BabyCakes Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Cytat ze strony oddzialu: Opłaty wnoszone po terminie i w dniu wystawy wynoszą 80 PLN za każdego psa, w każdej klasie. · Opłata dla wystawców zagranicznych wynosi 100 PLN za każdego psa. Psy z klasy szczeniąt – 50 PLN. Opłata za wcześniej zgłoszonego psa w każdej klasie wniesiona na wystawie wynosi 100 złotych Mnie sie wydaje, ze to jednak dotyczy wystawcow krajowych placacych na wystawie. Sadze, ze watpliwosci moze rozwiac mail do organizatorow. Quote
AlaNowak Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 nas jednak nei bedzie- moi rodzice maja w tym czasi eurlop, wiec sobei darujemy:-( Quote
$andwich Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 A i mnie najprawdopodobniej nie będzie, bo sunia, którą wystawiam, właśnie dostała cieczkę:-(. Quote
Alyshia Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 najprawdopodobniej będę :) czy ktoś mógłby użyczyć mi pieska na konkurs Młodego Prezentera? czy ktoś potrzebuje pomocy w wystawieniu psiaka? ;) Quote
Agama Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 jesli moj grzewacz bedzie chcial z TOBA chodzic to bardzo prosze:lol: Quote
Magdalena1 Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ja jadę z moją sunieczką :) zobaczymy co to będzie. Quote
cockermanka Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 [quote name='Złośnica']a czy ktoś mi powie, czy przedłużony będzie termin wysyłania zgłoszeń ?? Cockermanka wiesz coś może ?? jestem świeżo po przeprowadzce i pogubiłam papiery typu rodowód i championaty :-( Z tego co wiem,to zgłoszenia były przyjmowane do piątku włącznie.:roll: Quote
Godelaine Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Złośliwość rzeczy martwych! W sobotę mieliśmy taką burzę, że nam sieciówka poszła. No i nie wysłałam zgłoszenia. Posżło dopiero dziś... Po cichu liczę, że może jednak jeszcze nas przyjmą... :roll: Ale i tak mam nauczkę, że się nie zostawia wszystkiego na ostatnią chwlę. Quote
Agama Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 ja wysylalam w sobote i dostalam potwierdzenie-oraz prosba o wyslanie skanu rodowodu-co tez uczynilam:lol: Quote
Alyshia Posted June 19, 2006 Posted June 19, 2006 Agama napisał(a):jesli moj grzewacz bedzie chcial z TOBA chodzic to bardzo prosze:lol: spróbować mogę :cool3: Quote
$andwich Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jak jest z wpuszczaniem niezgłoszonych psów na teren wystawy? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie? Quote
BabyCakes Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Jak jest z wpuszczaniem niezgłoszonych psów na teren wystawy? Ma ktoś jakieś doświadczenia w tym temacie? Wprowadzic psa zawsze mozna, w taki czy inny sposob. Pytanie tylko: w jakim celu? Teren wystawy w Ustroniu nie jest przesadnie przestronny, po co zageszczac atmosfere? :roll: Quote
$andwich Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 BabyCakes napisał(a):Pytanie tylko: w jakim celu? Już ja wiem w jakim celu... Quote
BabyCakes Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Już ja wiem w jakim celu... Nie smiem watpic... Quote
Godelaine Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Ha! Dzięki uprzejmości oddziału w Bielsku Białej jednak jedziemy na wystawę :) Nasze zgłoszenie zostało przyjęte :) Quote
Agama Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 kto z dogomaniakow mieszka w USTRONIU -prosze o kontakt najlepiej na PW:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
Magdalena1 Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 a czy do kogoś już doszło zgłoszenie? :roll: mam nadzieję,że szybko dostanę. Jadę pare dni wcześniej do rodziny w rejony ustronia,więc boję się,że mogę się minąć ze zgłoszeniem :shake: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Dopiero teraz zobaczyłam ten wątek :oops: Ja oczywiście będę jako widz, a to wszystko dzięki $andwich bo mnie wogóle poinformowała o terminie wystawy ;) Cockermanka z jakim psem/psami będziesz? (jakby co to z tej strony Justa_z_BB z psy.mgt) Bardzo chciałabym Wam pokibicować, mam nadzieję, że jakoś się odnajdziemy ;) JASMIN - nadal będziesz na 100% ? Ja w Ustroniu sobie popatrzę na MP, ale zanim sama spróbuję to przydałoby się poćwiczyć, a nikt w okolicy nie chce mi użyczyć psa(czyt. nikt nie wystawia) :-( Quote
$andwich Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Justyna, ja miałam okazję poznać już cockermankę, więc mogę Was zapoznać;). Fajnie będzie Cię w końcu poznać na żywo, a nie tylko przez Internet:razz:. Do zobaczenia za tydzień:multi:! Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Ja miałam okazję porozmawiać z Cockermanką tylko przez internet więc będę wdzięczna :) A ja Wam przywiozę Dobcię z DGM, ot co! :evil_lol: $andwich dozobaczenia za tydzień :multi: Wiem, że jutro w Krk startujesz w MP, a jak to będzie w Ustroniu? Quote
cockermanka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 pinczerka i Gizmo - fajnie będzie Cię poznac :lol: .Wystawiam trzy cockery angielskie ;czarną sunię i dwa kolorki,niebiesko-srebrnego psa i biało-czarną sunię :cool3: .Znajdziesz nas przy ringu cockerów rzecz jasna (jeszcze nie wiem jaki numer ringu),będziemy miały rozłozony pawilon (3x3m) z zielonym dachem ... a poza tym $andwich mnie już zna :razz: Quote
$andwich Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Justyna, dzisiaj w Krakowie nie poszłam na MP, bo miałam tak pociągi, że nie zdążyłabym:-(. A w Ustroniu też będę tylko rekreacyjnie:razz:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Szkoda, że Ci się nie udało :( Nie orientujecie się czy i kiedy będzie wystawiony w internecie plan ras wystawianych w Ustroniu? Chodzi mi o rozstawienie ras co do ringów. Quote
Magdalena1 Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ja słyszałam,że miało być pare info na stronie,ale narazie cisza. a zgłoszenia nadal brak :roll: mam nadzieję,że dojdzie przed moim wcześniejszym wyjazdem;) Quote
cockermanka Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Z tegfo co wiem,to dopiero w sobotę został zamknięty katalog. Mam nadzieję,że niebawem ukaże się info na stronie,tak jak bywało dotyczczas... Quote
Recommended Posts