Em-ka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kasia Eternal napisał(a):Jesteś kochana Emka!!!!dziekuję bardzo!!!!:multi: czy prześlesz mi resztę na emaila??pls, robisz piękne fotki!!!! Kasiu - wyślij mi adres mailowy na pw :) wyślę wszystkie fotki jakie mam Twoich pupili - dziekuję za miłe słowa :oops: ;) Quote
Em-ka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kasia, Błyskotka i Fjona z niebieskim jęzorkiem :) Quote
Agama Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 MALGOSIU jak zwykle foty zjawiskowe:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Em-ka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No to jeszcze jedno...... Małgosiu - dziekuję :) zdjecia prześlę Ci na maila; Quote
Dobcia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Śliczne fotki, ale jedno wam powiem, na żywo wyglądają jeszcze lepiej:loveu: :cool3: Quote
cockermanka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Piękne te "grzywki" Agamy :multi: (szkoda,że nie udało mi się "pomacać" tych piękności na żywo....:roll: )- szkoda tylko,że niefortunnie sfotografowane...(bez urazy dla autorki fotek) - tło kompletnie nie pozwala spokojnie przyjrzeć się fotografowanemu obiektowi...(przepraszam..ale to "zboczenie" fotografa...:evil_lol: ) Quote
musia Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Tak spytam raz jeszcze - zna ktoś wyniki gończych polskich?? - sztuk 3 Quote
Em-ka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Kasiu - to jeszcze Twój pupil: pozostałe wysyłam na maila :) Quote
Em-ka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 cockermanka napisał(a):Piękne te "grzywki" Agamy :multi: (szkoda,że nie udało mi się "pomacać" tych piękności na żywo....:roll: )- szkoda tylko,że niefortunnie sfotografowane...(bez urazy dla autorki fotek) - tło kompletnie nie pozwala spokojnie przyjrzeć się fotografowanemu obiektowi...(przepraszam..ale to "zboczenie" fotografa...:evil_lol: ) niestety, nie był w Ustroniu atelier........;) Quote
cockermanka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Em-ka napisał(a):niestety, nie był w Ustroniu atelier........;) Oczywiście,że nie było - ale zobacz jaka świetna i czytelna jest fotka tego mopsika,którą wrzuciłaś przed chwilką - po prostu widać psa :lol: :multi: . Portrety grzywek byłyby super,gdyby tło było bardziej jednolite - np.drzewa,które miałyście w tle po prawej stronie.Co prawda byłoby zmienione światło,ale sądzę,że być może nawet z korzyścią dla fotogafowanego obiektu. Quote
Kasia Eternal Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Piękny mój Gucci!!!! Emka dziękuję!!!!:multi: Quote
Agama Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 nie mozna bylo zbyt zastanawiac nad tlem ,bo weszlysmy na teren gdzie nie mozna bylo wprowadzac psow i oczywiscie sie natychmiast pojawil ochroniarz... Quote
zpr Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ja tak z innej beczki... czy ktoś się orientuje czy by wyjechać na Ukraine trzeba mieć wizę? Quote
cockermanka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Agama napisał(a):nie mozna bylo zbyt zastanawiac nad tlem ,bo weszlysmy na teren gdzie nie mozna bylo wprowadzac psow i oczywiscie sie natychmiast pojawil ochroniarz... hehe...widze właśnie...:eviltong: Quote
solis Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Cześć. Wystawa w Ustroniu była świetna, duuuuużo zwierzaków, sliczna pogoda no i oczywiście atmosfera, która jest chyba najważniejsza. Mam małą prośbę, jeśli ktoś ma fotki z tej wystawy to niech podeśle, choćby na gg :) ... najbardziej mnie można ucieszyć Nowofundlandami :) ach ... Błyskotka, jak tam Twój rudy zwycięzca się czuję po niedzieli?? hehe ;) Pozdrawiam @LL :* :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Musia, przypuszczam, że jak do teraz nikt się nie odezwał to raczej nikt nie ma pojęcia :( Cockermanka, szczerze to ja myślałam, że ten czarny cocker z Wami wygra a tu taka miła niespodzianka :) Gratulacje! Ta afganka była takiego małżeństwa co mieli jeszcze jednego afgana... jadłam z Dobcią koło nich kiełbaskę :D Ale suczka faktycznie śliczna :) Dobcia i popieram - zdjęcia super, ale psy w realu wyglądały jeszcze lepiej :) I dziękuję, za wyniki BIS - można było poznać zwycięzców :p Quote
Ewelinaa Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Em-ka napisał(a):W Ustroniu uchwyciłam takiego afgana - nie wiem kto, nie wiem czyj, ale wiem, że fotogeniczny........ ten afgan to : EXTRA SPECIAL Zikkurat lub EKCLUSIVELY FOR ME Zikkurat Quote
cockermanka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Cockermanka, szczerze to ja myślałam, że ten czarny cocker z Wami wygra a tu taka miła niespodzianka :) Gratulacje! Dlatego też nie liczyłam na wiele,ale faktem jest,że mój Timur ma lepszą linię grzbietu i ma lepsze proporcje...i bardziej podobał się sędziemu w ruchu:lol: - nie ukrywam,że bardzo się ucieszyłam z wygranej,bo konkurent godny i ze znanej czeskiej hodowli.:razz: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Cockermanka, ja to wogóle sie dziwiłam jak Ty się połapałaś w tym wszystkim - dopiero co z ringu z jednym psem schodzisz, a już jesteś spowrotem z innym ;) No ale cóż, lata praktyki :p Byliście świetni! Quote
cockermanka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Czasem wystawiam cztery cockery na jednej wystawie - to dopiero jest gimastyka ;-) A na światówce będzie dopiero wesoło...cockery sa podzielone na cztery ringi - a my będziemy miały psa na każdy ring... PS.Miło było mi poznac kolejne dogomaniaczki! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Cockermanka nam również :) Chociaż szkoda, że nie było czasu na rozmowy bo bym Ci mogła trochę o Fredziku z "Mustanga" poopowiadać bo nadal tam jeżdzę :diabloti: W takim razie powodzenia na światówce, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzicie(raczej w to nie wątpię!) :) Quote
Recommended Posts