beta Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Witam Jakoś wcześniej nam nie wyszło :). Większość osób Nas zna. Coffe Brown Teschiro i jej nowa koleżanka Famke Golden Regia Kawa to dorosły i młodzieżowy champion Polski. Obecnie w najwyższej klasie agility A3. Neseczka :D to rozbrykany bachorek :D. Pozdrawiamy Marzena Kawa i Neska Quote
lilix4 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 witamy śliczne pudliszonki i zapraszamy równiez do Nas:) Quote
aneta Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 Witam i mam nadzieję zobaczyć małą w realu :) Mała po zdjęciach stosownie do wieku niezbyt podobna do siostry, chyba bardziej poszła w Tatusia ;) Quote
beta Posted September 27, 2010 Author Posted September 27, 2010 Na pewno tak :D. Byłyśmy w Warszawie na wystawie - z Kawa w zawodach, mała towarzysko. Rodowód się nostryfikuje. Odbiór w tym tygodniu. Pzdrawiam Marzena NesCoffe :D Quote
Cheritka Posted September 28, 2010 Posted September 28, 2010 To u my przyszliśmy się przywitać, a jakiej One są wielkości i czemu mi się wydaje, że widze 3 pudelki (czarna, brązowa i apricot) Quote
beta Posted September 28, 2010 Author Posted September 28, 2010 Obie średnie :D. Kawa ma 40 cm. Neska jeszcze nie wiem ale niewiele jej brakuje. Trzecia to Zuzia - prawie pudel moich rodziców Pozdrawiamy Marzena NesCoffe Quote
Yessie Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Pozdrawiamy Kawunie i właścicielkę.Poznaliśmy się na agility w Czeladzi- wtedy właśnie czekaliśmy na naszą nowonarodzoną pudlicę standard. Zaraziłyście nas agility. Chica kończy jutro pół roku a od tygodnia zaczynamy stawiać delikatne kroczki w agility. Quote
Recommended Posts