cockermanka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Oczywiście - w końcu to moja oddziałowa :-) Quote
JASMIN Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ja będę chyba tylko towarzysko bo sędzia mi niepodchodzi a szkoda bo blisko mam ;) Quote
kivik Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 JASMIN napisał(a):Ja będę chyba tylko towarzysko bo sędzia mi niepodchodzi a szkoda bo blisko mam ;) ja nawet towarzysko się nie przejadę, bo trochędaleko..nam też ten sędzia nie podchodzi:( Quote
kivik Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 basia napisał(a):Z Gliwic daleko?? :crazyeye: niby nie , ale tak towarzysko trochę tak, bo ostatnio spłukana jestem:placz: i najgorsze, co ja będę teraz w weekendy robić?;) Quote
cockermanka Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Wstawię info z naszej oddziałowej strony : Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Bielsku – Białej zaprasza na: 32 BESKIDZKĄ WYSTAWĘ PSÓW RASOWYCH organizowaną w dniu 2 lipca 2006 r. Teren Wystawy Stadion Klubu Sportowego „KUŹNIA” w Ustroniu przy ul. Sportowej 5 OPŁATY I termin 20. 05. 2006 II termin 17. 06. 2006 za pierwszego psa (z katalogiem) 60 PLN 65 PLN za każdego następnego (bez katalogu) 55 PLN 60 PLN Psy z klasy szczeniąt (bez katalogu) - 25 PLN Młody Prezenter – 10 PLN Zwolnione z opłat są psy ras polskich , psy z klasy weteranów i Interchampiony (bez katalogu). Psy zwolnione z opłat, zgłoszone, a nie wystawione, płacą tak, jak inne psy w dniu wystawy. Opłaty wnoszone po terminie i w dniu wystawy wynoszą 80 PLN za każdego psa, w każdej klasie. Opłata dla wystawców zagranicznych wynosi 100 PLN za każdego psa. Psy z klasy szczeniąt – 50 PLN. Opłata za wcześniej zgłoszonego psa w każdej klasie wniesiona na wystawie wynosi 100 złotych. Proponowana obsada sędziowska: Grupa I - Stanisław Pasek Jadwiga Niciewicz Paweł Szemraj Grupa II - Dorota Pawlikowska-Rosół Eugeniusz Nagiel Piotr Bachurzewski Andrzej Kot Grupa III - Krystyna Opara Viva Maria Soleckyj - Szpunar Grupa IV - Janusz Opara Grupa V – Maria Zasada Grupa VI – LilianaBachurzewska Krystyna Opara Grupa VII – Krzysztof Kunicki Janusz Opara Grupa VIII – Maciej Wytyk Elżbieta Sobieszczańska Grupa IX - Adam Ostrowski Grupa X – Janusz Opara Dane organizatora: Związek Kynologiczny Oddział w Bielsku Białej ul Sobieskiego 132 43-300 Bielsko Biała skr. pocztowa 418 tel./fax. 0-33- 81-263-89 mail: spod.orlikow@neostrada.pl lub orliki@o2.pl konto bankowe: PKO BP O/Bielsko - Biała 17 1020 1390 0000 6602 0114 2611 Quote
Godelaine Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Ja przed chwilką wysłałam maila z prośbą o dokładny podział sędziowania w I grupie. Jeśli belgów nie będzie sędziowal p. Szemraj (który jest tydzień później w Wawie), to się zgłaszamy. Quote
Godelaine Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Jest naprawdę mile zaskoczona. Chyba dwie godziny po wysłaniu maila dostałam już odpowiedź :) Belgi sędziuje p. Niciewicz, więc chyba jedziemy :) Quote
$andwich Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Ja też powinnam się zjawić na wystawie:p. Być może będę coś wystawiać, a być może będę wolna:cool3:. Quote
Błyskotka Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 A czy ktoś może mi coś powiedzieć o sędzinie Marii Zasadzie ? Quote
Iwona Posted June 15, 2006 Posted June 15, 2006 Błyskotka napisał(a):A czy ktoś może mi coś powiedzieć o sędzinie Marii Zasadzie ? Hmmm-jest dość zasadnicza:lol: :evil_lol: Quote
Błyskotka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Iwona napisał(a):Hmmm-jest dość zasadnicza:lol: :evil_lol: A może jakieś szczegóły. Na co zwraca uwagę, czy ma podejście do psów itp.:cool3: Quote
Alutka Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 Sympatyczna Sędzina P. Zasada. :gent: My jedziemy ! a jakże !:bigok: :painting: :Rose: dobrego nigdy za wiele Quote
Złośnica Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 a czy ktoś mi powie, czy przedłużony będzie termin wysyłania zgłoszeń ?? Cocermanka wiesz coś może ?? jestem świeżo po przeprowadzce i pogubiłam papiery typu rodowód i championaty :-( Quote
olaglowka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Ja tez mam takie pytanko bo jak nie to szybciutko musze jutro zglosic :) Quote
asiek Posted June 16, 2006 Posted June 16, 2006 upsss ja też się zagapiłam ze zgłoszeniem - zgłoszenie jakoś jutro wyśle ale z wpłatą będzie trudniej :shake: Quote
Nugatowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 asiek napisał(a):upsss ja też się zagapiłam ze zgłoszeniem - zgłoszenie jakoś jutro wyśle ale z wpłatą będzie trudniej :shake: No widać z tego ze zgloszenie wyśle dziś. A zapłace w poniedziałek. Naszczęście w dniu wystawy chcą 80 zł , ale 15 zł, to zawsze cuś:lol: Quote
Nugatowa Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Czy mogł by mi ktoś wytłumaczyć, czym sie różni: Opłata za wcześniej zgłoszonego psa w każdej klasie wniesiona na wystawie wynosi 100 złotych. ta opłata od tej :roll: :roll: : Opłaty wnoszone po terminie i w dniu wystawy wynoszą 80 PLN za każdego psa, w każdej klasie. Quote
Błyskotka Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 [quote name='Nugatowa']Czy mogł by mi ktoś wytłumaczyć, czym sie różni: Opłata za wcześniej zgłoszonego psa w każdej klasie wniesiona na wystawie wynosi 100 złotych. ta opłata od tej :roll: :roll: : Opłaty wnoszone po terminie i w dniu wystawy wynoszą 80 PLN za każdego psa, w każdej klasie. Mam nadzieje że dobrze, jak co to mnie poprawić :roll: Pierwsza opłata dotyczy wystawców zagranicznych a druga naszych. Wystawcy zagraniczni zawsze płacą więcej od nas. Quote
BabyCakes Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 Czy mogł by mi ktoś wytłumaczyć, czym sie różni: Opłata za wcześniej zgłoszonego psa w każdej klasie wniesiona na wystawie wynosi 100 złotych. ta opłata od tej : Opłaty wnoszone po terminie i w dniu wystawy wynoszą 80 PLN za każdego psa, w każdej klasie. A nie jest po prostu tak, ze przelew zrobiony w dniu wystawy to jeszcze 80zl, natomiast placenie na wystawie, w kasie to 100zl? Oplaty dla wystawcow zagranicznych zwykle podane sa w euro. Quote
Magdalena1 Posted June 17, 2006 Posted June 17, 2006 wyższa suma dotyczy wystawców zagranicznych. takie odniosłam wrażenie czytając całą informacje.bo powyższe dwa zdania są wyrwane z kontekstu ;) Quote
Recommended Posts