pinczerka_i_Gizmo Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Zapraszam na bazarki dla Rudego! Proszę cioteczki o pomoc w podbijaniu!!! http://www.dogomania.pl/threads/211028-Dla-mamy-i-malucha-ubrania-poszewki-zabawki!-dla-Rudego-do-20.07. http://www.dogomania.pl/threads/211029-Buty-buciki-dla-najm%C5%82odszych-r%C3%B3%C5%BCne-rozmiary!-dla-Rudego-do-20.07. Quote
feliksik Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 to jakie są koszty? macie jakieś deklaracje? przecież to fortunę kosztuje - jak sobie radzicie z tym Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Radzić nie radzimy, jedynie z powiększaniem się długów w lecznicy... Quote
andegawenka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Nikt nie zaadoptuje pieska z lecznicy:shake: Quote
ANETTTA Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 czy on juz jest adopcyjny ???mozna szukac mu domu stałego ma ogłoszenia Quote
_bubu_ Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Rudy od dawna jest adopcyjny, potrzebuje leków na serce i karmy Royal Hepatic na wątrobę. ogłaszamy go od 10 miesięcy. będziemy wdzięczne za pomoc w ogłaszaniu, tu jest przykładowy wzór: http://allegro.pl/staruszek-rudy-czeka-na-wymarzony-dom-i1745445863.html Quote
_bubu_ Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 dzwonili z lecznicy, że z Rudym gorzej :( będę dziś u niego , dam znać jak sytuacja .. tak przykro , że nie ma domku.. Quote
feliksik Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 _bubu_ napisał(a):dzwonili z lecznicy, że z Rudym gorzej :( będę dziś u niego , dam znać jak sytuacja .. tak przykro , że nie ma domku.. o kurcze, to czekamy na wieści Quote
Funky Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Bubu, jakie wieści? Właśnie chciałam radośnie dopisać się do stałych deklaracji w wys. 10 PLN, a tu taki smuteczek :( Quote
_bubu_ Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 Deklaracje teraz jeszcze bardziej potrzebne bo wzrastają koszty leczenia Rudaska. Niestety ma gorsze parametry wątrobowe. Bardzo osłabł , pogłębiła się też sztywność łapek . W lecznicy nie jest w stanie sam wstać i ustać na płytkach, od razu się rozjeżdża :( Wynika to też z ogólnego osłabienia. Przy tym pogłębiły się też objawy jego demencji. Wniesiony na spacer , chodzi bo podłoże lepsze ale widać że łapki są sztywniejsze. Dostaje wzmacniające kroplówki, leki na wątrobę . Smutny jest. Bardzo potrzebny tez jest Arthroflex bo ma dobry skład , mocniejsze leki mogłyby pogorszyć stan wątroby i dodatkowo go osłabić. Niestety przy naszych długach nie damy rady teraz go kupić a mogloby to poprawić komfort chodzenia i samopoczucia Rudego. Tu znalazłam najtaniej , może ktoś byłby w stanie zrobić Rudemu taki prezent, choć wiem, że tani nie jest niestety.. http://vetlandia.pl/pl,product,233045,arthroflex,500,ml.html Quote
kado Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 A może złóżmy się na ten lek? Ja dam 20,00 zł...Kto się dorzuci? Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 [quote name='Funky']Bubu, jakie wieści? Właśnie chciałam radośnie dopisać się do stałych deklaracji w wys. 10 PLN, a tu taki smuteczek :( Funky strasznie się cieszę, mam nadzieję, że to ta dyszka od Paluszka - bo strasznie pomoże Rudemu. Bubu podaj proszę nr konta, ze spadku po moim Paluszku pozostały wpłaty, więc rozdzieliłam na potrzebujących na wątkach na których jestem i Rudy jest wśród nich. Chciałabym przeznaczyć 100zł na niego - kurcze, że mu ktoś w DT chociaż pomógł!!! Quote
Funky Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Tak feliksik, to własnie ta deklaracja! Pomyślałam, ze Rudzielec jest teraz najbardziej potrzebujący :( Prześlijcie mi tylko cioteczki nr konta na priv, a zaraz zrobię stałe zlecenie. Dorzucę też 20 PLN na lek, oczywiście będę ciągle zaglądać - musimy rozbujać ten wątek, bo nasz Dziadziuś bardzo potrzebuje pomocy!!! <3<3<3 Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 Dane do wpłaty na Rudaska są w pierwszym poście: Fundacja Zmieńmy Los Ul. Trzech Diamentów 36/20 Bielsko-Biała 43-380 Nr Konta 65103000190109853000303048 Tylko w tytule trzeba zaznaczyć, że to dla niego. Prosimy o pomoc, mamy tyle zwierząt na utrzymaniu i po prostu nie ma pieniędzy, żeby pomóc Rudemu... A on gaśnie w oczach... :( Quote
feliksik Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 no to ode mnie poszło 100zł. Przepraszam przeoczyłam to konto w pierwszym poście - zdjęcia mnie ujęły. fakt, faktem mało ludzi zagląda, a psiak potrzebujący - mam nadzieję, że uda nam się mu pomóc Quote
kado Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 feliksik , a ta 100, to może iść na ten lek? Bo ta 100 + moje 20 +20 Funky i byłoby na lek dla staruszka:) Quote
Recommended Posts