Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Agappe a ona będzie sama w swojej klasie? Jeśli tak to mogę się postarać o zdjęcie.

Słuchajcie do tych co jadą samochodami - ludzie na wyścig się zbierają od 9:00, ruszają coś ok.10:00 - 11:00, więc są szanse na spokojny dojazd :diabloti:

powiem więcej ona będzie jedyna w rasie ;)

Posted

Jeśli jeszcze ktoś to przeczyta przed wystawą to bardzo proszę o zrobienie fotek dogowi niemieckiemu czarnemu klasa pośrednia - jest sam - proszę!!!! To "moje" dziecko:)

Posted

Dopiero teraz jestem ale pewnie większość już w drodze:roll: . Dla tych co zostali a są ciekawi to informuję, że obecnie jest 16 stopni - bardzo przyjemnie - i świeci słońce. Niebo błękitne nie wróży deszczu. Wczoraj wieczorem byłam na stadionie i nie jest źle. Murawa nie jest bardzso namoknięta i nie powinna sprawiać problemu.
Parkingi są wytyczone wokół całego terenu wystawy ale jak znam życie wszystko będzie płatne :razz:
Powodzenia i oby wspomnienia były jak najmilsze ;)

Posted

Nugatowa - będę szukać z lornetką :evil_lol:

Eh porobiłabym proszone fotki, ale kolega, który ostatnio pożyczył mi cyfrówkę wyjechał :angryy: Ale jak Dobcia będzie mieć aparat to ją zmuszę do cyknięcia tych fotek :eviltong:

To jeszcze raz powodzenia i do zobaczenia!

Posted

Ja właśnie dotarłam z wystawy ;) Było super, mimo iż niektóre rasy poszły bardzo szybko i nie było co robić :roll: Udało mi się poznać Dobcię(która musiała znosić moją obecność przez całą wystawę :evil_lol: ), $andwich, Cockermankę, Nugatową i Błyskotkę, choć pewnie już mnie nie kojarzą ;)

Dodam, że sędzia w MP był moim zdaniem przerażający :crazyeye:

Ale show bardzo mi się podobało, mam nadzieję, że porobiliście fotki bo mi się nie udało zabrać aparatu :-( I jeśli ktoś się orientuje to prosiłabym o wyniki BIS i BIS JUNIOR :)

Agappe widziałam tego thai, nawet rozmawiałam chwilkę z właścicielką, ale niestety jak wyżej napisałam nie miałam aparatu...

Aha, Alyshia widziałam jak wystawiałaś Nugata :) świetnie Wam poszło, szkoda tylko, że nie przeszłaś dalej :)

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
Udało mi się poznać Dobcię(która musiała znosić moją obecność przez całą wystawę :evil_lol: ), $andwich, Cockermankę, Nugatową i Błyskotkę, choć pewnie już mnie nie kojarzą ;)

Coś Ty, miło Cię było poznać :lol:
Ja dodam że dla nas wystawa w Ustroniu była bardzo udana :lol: .
Fjona zdobyła wszystko co było możliwe w rasie: CWC, NSwR, BOB :multi:
Mam nadzieję że to nie ostatni nasz taki sukces.

Posted

Gratuluję zwycięzcom :multi: :multi: :multi: i tym co tym razem "nie wyszło":cool3: . Wystawa udana- pogoda dopisała, tylko dlaczego nasza naguska dostała złoty medal z "Klubowej wystawy wyżłów":crazyeye: - raczej wyżła nie przypomina:evil_lol:

Posted

A "mój synek" wystawiany przez jego Pańcie zgarnął CWC i NPwR - dziś pierwszy raz pokazywany w "dorosłej" klasie :) Bardzo sie cieszę, zwłaszcza, że właściciele biorac psa mówili, że wystawy ich nie interesują:)

Posted

Czy moge bardzo ładnie po prosić o stawkę beagli i ast'ów? Na stronie jakoś się nie do szukałam, albo juz taka ślepa jestem... Gratulacje dla wszystkich ;)

Posted

Iwona siedziałam z Dobcią na widowni i widziałyśmy Twoje zwycięztwo ;) A z tymi medalami to podobno strasznie pogmatwane było, ani żadnej daty, ani odpowiedniej wygrawerowanej rasy... ale tak to już chyba na krajówkach jest :roll:

Posted

Gratuluję wszystkim dzisiejszym wystawcom i Waszym pieskom!

Mnie się na wystawę udało wejść z psem niezgłoszonym, który wszedł jako pies zgłoszony:eviltong:.
Było bardzo fajnie i ciesze się, że mogłam poznać Justynę;)! Szkoda, że nie skojarzyłam, że Twoja towarzyszka jest z "Dogomanii":oops:.
I miło mi było spotkać Bogusię z Desti:multi:! Koralik chyba poznał swoją znajomą:cool3:.

A na fotkach mam tylko collaki:loveu:.