Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

do różnych psikowych ciasteczek dodaję słonecznik łuskany czy dyniowe pestki, teraz kupiłam i mam zamiar zastosować ziarno ostropestu, takie jak słonecznikowe, ale znane ze wspaniałego wpływu na watrobę u ludzi może więc u psiaków też skoro ludzkie leki wątrobowe zapożyczamy dla psiaków (tu polecam Esseliv forte), ostropest jest w zielarskich aptekach , Polecałam też już na kilku wątkach daktyle z warzywniaka pokrojone drobno i skombinowane z jakimś jedzonkiem wg uznania psiaka DAKTYLE to jedyny naturalny środek regenerujący watrobę,i uzupełniajacy diete w niezwyklej wagi elementy, tani i przyswajalny skoro psiak musi jeść hepatik to i powyższe się przyda, Można spróbować też naturalny ekologiczny sok z czarnej rzodkwi z zielarskiej apteki ,

Jak widac nie mam kropki, strajkuje !

mam bardzo chorą sunię, z okropną gorączką z którą walczę od kilku dni,( po wypadkowa amputacja) czuwajĄc nad sunia pogryzałam Śliwy duże, zimne z lodówki Sunia się na nie rzuciła i zjadła cztery, oczywiściw bez skóry, to jedyne co przełknęła z własnej woli, ale już teraz nie chce wtedy jej gorączka nieco spadła, Może psiak ma temperaturę, bo generalnie psiaki za owocami nie przepadają, z wyjątkiem mojego PROMYCZKA ( DT ALE JUZ DS!),

Posted

Przekażę te wszystkie cenne sugestie Irence.Dzieki.!
A sposób z" uzapachowieniem" paskudnego jedzonka - genialny !.

Można chyba tez w gazę, gazik owinąc 'zapachowy kawałek' i wsadzic do puszki z suchym?

Posted

Jak długo Rudy może być u pani Irenki? Co później?
Ja teraz nie mam jak rzucić groszem, 10 mogę wpłacić ale co to:-( bo coraz cieniej a psów przybywa.
Powstał już bazarek na Rudego?