Guest Reyes Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Pearl napisał(a):Stadion jest pod samym dworcem...dosłownie chyba z 30m ;) Kochana! Na 99% właśnie przesadziłaś o tym że jade wam pokibicować. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Co do pogody to dzisiaj fatalnie - ciągle chmury i leje... no i zimno coś :-( Ale jeszcze jutro tak ma być, a na niedziele już zapowiadają brak deszczu i mam nadzieję, że też tak będzie... Bo jakby zaczęło lać to fatalna wystawa się zapowiada... Dobcia, NO PROBLEM ;) Przynajmniej będę mogła z Tobą przy dobermanach siedzieć bo żadnych weimarów ni ma :p Quote
$andwich Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Jak w niedziele rano będzie lało, to ja nigdzie nie jadę:-(. Mam nadzieję, że będzie bezdeszczowo... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 $andwich nawet nie chce tego słyszeć :mad: Jak będzie padało to bierzesz parasol i sruuu na wystwę :diabloti: Ale ja podświadomie wierzę, że jednak będzie dobrze. Pochmurnie, ale bez deszczu. Quote
$andwich Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Oki, pojadę specjalnie dla Ciebie:cool3:! Ale mam nadzieję, że jednak nie będę musiała się aż tak poświęcać:eviltong:. Szkoda, że będziesz bez psiaka, bo zrobiłybyśmy sobie spacerek po górach:razz:. Quote
Alyshia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 http://pogoda.onet.pl/0,806,38,miasto.html - niedziela się ładnie zapowiada :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 No pogoda ładnie, chociaż mogłoby być te 2 stopnie cieplej. $andwich to spacerek innym razem :cool3: Narazie właścicielki się muszą obadać :evil_lol: Quote
Pik Pari Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Gdyby ktos nadzial sie na wyniki sznaucerów srednich pieprz sol... dzwieczna bym bylam... Quote
basia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Hej! Ja jestem z Ustronia;) . Obecnie lekko kropi a na jutro nie zapowiadają już opadów. Jednak!! Pamiętajcie, że wystawa jest na boisku, na trawie i nawet jeśli w samym dniu wystawy nie będzie padało to nie oznacza jeszcze, że murawa nie będzie mokra i że nie będzie błota. Dla zmotoryzowanych jeszcze takie info, że również jutro przez Ustroń ma przejeżdżać jakiś wyścig kolarski, więc spodziewajcie się korków i ogólnie utrudnień w ruchu. Niestety nie udało mi się dowiedzieć dokładnie na którą jest ten przejazd planowany :roll: Quote
solis Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Hej ;) ktoś z Was będzie jutro na wystawie?? ja będę z moją koleżanką i jej psiakiem ... pisała wcześniej - rudy chow chow :cool3: . Oczywiście mam nadzieję, że pogoda będzie w porządku, podobno ma być ok 24 na termometrze. Szkoda tylko, że nie mam cyfrówki :placz: bo chciałabym zdjęcia porobić, a telefonem to źle wychodzi - raz za blisko, raz za daleko eh. Żeby tylko były nowofundlandy ach :loveu: :razz: ... Pozdrawiam @LL Quote
Agama Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 BASIU dziekujemy za info-my wyjezdzamy juz za godzine:lol: Quote
basia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Agama, w tej chwili jest 19 stopni i przelotnie pada. Myśle, że nawet jeśli nam ludziom to nie bardzo się podoba, to psy z tych warunków powinny być zadowolone ;) Ja się cieszę, że nie będzie upału. Quote
Agama Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 BASIU ja bede mieszkala w ,,ANNIE ,, ul REJA 9-czy do stadionu daleko. Quote
basia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Agama, no kawałek jest ale spokojnie się można przespacerować, jeżeli nie masz dużo rzeczy do niesienia :p Quote
basia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Chciałam jeszcze tylko donieść, że w Ustroniu zaczyna świecić słoneczko :multi: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Basiu dziękujemy za info :) Mój wujek przyjeżdża dzisiaj wieczorem na ten właśnie wyścig z dolnego śląska to będzie się orientować w godzinach przejazdu więc obiecuję, że dam znać jak tylko się czegoś dowiem! A co do błota to musicie uważać tylko, żeby się psy nie wytarzały bo będzie masakra... A i jedno jeszcze pytanie Basiu... jest tam gdzieś blisko stadionu parking? Albo chociaż jakiś inny trochę dalej - bo przypuszczam, że ten przy wystawie będzie płatny (to 10zł na krakowskiej wystawie mnie przeraziło...). Quote
Godelaine Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Właśnie wrociłam do domu i nagle mnie olśniło, że jutro jest Ustroń! Szybko sprawdziłam połączenia pociągowe i na szczęście coś jest. I tu mam pytanie. Ktoś wspomniał, że od dworca do stadionu jest blizutko. Z mapki załączonej do potwierdzenia też to wynika. Ale żebym niczego nie pokiełbasiła - mowimy tu o stacji Ustroń Zdrój, tak? Quote
Agappe Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 jakby ktoś upolował z aparatek tego pieska na wystawie to byłabym ogroooomnie wdzięcza FCI 338 - Thai Ridgeback Dog - Thai Ridgeback Dog Suki - Hündinnen Klasa pośrednia - Mittelklasse 468. ASARAH Bencilla, czerwone, 01.12.2004, ZReg/TR/51/04 (APARRI BUKAMA-BALICERE THAI OL-A-MI MORAVIA), hod. Ivana Herianová, wł. Ivana Herianová, Bajgarova 634, 725 26 Ostrava 26 Quote
Nugatowa Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Dozobaczenia jutro :cool3: My jesczze w kompletnym proszku :shake: , dopiero co od zanjomych wróicliśmy :evil_lol: a pies jeszcze nie umyty :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Agappe a ona będzie sama w swojej klasie? Jeśli tak to mogę się postarać o zdjęcie. Słuchajcie do tych co jadą samochodami - ludzie na wyścig się zbierają od 9:00, ruszają coś ok.10:00 - 11:00, więc są szanse na spokojny dojazd :diabloti: Quote
Alyshia Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Agappe a ona będzie sama w swojej klasie? Jeśli tak to mogę się postarać o zdjęcie. Słuchajcie do tych co jadą samochodami - ludzie na wyścig się zbierają od 9:00, ruszają coś ok.10:00 - 11:00, więc są szanse na spokojny dojazd :diabloti: o ołł.. a ja tym razem tylko jako MP będę i właśnie w tych godzinach tam dojadę.. Nugatowa - dorwę Cię gdzieś przy seterach :cool3: Quote
Guest Reyes Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Dziewczyny... A który dworzec w ustroniu... Bo są 3.. Główny? Quote
Godelaine Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ja mam na potwierdzeniu Ustroń Zdrój. Ale wolałabym się upewnić.... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ja bardzo chciałabym Wam pomóc ale niestety się nie orientuję. Mam nadzieję, że Basia jeszcze zaglądnie i rozwieje Wasze wątpliwości. Nugatowa - ja też bardzo chciałabym Cię poznać, może jakoś poznam Twojego psa albo przez pocztę pantoflową się dowiem :p To już jutro... życzę powodzenia wszystkim Dogomaniakom wystawiającym psy :) Quote
Mawe Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 Ustroń Zdrój czyli drugi dworzec. Potem jakieś 1oo metrów i jest stadion. Quote
Recommended Posts