Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest Reyes
Posted

Pearl napisał(a):
Stadion jest pod samym dworcem...dosłownie chyba z 30m ;)

Kochana! Na 99% właśnie przesadziłaś o tym że jade wam pokibicować.

• Replies 263
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co do pogody to dzisiaj fatalnie - ciągle chmury i leje... no i zimno coś :-( Ale jeszcze jutro tak ma być, a na niedziele już zapowiadają brak deszczu i mam nadzieję, że też tak będzie... Bo jakby zaczęło lać to fatalna wystawa się zapowiada...

Dobcia, NO PROBLEM ;) Przynajmniej będę mogła z Tobą przy dobermanach siedzieć bo żadnych weimarów ni ma :p

Posted

Oki, pojadę specjalnie dla Ciebie:cool3:! Ale mam nadzieję, że jednak nie będę musiała się aż tak poświęcać:eviltong:.
Szkoda, że będziesz bez psiaka, bo zrobiłybyśmy sobie spacerek po górach:razz:.

Posted

Hej! Ja jestem z Ustronia;) . Obecnie lekko kropi a na jutro nie zapowiadają już opadów. Jednak!! Pamiętajcie, że wystawa jest na boisku, na trawie i nawet jeśli w samym dniu wystawy nie będzie padało to nie oznacza jeszcze, że murawa nie będzie mokra i że nie będzie błota.
Dla zmotoryzowanych jeszcze takie info, że również jutro przez Ustroń ma przejeżdżać jakiś wyścig kolarski, więc spodziewajcie się korków i ogólnie utrudnień w ruchu. Niestety nie udało mi się dowiedzieć dokładnie na którą jest ten przejazd planowany :roll:

Posted

Hej ;) ktoś z Was będzie jutro na wystawie?? ja będę z moją koleżanką
i jej psiakiem ... pisała wcześniej - rudy chow chow :cool3: .
Oczywiście mam nadzieję, że pogoda będzie w porządku, podobno ma być ok 24 na termometrze. Szkoda tylko, że nie mam cyfrówki :placz: bo chciałabym zdjęcia porobić, a telefonem to źle wychodzi - raz za blisko, raz za daleko eh.
Żeby tylko były nowofundlandy ach :loveu: :razz: ...
Pozdrawiam @LL

Posted

Agama, w tej chwili jest 19 stopni i przelotnie pada. Myśle, że nawet jeśli nam ludziom to nie bardzo się podoba, to psy z tych warunków powinny być zadowolone ;) Ja się cieszę, że nie będzie upału.

Posted

Basiu dziękujemy za info :) Mój wujek przyjeżdża dzisiaj wieczorem na ten właśnie wyścig z dolnego śląska to będzie się orientować w godzinach przejazdu więc obiecuję, że dam znać jak tylko się czegoś dowiem!

A co do błota to musicie uważać tylko, żeby się psy nie wytarzały bo będzie masakra...

A i jedno jeszcze pytanie Basiu... jest tam gdzieś blisko stadionu parking? Albo chociaż jakiś inny trochę dalej - bo przypuszczam, że ten przy wystawie będzie płatny (to 10zł na krakowskiej wystawie mnie przeraziło...).

Posted

Właśnie wrociłam do domu i nagle mnie olśniło, że jutro jest Ustroń! Szybko sprawdziłam połączenia pociągowe i na szczęście coś jest. I tu mam pytanie. Ktoś wspomniał, że od dworca do stadionu jest blizutko. Z mapki załączonej do potwierdzenia też to wynika. Ale żebym niczego nie pokiełbasiła - mowimy tu o stacji Ustroń Zdrój, tak?

Posted

jakby ktoś upolował z aparatek tego pieska na wystawie to byłabym ogroooomnie wdzięcza

FCI 338 - Thai Ridgeback Dog - Thai Ridgeback Dog
Suki - Hündinnen
Klasa pośrednia - Mittelklasse
468. ASARAH Bencilla, czerwone, 01.12.2004, ZReg/TR/51/04 (APARRI BUKAMA-BALICERE THAI OL-A-MI MORAVIA), hod. Ivana Herianová, wł. Ivana Herianová, Bajgarova 634, 725 26 Ostrava 26

Posted

Agappe a ona będzie sama w swojej klasie? Jeśli tak to mogę się postarać o zdjęcie.

Słuchajcie do tych co jadą samochodami - ludzie na wyścig się zbierają od 9:00, ruszają coś ok.10:00 - 11:00, więc są szanse na spokojny dojazd :diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Agappe a ona będzie sama w swojej klasie? Jeśli tak to mogę się postarać o zdjęcie.

Słuchajcie do tych co jadą samochodami - ludzie na wyścig się zbierają od 9:00, ruszają coś ok.10:00 - 11:00, więc są szanse na spokojny dojazd :diabloti:
o ołł.. a ja tym razem tylko jako MP będę i właśnie w tych godzinach tam dojadę..

Nugatowa - dorwę Cię gdzieś przy seterach :cool3:

Guest Reyes
Posted

Dziewczyny... A który dworzec w ustroniu... Bo są 3.. Główny?

Posted

Ja bardzo chciałabym Wam pomóc ale niestety się nie orientuję. Mam nadzieję, że Basia jeszcze zaglądnie i rozwieje Wasze wątpliwości.

Nugatowa - ja też bardzo chciałabym Cię poznać, może jakoś poznam Twojego psa albo przez pocztę pantoflową się dowiem :p

To już jutro... życzę powodzenia wszystkim Dogomaniakom wystawiającym psy :)