Dobcia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Cocermanko, oczywiście podpisuje się pod słowami pinczerki, byłam pod wrażeniem Twojego wystawiania, a pieski masz cudowne:lol: Czarny piesek robił wrażenie, tym bardziej gratuluje, że udało wam się takiego konkurenta pokonać :lol: Powodzenia na kolejnych wystawach, byle tak dalej;) :multi: Quote
cockermanka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Z tym czasem na wystawach,to zawsze jest problem....ale fajnie,że Fredzik jest :-) Dobcia - dzięki za miłe słowa - przekażę piesom :-). Niestety z łapą Arabelli jest nieciekawie...i nie wiadomo co jest przyczyną...wrrr... Quote
Alojzyna Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Zdjęcia staffików, amstafów i bullków są w grupie 3 - terriery bullowate.Tutaj natomiast zdjęcia innych psiaków. Może niektóre z nich są dogomaniaków? Quote
Pik Pari Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 A wyniki sznaucerow? o foty nie smiem prosic... Quote
eveandAxel Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Alojzyna napisał(a):Zdjęcia staffików, amstafów i bullków są w grupie 3 - terriery bullowate.Tutaj natomiast zdjęcia innych psiaków. Może niektóre z nich są dogomaniaków? Ta u góry to Tosca Oregon:p A to my , to my! !!!!:multi: :multi: :multi: Przywieźliśmy Zw. Młodzieży i Zw. Rasy!!!:multi: :multi: :multi: :loveu: Quote
zula Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 eveandAxel napisał(a): A to my , to my! !!!!:multi: :multi: :multi: Przywieźliśmy Zw. Młodzieży i Zw. Rasy!!!:multi: :multi: :multi: :loveu: Gratulacje:klacz::cool2: Quote
eveandAxel Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 dzięki, właśnie zaczynamy się rozkręcać :roll: i niedługo będę miała młodzieżowego championa w domu:multi: , patrzcie a miał być fajny ciapek na kanapę! hihi, chyba dostałam też bonus!;) :p Dziękujemy za zdjęcie osobie! która musiała prawie otrzeć się o nas :razz: przy ringu i niewiedziała!:lol: Ładne!:loveu: Quote
olaglowka Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 a my ledwo co w Ustroniu weszlismy do mlodziezy to wygralismy jheszcze rase w porownaniu z 4 letnim Interem :) Quote
$andwich Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Olu, wielkie gratulacje! A ja zapomniałam, że miałam do Was podejść:oops:. A tak z innej beczki, ma ktoś może katalog z Ustronia z 2003 roku? Quote
bogi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 flashka-g napisał(a):ma ktos moze jakeis foty haszczaków? Mam jednego - ale w kilku ujęciach Quote
bogi Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 My z Ustronia przywieźliśmy dwa złota i zwycięstwo młodziezy. Wszystkim mniej lub bardziej wygranym gratulujemy Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 Bogi świetne zdjęcia choć za pierwszym razem nie chciały się włączyć - interia to nie najlepszy serwer na wklejanie fotek ;] Przedewszystkim thx za fotki wilaczków - bardzo mi na nich zależało ;) Quote
zula Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 $andwich napisał(a):A tak z innej beczki, ma ktoś może katalog z Ustronia z 2003 roku? Tak, mam ten katalog... Quote
Recommended Posts