Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 993
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tez cos pomoge, widzialam na jednym z watkow ze karmelcia ma dt za 240zl +karma, ale nie wiem czy ma miejsca, karme mozna zarabiac na bazarkach czy jednorazowo na fb, a 240zl to juz nei duzo.

Posted

Oj, nieciekawie ma Rudzielec
w tej chwili jestem spłukana, ale obiecuję (błagam napiszcie na PW), bo mam mega skleroze , że prześlę trochę, w czwartek za tydzień (jak kasa wpłynie na konto)

Posted

W poniedziałek na pewno wpłacę trochę grosza....Sytuacja rzeczywiście podbramkowa :( Bubu ile kosztuje jego karma i ile leki?

Posted

karmę najtaniej udało się zamówić za 230zł plus przesyłka - 12kg , teraz nie wiem dokładnie za ile będzie bo jeszcze nie odebrałam rachunku za tą którą wzięłam z lecznicy w tym tygodniu.
Leki muszę podliczyć, dowiedziałam się o tańszym odpowiedniku Fortekoru, musimy spróbować bo Fortekor drogi.
Za pobyt w lecznicy teraz wychodzi 15zł za dobę.

Posted

napisala do mnei babka ze pan z jednego ze sklepow moze oddac karme za darmo dla psa, bo mu myszy zrobily w nich dziury, mzoe chociaz czesc mozna by bylo wam dac, tylko to mazowieckie, to nie wiem ile wyjdzie za przesylke.

Posted

Mam już trochę fantów na bazarek i może dzisiaj wieczorem coś sklecę, ale nie obiecuję na pewno, bo grypsko mnie dopadło i ledwo zipię:shake:

Posted

Olena84 napisał(a):
napisala do mnei babka ze pan z jednego ze sklepow moze oddac karme za darmo dla psa, bo mu myszy zrobily w nich dziury, mzoe chociaz czesc mozna by bylo wam dac, tylko to mazowieckie, to nie wiem ile wyjdzie za przesylke.

oj karma bardzo by się przydała. A jaka to dzielnica Warszawy? może ktoś będzie jechał?