Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nitk nie zagląda do mojego pieseczka słodkiego? Jutro jak dobrze pójdzie, Deniś pojedzie do weterynarza i będzie mial straszny zastrzyk-szczepionke! Przy okazji się go zważy i wszystko wyjdzie na jaw;)

Posted

black_sheep napisał(a):
Jagienko! Zauważył na 100%! Dziś to powtórzyłam i też nie wybiegł:)

No widzisz! On swój rozumek ma; poza tym, skoro wie, że nigdzie lepiej mu nie będzie, to jest mądry pies i proszę go nie oczerniać!
Zaglądmy cały czas i cały czas miziamy wirtualnie Denisia, tylko nie zawsze jest czas coś pisnąć:)
He! A Faworka, Zorkę i F-koty Eli OSOBIŚCIE wygłaskałam!

Posted

Ej, kurde bo wyjdzie, że ja o Denisku jakos inaczej uważam... ja tylko black_sheep dokuczam ;) a Denisek napewno swój rozum ma w końcu udało mu się Kasie zaczarowac i wydostac się za schronu, no a to nie lada wyczyn.

Posted

Heh, Denisek ma mały ale sprytny rozumek. Złości mnie to, że ciągle biega tam, koło bramy, a ma taki duży ogród. Uwierzycie, że w jego górnej części nigdy sam nie chodzi, tylko jak ja go wezmę na spacer do góry ogrodu;) Zawsze jak go wypuszczam z kojca biegnie i podskakuje, zyma****ąc tylnymi łapkami - prosto w swoje ulubione miejsce. Czasem staje mu na drodze i mówie "Denis pijnuj budy!". On wtedy podkula ogonek, i smutny idzie w stronę budy. Jest to mała, ale zawsze, oznaka, że troche "kapuje". Potem zaś, przechodzi bokiem, złazi za żywotpłot, i nie zauważony, przemyka pod bramke. Tzn. on tak myśli, że go nie widze. Ale jak tylko to zauważe, i krzyknę "Deniś!" ze złością, on się przewraca, i udaje, że tak ot, sobie tam leży. Że wcale nie miał zamiaru nigdzie się wybierać;) Ja chowam się w domu, i przez drzwi go obserwuję. Denisek rozgląda się, widzi, że mnie nie ma, i dalej schowany za żywopłotem przemyka. A wtedy albo ja się jeszcze bardziej złoszcze na Drania, albo serce mi już mięknie i pozwalam mu. Ale chciałabym, żeby radośnie biegał po ogródku, a nie tylko łaził tam i spowrotem po wydeptanej ścieżce. Tam jest pełno kurzu i pyłu! A dookoła przecież zielona trawka... Nie rozumiem tego pustego łebka. Ale sprytny jest, po mimo małego rozumku;)

Posted

Jak to bezemnie, jak ja każdą wolną chwilę na polku siedzę, ze świnką, a Denisek ją lubi bardzo. Tego się chyba nie dowiem, dlaczego tam akurat chce przebywać. Wkleje zaraz jakieś fotki, bo niedawno mu tam robiłam.

Posted

Dawno tu nie zagladałam, ale wyłącznie z braku czasu, bo Kasia pięknie o nim piszesz, a chwalić to Cię trzeba wciąż, bo naprawdę zasługujesz:loveu: . Denis wygrał los na loterii, że ma taką pańcię.

Posted

Dziękuje, jak zwylke cioteczki łaskawe:)
Dopiero dziś Denisek był do szczepienia. Bardzo się cieszył, bo jechał autem:) Ja też się cieszyła, bo to kosztowało tylko 17 zł:) Nie wiem, czy to normalna cena? Byłam nastawiona, conajmniej na 30. Pan weterynarz też zbadał Deniskową kulkę na brzuszku i powiedział, że jest ona nieszkodliwa!!!! Hura!!! Denisek nie będzie miał operacji!!!! Pan doktor powiedział, że to jakiś tłuszczak!:) Moja świnka też taki ma, więc ja to chyba mam szczęście do takich zwierzątek:)
Muszę też pochwalić Deniska, bo był niezwykle grzeczny w samochodzie:) Siedział obok, na podłodze, i albo patrzył za okno, albo lizał mnie po ręcę, kiedy zmieniałam biegi:) Kochane stworzenie. Mamy z mamą totalnego fioła na jego punkcie. On ma tak piękny pyszczek! Nic tylko całować! A dziś, wariat znowu się gdzieś przewrócił, i ma rankę na nosie:(
Aha, pan doktor powiedział też, że Denisek nie jest jeszcze na tyle gruby, żeby musiał pościć, może spokojnie jeść do woli:)

Posted

Jaka śmieszna :loveu: Ja bym się jednak bała, że mnie uchapie, mam jak fochistka, boje się gryzoni... tak od wielkości fredki juz przestaje, chociaż nie... fretki też mnie napawaja strachem i właściwie kotów też się boje :cool1: