Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='togaa']Rudy sie pozbierał...
Ma w sobie jakąś chorobliwą żarłoczność. Obszukuje dłonie i trąca nosem wszystkich gosci.
W ogrodzie wciaż z nosem przy ziemi, co by tu pochłonąć ?

Ma wygolony po usg brzucho,więc szybko zmyka do domu...

Stefek tymczas też tak ma, nie widzi, ledwo słyszy ale jak poczuje jedzenie to koniec;-)

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Taką wiadomosć dostalam od Irenki dzisiaj;

"To nie jest taki też prosty pies. Po tym wypadku czy też ze starości jest taki trochę "niepozbierany" Musiałby go ktoś naprawdę z dobrego serca wziąć,nie spodziewając się w zamian wiele..
.Ale na drodze do poprawy bytu stawać mu nie można.Jak zobaczy kota w ogrodzie to goni i nie wiem czy można mu wytłumaczyć żeby przestał...A lat ile ma to wie jedynie jego matka ,zęby w złym stanie jak wiesz.Raczej kolo 13lub14...."

• 3 weeks later...
Posted

Mysle że kot z takim geriatrykiem jak Rudy sobie poradzi.;)
Tu raczej chodzi o percepcję Rudaska. Poza jedzeniem niewiele go interesuje .

Gdzie ten Twój domek Rudasku, na stare lata ?

Posted

Przed chwilą dowiedziałam się , że do wtorku muszę zabrać Rudego z DT u Ireny bo musi zwolnić miejsce dla innego psa.
Psiak zadłużony , nie ma co marzyć o opłaceniu jeszcze hotelu, a o nowym tymczasie to już w ogóle :( koszmar
, jak tu coś znaleźć w 2 dni. Musiałby zdarzyć się cud.
Jestem załamana..

Posted

A co to się stało psiemu aniołowi p.Irenie ,że tak gwałtownie chce się pozbyć rudego?
Coś to dziwne dla mnie.
Mogę dołożyć jednorazowo 30 zł ,a potem zobaczę co i jak.

Posted

???? tylko dwa dni Rudy dostal na znalezienie innego miejsca ????
przykre !
niestety nie jestem w stanie pomoc finansowo.
jestem strasznie zadeklarowana :(

Posted

O Matko! Nie dam już rady finansowo... Moje deklaracje to w zasadzie same staruszki a z domami dla nich strasznie trudno.... Dziś już nie dam rady ale jutro choć trochę porozsyłam wątek, może w ten sposób pomogę......

Posted

Poker, p.Irenka zajmuje się teraz innymi psami we własnym zakresie i dla naszego Rudego zabrakło miejsca.
Do schroniska nie wróci na pewno, pewnie czeka go samotny hotel w lecznicy - tylko jak plątać się w hotel, kiedy za Rudym ciągnie się taki ogromny dług... :(