margoth137 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Rudzinku życzę Ci tego jednego: kochanego i ciepłego domku, a wszystkim odwiedzającym Szczęśliwego Nowego Roku 2012!!! Quote
Agula99 Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Rudy, niech marzenia się spełniają, super domki przybywają :) Quote
Cleo2008 Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Czy ktos moglby zaktualizowac sytuacje Rudego w pierwszym watku, bo trudno sie przebic przez te wszystkie strony. Po drugie wydawalo mi sie ze Rudy ma swoje wydarzenie na FB, jesli tak prosze o wstawienie linku w pierwszy post. Chcialabym troche poruszyc serduszkami dla tego pieska, ale potrzebuje troche wiecej info i porzadku, mam malo czasu zeby biegac po watku i zbierac informacje (sorry) Wszystkiego dobregow Nowym Roku dla wszystkich obecnych u Rudego. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Cleo2008 wydarzenie było, ale wygasło. Ja nie potrafię zrobić, więc póki co nie ma. Poproszę _bubu_ o aktualizację pierwszego postu, tylko ona ma do tego możliwości. Rudasku, oby ten rok był dla Ciebie szczęśliwy! Quote
feliksik Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Cleo2008 napisał(a):Czy ktos moglby zaktualizowac sytuacje Rudego w pierwszym watku, bo trudno sie przebic przez te wszystkie strony. Po drugie wydawalo mi sie ze Rudy ma swoje wydarzenie na FB, jesli tak prosze o wstawienie linku w pierwszy post. Chcialabym troche poruszyc serduszkami dla tego pieska, ale potrzebuje troche wiecej info i porzadku, mam malo czasu zeby biegac po watku i zbierac informacje (sorry) Wszystkiego dobregow Nowym Roku dla wszystkich obecnych u Rudego. jak dobrze, że ktoś jeszcze pomoże Quote
Agnes_Jot Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 do końca tygodnia ma wpłynąć ostatnia wpłata dla Rudego i w końcu pieniążki polecą do staruszka :) Quote
_bubu_ Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 Niestety mam smutną wiadomość :( Rudaska nie ma już z nami ['] Kolejne ataki padaczki coraz bardziej go osłabiały, nie miał już siły :( dzisiaj rano pomogliśmy mu odejść za TM :( Rudy był wyjątkowy.. prawdziwy wojownik, tyle przeszedł, był taki dzielny... W ostatniej chwili znalazł się dla niego wspaniały dom.. niestety nie dał rady już do niego pojechać :( Bardzo smutno i przykro.. to takie niesprawiedliwe.. przepraszam Rudasku , że nie zdążyliśmy :( Quote
andegawenka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Mój też miał takie ataki jeden za drugim:-( Rudasku Quote
feliksik Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 o jezu nie wierzę i był nawet domek na horyzoncie - nie chce mi się już dzisiaj nic Quote
margoth137 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 czemu........:( taki piękny malutek(*) Mój ukochany dziadek o niego zadba......:( Quote
Klaudus__ Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Beatko... :bigcry: Już jest z Mikusiem i Sarcią... I innymi naszymi biedakami... Dziękuję,że byłyście przy Nim. Dziękuję... śpij... Tam nie ma bólu... I bezdomności... Quote
Lili8522 Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Rudasku... [*] Xedosek i Rokus napewno sie Tobą zaopiekują za TM...:-( Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Rudasku, a jednak nie zdążyłeś - a do końca mieliśmy nadzieję.... :( Byłeś jednym z naszych najukochańszych Fundacyjnych przyjaciół. Byłeś z nami od początku, w tych dobrych i złych momentach. Śpij spokojnie, zawsze będziemy pamiętać....:( I cichutko proszę cioteczki o pomoc w spłacie długu, jaki pozostał po Rudym - prawie 2000 zł :( Quote
kado Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Ja w sobotę zrobię bazarek z fantów podarowanych przez margoth137. Rzeczy są piekne, na pewno jakieś pieniążki będą.... Quote
peate Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Rudasku :candle: to takie nie sprawiedliwe :shake: Quote
Funky Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Jest mi tak strasznie smutno :(((( Odszedł kolejny, dzielny psiak... Kochany Maleńki Dziadziuniu! Dlaczego los jest taki okrutny?!? Będziemy o Tobie pamiętać, na pewno <3<3<3 Quote
margoth137 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 po raz kolejny oglądałam filmik ze str 35;( aż się chce wyć.....:( Quote
Karina R Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Biedny Rudzio.... Ja wysyłam dziś stałą na jego długi. Quote
Agnes_Jot Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 och matko...... zrobiłam bazarek na Reksa ale odszedł za TM.... uzyskaną kwotę miałam przekazać na Rudego....ale On też nie dał rady.....ale pieniążki pójdą najwyżej na spłatę długu po Rudym.... wybacz nam że nie znalazłeś swojego domu... Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Dziękujemy cioteczki za pomoc i za słowa wsparcia... :( Quote
Recommended Posts