Mysia_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 mikoada napisał(a):Powiem szczerze, że nie słyszałam o takim...wiem, że ten wet u mnie może na kilka dni psiaka "przetrzymać", ale to dosłownie na kilka... zawsze to by było by kilka dnia... Sama nie wiem, co reszta cioteczek uważa? Według mnie trzeba mu pomóc najlepiej już :-( Czy jest już jakieś konto gdzie zbieramy na Rudego? Quote
mikoada Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Nie ma konta bo nie ma żadnych deklaracji :( Jasne, że potrzebna jest pomoc na cito...Klaudus_ gdzie jesteś?? Quote
kopciuszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Cioteczki na wizażu powiadomione ;) Porozsyłam jeszcze dzisiaj wątek do cioteczek Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Mysia_ napisał(a):zawsze to by było by kilka dnia... Sama nie wiem, co reszta cioteczek uważa? Według mnie trzeba mu pomóc najlepiej już :-( Czy jest już jakieś konto gdzie zbieramy na Rudego?Tez uważam, ze powinien byc wyciagany na juz...potem moze byc za poźno i zadne pieniadze moge nie pomoc..poza tym On cierpi...:( Quote
mikoada Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kopciuszek napisał(a):Cioteczki na wizażu powiadomione ;) Porozsyłam jeszcze dzisiaj wątek do cioteczek Dzięki, ja też cały czas rozsyłam, aż mnie w końcu ktoś pogoni :roll: Quote
Sabina02 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 gonia66 napisał(a):Tez uważam, ze powinien byc wyciagany na juz...potem moze byc za poźno i zadne pieniadze moge nie pomoc..poza tym On cierpi...:( Dokladnie.... On cierpi! :placz: Trzeba mu pomoc jak najszybciej! Quote
Betta Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 zapisuje ale narazie nic, zupełnie nic nie wymysle : ( Quote
Mysia_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 ja prześlę coś na pewno - nie wiem, bo jestem spłukana... a inne cioteczki pewnie też coś przeleją... ale trzeba zacząć działać już.... Nie wyobrażam sobie co musi czuć ten psiak :-( :-( :-( Quote
mmd Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 mikoada napisał(a):Dzięki, ja też cały czas rozsyłam, aż mnie w końcu ktoś pogoni :roll: Ja nie pogonię, ale tylko dobrym słowem moge wesprzeć. Przynajmniej na razie, póki nic nie wiadomo. Quote
kopciuszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Żeby go wyciągnąć też potrzebne są pieniądze (36,60 zł o ile pamiętam) Quote
mmd Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kopciuszek napisał(a):Żeby go wyciągnąć też potrzebne są pieniądze (36,60 zł o ile pamiętam) Przepraszam, a za co? Za wrzut do budy? Quote
kopciuszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Aduś to ja lęcę od tyłu, aby nie dublować ;) Proszę Cię wyślij mi na priv tekst jaki Ty wysyłasz ok ?? Quote
kopciuszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 mmd napisał(a):Przepraszam, a za co? Za wrzut do budy? Nie ja wymyślałm opłaty w Punkcie, ale wiem, że tyle sobie liczą przy każdym psie. Nie wiem też za co tą kase sobie liczą, ale nie to jest teraz najważniejsze. Quote
Mysia_ Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 zaraz wyjde z siebie i stanę obok... też sobie wymyslili 36,6 :shake::shake: ale to przecież żadna przeszkoda, tu chodzi o ratowanie zycia temu psiakowi, oby w ogóle przeżył do jutra. Musze już się ewakuuwać, jak będzie numer konta to mi prześlijcie. Błagam cioteczki - wyciągajcie go jak najszybciej. Quote
tayga Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 mikoada napisał(a):Dzięki, ja też cały czas rozsyłam, aż mnie w końcu ktoś pogoni :roll: Za przywołanie do biedaka? Nikt nie pogoni... Na razie wspieram duchem, jestem za daleko :( Quote
mikoada Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jutro zadzwonię do tej lecznicy popytam co i jak, ale niestety cioteczki bez kasy nie jesteśmy w stanie nic ruszyć...to wszystko jest beznadziejne i zawsze rozbija się o kasę... Quote
kopciuszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Udało mi się wysłać tylko jedno zaproszenie ... co chwila mni wywala z neta "Nie można się połączyć z internetem" :angryy: Spróbuję jeszcze jutro :angryy::angryy: Quote
mikoada Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kopciuszek napisał(a):Udało mi się wysłać tylko jedno zaproszenie ... co chwila mni wywala z neta "Nie można się połączyć z internetem" :angryy: Spróbuję jeszcze jutro :angryy::angryy: Dzięki za dobre chęci :) Ja już wysłałam ponad 30 zaproszeń, czy ktoś nas jeszcze wspomoże?? Quote
kopciuszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Nie wiem co się ostatnio z tym moim kompem dzieje ;/ Ale tak to jest jak komputer gdy tylko jestem w domu to jest włączony ;) Quote
UBOCZE Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Na razie tylko mogę podnieść Rudaska. W ostatnich dniach tyle na dogo nieszczęść, że już nie nadążamy z pomocą. Trzymaj się, smutaśny Rudzielcu!!! Quote
AlfaLS Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 kopciuszek napisał(a):Udało mi się wysłać tylko jedno zaproszenie ... co chwila mni wywala z neta "Nie można się połączyć z internetem" :angryy: Spróbuję jeszcze jutro :angryy::angryy: Toż normalnie poczułam się wyróżniona - jedno i to do mnie ono dotarło :lol:. Na razie jestem i czekam jak reszta na jakieś konkrety .............. Quote
ketunia Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Matko jaka bida :(:(:(:( Pomyślę jak mogę pomóc. Quote
Dagmarka888 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Dziewczyny dopiero się tutaj zalogowałam, jestem pierwszy raz więc przepraszam jeśli jakąś gafę popełnię. Bardzo chciałabym pomóc finansowo, ale nie wiem jak miałabym to zrobić? Czekam na odpowiedź. Może być tutaj lub mailowo ;) Quote
gonia66 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 mikoada napisał(a):Jutro zadzwonię do tej lecznicy popytam co i jak, ale niestety cioteczki bez kasy nie jesteśmy w stanie nic ruszyć...to wszystko jest beznadziejne i zawsze rozbija się o kasę... No to moze umow się, czy mozna na kredyt...mysle, ze wet zrozumie, jesli kocha zwierzeta...bo pies cierpi...i jesli kasa ma byc przeszkoda w uldze..to nie chce myśleć..:( W miedzyczasie moze ktos zrobi bazarek (mam kilka fantow, moge przesłac)...na raze tylko tyle mogę:( Quote
Recommended Posts