ihabe Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Kochana psinka, taki mały cudny miś... Quote
TERESA BORCZ Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 do różnych psikowych ciasteczek dodaję słonecznik łuskany czy dyniowe pestki, teraz kupiłam i mam zamiar zastosować ziarno ostropestu, takie jak słonecznikowe, ale znane ze wspaniałego wpływu na watrobę u ludzi może więc u psiaków też skoro ludzkie leki wątrobowe zapożyczamy dla psiaków (tu polecam Esseliv forte), ostropest jest w zielarskich aptekach , Polecałam też już na kilku wątkach daktyle z warzywniaka pokrojone drobno i skombinowane z jakimś jedzonkiem wg uznania psiaka DAKTYLE to jedyny naturalny środek regenerujący watrobę,i uzupełniajacy diete w niezwyklej wagi elementy, tani i przyswajalny skoro psiak musi jeść hepatik to i powyższe się przyda, Można spróbować też naturalny ekologiczny sok z czarnej rzodkwi z zielarskiej apteki , Jak widac nie mam kropki, strajkuje ! mam bardzo chorą sunię, z okropną gorączką z którą walczę od kilku dni,( po wypadkowa amputacja) czuwajĄc nad sunia pogryzałam Śliwy duże, zimne z lodówki Sunia się na nie rzuciła i zjadła cztery, oczywiściw bez skóry, to jedyne co przełknęła z własnej woli, ale już teraz nie chce wtedy jej gorączka nieco spadła, Może psiak ma temperaturę, bo generalnie psiaki za owocami nie przepadają, z wyjątkiem mojego PROMYCZKA ( DT ALE JUZ DS!), Quote
mikoada Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Rudasku co u ciebie??? Nadal brakuje pieniążków na pokrycie długu w lecznicy, bardzo prosimy o pomoc... Quote
IVV Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 podniose na dobranoc z prosba o wsparcie staruszka Quote
togaa Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Przekażę te wszystkie cenne sugestie Irence.Dzieki.! A sposób z" uzapachowieniem" paskudnego jedzonka - genialny !. Można chyba tez w gazę, gazik owinąc 'zapachowy kawałek' i wsadzic do puszki z suchym? Quote
nombre Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Rudasku kochany co u ciebie. Wplacilam pare groszy na rudego Quote
mikoada Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Na konto Rudego wpłynęło 25,00 zł od cioteczki nombre, bardzo dziękujemy :) Quote
_bubu_ Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 dziękujemy !! Rachunek Rudego trzeba zapłacić na już a brakuje mi ciągle 300zł :( Quote
Ania102 Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 Jak długo Rudy może być u pani Irenki? Co później? Ja teraz nie mam jak rzucić groszem, 10 mogę wpłacić ale co to:-( bo coraz cieniej a psów przybywa. Powstał już bazarek na Rudego? Quote
kopciuszek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Skarpeta im. Talcott przeznaczyła na Rudego 150 zł :multi: Quote
mikoada Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 [quote name='kopciuszek']Skarpeta im. Talcott przeznaczyła na Rudego 150 zł :multi: Super :) _bubu_ może podać Twoje konto skarpecie?? Quote
_bubu_ Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Super! Skarpeta im. Talcott kolejny raz pomaga :) :) dziękujemy w imieniu Rudego ! Zaraz wyślę konto Quote
Klaudus__ Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Cioteczka Bubu się obija jakieś świeżo z pieca fotki dawać tu :P Quote
togaa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Klaudusku, no co Ty...? Bubu walczy o życie tego maluszka; http://www.dogomania.pl/threads/193613-sparaliżowany-żywiecki-Lisek-zwichnięty-kręgosłup-pomóżcie-proszę-!! A ja postaram sie dzisiaj podskoczyć do Rudego i zrobić choc pare zdjec komórką. Z tego co wiem, jest bardzo, bardzo grzeczny. Nic nie siura w domu, nie halasuje. Swietny pies ! Quote
_bubu_ Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 myślałam, że wklejałam.. zapomniałam Quote
shani Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='_bubu_'] Zakochałam się :loveu: Piękny Rudasek Quote
_bubu_ Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 doszło 150zł dla Rudego ze skarpety im. Talcott - dziękujemy !!!!! Quote
togaa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Jest przy tym bardzo sympatyczny, mądry. Nie siura w domu. Słowem, świetny psiul ! Quote
_bubu_ Posted October 3, 2010 Author Posted October 3, 2010 Zerknijcie proszę do naszych nowych podopiecznych: sparaliżowany Lisek: http://www.dogomania.pl/threads/193613-sparali%C5%BCowany-%C5%BCywiecki-Lisek-zwichni%C4%99ty-kr%C4%99gos%C5%82up-pom%C3%B3%C5%BCcie-prosz%C4%99-!! wychudzony szczeniak : http://www.dogomania.pl/threads/193846-Wychudzony-porzucony-szczeniak-mix-asta-pom%C3%B3%C5%BCcie-op%C5%82acic-hotel! Quote
Recommended Posts