Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kasia Eternal napisał(a):
Jesteś kochana Emka!!!!dziekuję bardzo!!!!:multi: czy prześlesz mi resztę na emaila??pls, robisz piękne fotki!!!!

Kasiu - wyślij mi adres mailowy na pw :) wyślę wszystkie fotki jakie mam Twoich pupili - dziekuję za miłe słowa :oops: ;)

Posted

Piękne te "grzywki" Agamy :multi: (szkoda,że nie udało mi się "pomacać" tych piękności na żywo....:roll: )- szkoda tylko,że niefortunnie sfotografowane...(bez urazy dla autorki fotek) - tło kompletnie nie pozwala spokojnie przyjrzeć się fotografowanemu obiektowi...(przepraszam..ale to "zboczenie" fotografa...:evil_lol: )

Posted

cockermanka napisał(a):
Piękne te "grzywki" Agamy :multi: (szkoda,że nie udało mi się "pomacać" tych piękności na żywo....:roll: )- szkoda tylko,że niefortunnie sfotografowane...(bez urazy dla autorki fotek) - tło kompletnie nie pozwala spokojnie przyjrzeć się fotografowanemu obiektowi...(przepraszam..ale to "zboczenie" fotografa...:evil_lol: )

niestety, nie był w Ustroniu atelier........;)

Posted

Em-ka napisał(a):
niestety, nie był w Ustroniu atelier........;)

Oczywiście,że nie było - ale zobacz jaka świetna i czytelna jest fotka tego mopsika,którą wrzuciłaś przed chwilką - po prostu widać psa :lol: :multi: .
Portrety grzywek byłyby super,gdyby tło było bardziej jednolite - np.drzewa,które miałyście w tle po prawej stronie.Co prawda byłoby zmienione światło,ale sądzę,że być może nawet z korzyścią dla fotogafowanego obiektu.

Posted

nie mozna bylo zbyt zastanawiac nad tlem ,bo weszlysmy na teren gdzie nie mozna bylo wprowadzac psow i oczywiscie sie natychmiast pojawil ochroniarz...

Posted

Agama napisał(a):
nie mozna bylo zbyt zastanawiac nad tlem ,bo weszlysmy na teren gdzie nie mozna bylo wprowadzac psow i oczywiscie sie natychmiast pojawil ochroniarz...

hehe...widze właśnie...:eviltong:

Posted

Cześć. Wystawa w Ustroniu była świetna, duuuuużo zwierzaków, sliczna pogoda no i oczywiście atmosfera, która jest chyba najważniejsza. Mam małą prośbę, jeśli ktoś ma fotki z tej wystawy to niech podeśle, choćby na gg :) ... najbardziej mnie można ucieszyć Nowofundlandami :) ach ...
Błyskotka, jak tam Twój rudy zwycięzca się czuję po niedzieli?? hehe ;)
Pozdrawiam @LL :* :cool3:

Posted

Musia, przypuszczam, że jak do teraz nikt się nie odezwał to raczej nikt nie ma pojęcia :(

Cockermanka, szczerze to ja myślałam, że ten czarny cocker z Wami wygra a tu taka miła niespodzianka :) Gratulacje!

Ta afganka była takiego małżeństwa co mieli jeszcze jednego afgana... jadłam z Dobcią koło nich kiełbaskę :D Ale suczka faktycznie śliczna :)

Dobcia i popieram - zdjęcia super, ale psy w realu wyglądały jeszcze lepiej :)

I dziękuję, za wyniki BIS - można było poznać zwycięzców :p

Posted

Em-ka napisał(a):
W Ustroniu uchwyciłam takiego afgana - nie wiem kto, nie wiem czyj, ale wiem, że fotogeniczny........

ten afgan to : EXTRA SPECIAL Zikkurat lub EKCLUSIVELY FOR ME Zikkurat

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Cockermanka, szczerze to ja myślałam, że ten czarny cocker z Wami wygra a tu taka miła niespodzianka :) Gratulacje!

Dlatego też nie liczyłam na wiele,ale faktem jest,że mój Timur ma lepszą linię grzbietu i ma lepsze proporcje...i bardziej podobał się sędziemu w ruchu:lol: - nie ukrywam,że bardzo się ucieszyłam z wygranej,bo konkurent godny i ze znanej czeskiej hodowli.:razz:

Posted

Czasem wystawiam cztery cockery na jednej wystawie - to dopiero jest gimastyka ;-)
A na światówce będzie dopiero wesoło...cockery sa podzielone na cztery ringi - a my będziemy miały psa na każdy ring...

PS.Miło było mi poznac kolejne dogomaniaczki!

Posted

Cockermanka nam również :) Chociaż szkoda, że nie było czasu na rozmowy bo bym Ci mogła trochę o Fredziku z "Mustanga" poopowiadać bo nadal tam jeżdzę :diabloti:

W takim razie powodzenia na światówce, mam nadzieję, że jakoś sobie poradzicie(raczej w to nie wątpię!) :)