Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='moni12']A moze w totka zagrajmy i wtedy na psiaki hulaj dusza. No cóz pomarzyć zawsze mozna.[/QUOTE]

Prędzej coś wygrasz w kenyo [czy jak to się tam pisze...] ja to zawsze wygrywam albo zwrot albo 10 a raz udało się mi wygrać 55 zł :D

Posted

[quote name='necianeta89']Prędzej coś wygrasz w kenyo [czy jak to się tam pisze...] ja to zawsze wygrywam albo zwrot albo 10 a raz udało się mi wygrać 55 zł :D[/QUOTE]

Kurcze ja mam szczęście w miłosci , wiec w pieniążkach nie :diabloti:Mówi się , ze jak ma ktoś szczęście w miłosci to w pieniążkach nie i na odwrót. To Ty graj i wygrywaj kasę na psiaki.I oby dużo;)

Posted

[quote name='moni12']Kurcze ja mam szczęście w miłosci , wiec w pieniążkach nie :diabloti:Mówi się , ze jak ma ktoś szczęście w miłosci to w pieniążkach nie i na odwrót. To Ty graj i wygrywaj kasę na psiaki.I oby dużo;)[/QUOTE]

A kto mi da na to granie? :D

Posted

dziś dostałam dopiero maila ze wysłali zamówienie, wolny ten sklep.
są na pewno nowe wpłaty dla Rudego ale jeszcze nie miałam chwilki zeby to rozpisać.

Posted

[quote name='Gosia.']Czy moja wpłata dotarła ? Buziak dla Rudziaszka ;)[/QUOTE]

nowe wpłaty dodałam do pierwszego postu. Nie przy wszystkich był wpisany albo nie dotarł nick w tytule przelewu więc musisz sprawdzić czy to Ty :)

dziękuję wszystkim za wpłaty i pamięć o Rudzielcu , który jest bardzo dzielny i się nie poddaje.
Jest znowu lepiej ale kurczaka trzeba gotować nadal bo wybrzydzamy.

Posted

Bubu nie widze swojej wpłaty 50 zł wysłanej w dniu 11.08. z pieniążków Miski.Sprawdz proszę to, tym bardziej ,ze to pieniązki po innym psiaku i musze się rozliczyc.

Posted

[quote name='moni12']Bubu nie widze swojej wpłaty 50 zł wysłanej w dniu 11.08. z pieniążków Miski.Sprawdz proszę to, tym bardziej ,ze to pieniązki po innym psiaku i musze się rozliczyc.

A ja widzę taką : [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][FONT=Comic Sans MS]+50zł - Monika L. od Miśki , to nie ta? [/FONT][/FONT]

Posted

Pewno , ze ta . No cóz starość nie radość i wzrok nie ten . Szukałam się jako moni12.Bubu jeśli mozesz to popraw na moni12.tak mam na dogo. Z góry dziękuję .

Posted

witaj Rudy - ja się zastanawiam jak on znosi tą lecznicę? czy traktuje ją jak swoj domek, bo strasznie mi go szkoda, że siedzi tam i nawet DT nie można znaleźć dla niego