arcturus Suki Klasa młodzieży Furia Arcturus Klasa pośrednia Hola Habacus Klasa championów Hossa Piekarskie Wzgórze (2 dosk) Ranbaza Atrakcyjna Jejmościanka (1 dosk, CWC, NSwR) Chart angielski greyhound Psy Klasa championów Follow The White Rabbit (1 dosk, CWC, BOB, BOG2) Suki Klasa szczeniąt Pre-Eminent Peg Ypsylon (1 wo, BIS Puppy 3) Chart angielski whippet Psy Klasa championów Mauritius Lazarus (1 dosk, CWC, BOB, BOG) Klasa weteranów Santa Barbara Lazarus (1 dosk) Chart środkowoazjatycki tazy Psy Klasa młodzieży (foto: Alethea) Dzalal-Abad Unur (1 dosk, zw. mł., BOB) Quote
Agama Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 MARCIN cudowna fotorelacja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to chyba CIEBIE widzialam jak cwiczyles na ringu ozdobnych-przed sedziowaniem TWOJ PUPIL TO ZJAWISKO:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alfa147 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Nam się dało zdobyć 2 lokate na pięć 6 suk:roll: A tu kilka fotek Quote
MarcinB Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Agama napisał(a):MARCIN cudowna fotorelacja:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: to chyba CIEBIE widzialam jak cwiczyles na ringu ozdobnych-przed sedziowaniem TWOJ PUPIL TO ZJAWISKO:loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję za miłe słowo. Tak, to ja przebiegłem się dookoła z moim psem przy p. Ostrowskim. Poznałem go dzień wcześniej i on także był zainteresowany tym psem, gdyż chartów środkowoazjatyckich jest 300 na świecie a tylko 2 w Polsce. Nigdy takiej rasy nie widział, więc nic dziwnego, że go zainteresował mój Unur. P. Ostrowski sam przebiegł dookoła ringu z moim tazy i pierwszy raz mogłem dzięki temu zobaczyć, jak się psiak prezentuje. Prawda, że ślicznie. Pozdrawiam, Marcin Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Alfa a mam pytanko... do której trwało wystawianie berneńczyków? Było ich od groma, za każdym razem jak przechodziłam koło ringu to ciągle je widziałam ;) Quote
solis Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 bogi świetne foty... jestem zadowolona bo dzięki Tobie jest co oglądać :) ach :razz: :loveu: ... masz talent... POZDRAWIAM :cool3: :kiss_2: Quote
bogi Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 solis napisał(a):bogi świetne foty... jestem zadowolona bo dzięki Tobie jest co oglądać :) ach :razz: :loveu: ... masz talent... POZDRAWIAM :cool3: :kiss_2: DZIeKUJE:oops:lubie oglądać zdjęcia,a ostatnio fotorelacji z wystaw jest tak mało,że postanowiłam wziąść aparat w swoje ręce:cool3: Quote
Alfa147 Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Alfa a mam pytanko... do której trwało wystawianie berneńczyków? Było ich od groma, za każdym razem jak przechodziłam koło ringu to ciągle je widziałam ;) No, no bernów było sporo:razz: jakos tak skonczyły się o 13-14;) Quote
Alutka Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Ależ piękne są te charty - G R A T U L A C J E !!!:loveu: :multi: :loveu: :multi: :loveu: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Xxxxxxxxxxxx Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Mogłabym prosić o fotki pudli mini psy klasa szczeniąt, zdjęcia z ringu przy wyborach BIS szczeniąt oraz fotki goldenków Quote
jo-jo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Czy można prosić o stawkę doga niemeickiego, zupełnie zapomniałam :oops: Proszę Kogoś jak będzie miał chwileczkę, bo bardzo mi są potrzebne :oops: Quote
zula Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Dog niemiecki (ac) Psy klasa młodzieży 187.ARAGON z Rosiczkowch Bagien klasa pośrednia 188.OZZY Matrix klasa otwarta 189.CZARDASZ Marchołt Suki klasa młodzieży 190.CONCHIT z Domu Etny 191.NEGRA Magiczne Koło 192.TOSCA Oregon klasa pośrednia 193.WHISKEY Akwaforta klasa otwarta 194.ALTRA Agamemnon Dog niemiecki (bł) Psy klasa młodzieży 195.Balao NOTHING ELSE MATTERS Dog niemiecki (pż) Psy klasa młodzieży 196.FATUM Pangea 197.WYRWIDĄB z Kuźni Napoleońskiej klasa pośrednia 198.BONZO Złoty Kameleon Suki klasa szczeniąt 199.ERIS z Groniczka klasa młodzieży 200.COSTA DEL SOL Król Arlekin klasa pośrednia 201.VIVIANNA Moloseum klasa otwarta 202.CASABLANKA Książę Gorzkowa 203.JAGA UGARO Quote
jo-jo Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [quote name='zula']Dog niemiecki (ac) Psy klasa młodzieży 187.ARAGON z Rosiczkowch Bagien klasa pośrednia 188.OZZY Matrix klasa otwarta 189.CZARDASZ Marchołt Suki klasa młodzieży 190.CONCHIT z Domu Etny 191.NEGRA Magiczne Koło 192.TOSCA Oregon klasa pośrednia 193.WHISKEY Akwaforta klasa otwarta 194.ALTRA Agamemnon Dog niemiecki (bł) Psy klasa młodzieży 195.Balao NOTHING ELSE MATTERS Dog niemiecki (pż) Psy klasa młodzieży 196.FATUM Pangea 197.WYRWIDĄB z Kuźni Napoleońskiej klasa pośrednia 198.BONZO Złoty Kameleon Suki klasa szczeniąt 199.ERIS z Groniczka klasa młodzieży 200.COSTA DEL SOL Król Arlekin klasa pośrednia 201.VIVIANNA Moloseum klasa otwarta 202.CASABLANKA Książę Gorzkowa 203.JAGA UGARO Super Wielkie Wielkie Dzięki :multi: Quote
Recommended Posts