Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Popieram przedmówców - Ustroń jest świetny! Jedyny minus to spora kolejka do sekretariatu. Ale poza tym, same plusy. To jedna z niewielu wystaw, gdzie wszystko było o czasie, a nawet przed :lol:

Jeśli chodzi o nas... Desti w ładnym stylu wygrała swoją klasę, zdobywając Zwycięstwo Młodzieży. Wystawiała się naprawdę ładnie! Niestety na BISach było duuużo gorzej. I to jest moja wina. Za późno się zebrałyśmy i suka wchodziła na ring na wpół rozespana (nie wzięłam nawet piłeczki, coby ją rozbawić :angryy: ). I to niestety było widać :(

P.S. Cieszę się, że mogłam spotkać kilkoro dogomaniaków :)

Posted

OGROMNE BRAWA DLA MATRIXA:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :klacz: :laola: nareszcze zobaczylam TWOJEGO ulubienca w realu:multi: a nie tylko na stronie kalendarza:loveu: :lol:

Posted

alanowak napisał(a):
wielkie gratulacje dla cockermanki z BOG III !!!:laola:

Baaardo dziękuję:loveu:
wystawa była super,pogoda dopisała,psiaki zaszalały - nasz Timurek zdobył tytuł NPwR pokonując bardzo mocnego konkurenta:multi:
Jedynie Arabellcia nie poszalała (przywiozła kolejne CWC),bo odezwała się jej kontuzja łapki:-(

PS - o ile się nie mylę,to grupę V wziął Cirneco dell'Etna,a nie pies faraona...

MATRIX - gratulacje za "pudło":bigcool:

Posted

Agappe napisał(a):
eh a już myslałam.. swoją drogą jak Ty to poznałaś po tym zdj? ;)

I tu Was zaskocze :evil_lol: To nie pies faraona tylko ....:cool1: ........
Cirneco dell'Etna

Posted

Agama napisał(a):
IWONA:lol: przeslicznie a wielka gracja TWOJA coreczka wystawia KESI:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękuję Małgosiu:oops:

Posted

Czy ktoś nie zna może wyników Gończych Polskich (gr. 6) sztuk- 3

HULTAJ Wilczy Pazur
MAUZER z Beskidzkiego Matecznika
MAUR Kłusująca Sfora

Plizzz, nie wiem nawet czy grupa była rozbita na ringi.

Posted

pierwszy raz sie spotkalam aby sedzia na ringu uczyl wystawcow błędnego wystawiania ale z niezwykla 'dokladnoscia' ustawiajac na ten przyklad im lokiec (wystawcom) pod odpowiednim kątem. smaczku dodawal fakt iz ustawione przez sedzinę bulteriery uwieszone na ringówkach niczym stafiki i asty wygladaly koszmarnie i zalosnie. a najbardziej zalosne jest to ze sedzina kynologiczna uczy zlego wystawiania rasy w trakcie oceniania twierdzac, ze to dobre cwiczenie przed swiatowka. boze bron nas przed takimi radami bo sie beda z nas po tej swiatowce smiac na calym swiecie jak my te bulteriery tak pokazemy :lol::lol::lol:

wiec wystawialismy BT jak asty a medale dostalismy dla ..wyżłów... z klubowej bielskej wystawy wyzlow z 2005.

ZE-NU-Ją-CE!!!

Posted

PANGEA napisał(a):
I tu Was zaskocze :evil_lol: To nie pies faraona tylko ....:cool1: ........
Cirneco dell'Etna

no cóż przy tej wielkości zdjęcia i przy tym kącie cieżko poznać :/

Posted

MSMIMI napisał(a):

wiec wystawialismy BT jak asty a medale dostalismy dla ..wyżłów... z klubowej bielskej wystawy wyzlow z 2005.

ZE-NU-Ją-CE!!!

Uff- kamień spadł mi z serca:evil_lol: - już myślałm ,że tylko naszej nagusce taki medal się trafił .