Basik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 O super!!!! Gratki dla wnusi, super uczucie jak wygrywają dzieciaczki! Quote
Nata Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Super, super :p Ja mam fotke z kawalka BIS'a Szczeniąt Quote
Alutka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Wyniki z finałow wystawy,organizowanej przez oddział bielski w Ustroniu Grupa I Grupa II Grupa III Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Basik napisał(a):Klaudaa - dzieki :) No przecież znasz psiuta, który wziął grupę :) Ale fotki by się przydały.... Basiu wiem i jestem nadal w szoku... Quote
jo-jo Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alutka napisał(a):Grupa VI OOOOO Paulinka z Petitkiem :multi: Quote
Agama Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 BASIU jestem zauroczona USTRONIEM:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: przemili ludzie cudowna okolica:loveu: do restauracji czy sklepu wszedzie nas zapraszali z psem:loveu: widoki powietrze,piekna zielen:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: POZDRAWIAM:lol: Quote
zula Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alutka napisał(a):Grupa VIII :loveu: dzięki:multi: Quote
Basik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Dzięki za fotki, a wyniki takie imienno przydomkowe ktoś ma może? Quote
basia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 BASIU jestem zauroczona USTRONIEM:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: przemili ludzie cudowna okolica:loveu: do restauracji czy sklepu wszedzie nas zapraszali z psem:loveu: widoki powietrze,piekna zielen:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: POZDRAWIAM:lol: Ojej... Bardzo miło czytać takie słowa :oops: Dzięki. Nie pozostaje mi nic innego jak zaprosić warszawiankę na wakacje do Ustronia :loveu: Quote
Basik Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Basiu - załatwiaj dobrą obsadę na VIII i zjawię się u Was za rok - co tam ponad 500km skoro jest super! Quote
Dobcia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Gratuluje wszystkim zwycięscom!:lol: Justyna, byłoby super mieć zawsze takie towarzystwo:multi: Było mi bardzo miło Was poznać:cool3:, Nugatową, Błyskotkę i Cocermankę. $andwich, nie przejmuj się;) Cieszę się, że mogłam Cię poznać:cool3: Quote
Lazarus Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alutka napisał(a):GrupaX Dziekuję czy mogę to zdjęcie na swoja strone dolozyć ( http://lazarus.aleson.net ) Grupa X BOG1 - MAURITIUS Lazarus ( whippet ) BOG2 - FOLOW THE WHITE RABBIT Ypsylon ( greyhound ) BOG3 - GANDALF Flegeton ( chart rosyjski ) z charcich wyników to jeszcze: BIS 3 Puppy - PRE-EMINENT Ypsylon ( greyhound ) BIS Weteran - BRAVE HEART Zikkurat (afgan ) pozdrawiam Kaska Quote
AlaNowak Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 wielkie gratulacje dla cockermanki z BOG III !!!:laola: Quote
Agappe Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Agappe widziałam tego thai, nawet rozmawiałam chwilkę z właścicielką, ale niestety jak wyżej napisałam nie miałam aparatu... qrcze szkoda :( ta rasa mnie unika.. jeszcze nigdy nie widziałam żadnego egzemplarza na zywo.. a bardzo jestem ich ciekawa.. tam gdzie ja jestem tam ich zawsze nie ma :/ chyba za daleko od granic :/ Quote
Agappe Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Alutka napisał(a):Grupa V czy na 1 miejscu nie stoi przypadkiem własnie thai ridgeback dog?????? ma ktoś dokładniejsze zdjecie?? Quote
Agappe Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 alanowak napisał(a):nie, to pies faraona:cool3: eh a już myslałam.. swoją drogą jak Ty to poznałaś po tym zdj? ;) Quote
Recommended Posts