Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ma sprawy - najwazniejsze , ze wracają :lol: , bo "przywiązana" jestem o tych książek;)
Będe w Suchej w czwartek to coś Ci zostawię "w punkcie":lol:

Posted

Sliczny ptasio :loveu: . One sa naprwde cudowne i przyzwyczajaja sie do wlasciciela bardzo. Moj siadal na moich ksiazkach ( mialam kanarka, jak jeszcze sie uczylam ).
Sama nie wiem, moze tez sobie takiego spiewaczka sprawie.... za jakis czas, oczywiscie.
Najlepiej sobie zazyczac takie prezenty na rozne okazje. Ja wlasnie tak robie.
Pozdrowienia dla Deniska ( a czy Denis nie ma wysypki... ? ).

Posted

Denis wysypki? Jeszcze by tego brakowało:) Zeby on taki delikatny był!:) Kanareczek jest przekochany, w sumie fajnie ze nie umie latac, bo biega sobie po pokoju i sie nie musze bac ze odfrunie:)
Wczoraj bylam w schronisku i wszyscy pytali o Deniska, nazywają mnie "pani od Denisa". Mówiłam że Denisek przekochany i takie tam, wszyscy się zadziwiali:)
Uch, jak ja uwielbiam tego kudłaczka!:)

Posted

[quote name='black_sheep']. Mówiłam że Denisek przekochany i takie tam, wszyscy się zadziwiali:)
Uch, jak ja uwielbiam tego kudłaczka!:)

A to szczesciarz !
Pewnie w schronisku nikt nie wierzyl, ze Denisek bedzie w stanie prowadzic normalne psie zycie. I znowu okazalo sie, ze wystarczy tak niewiele ... tylko bardzo chciec pomoc i kochac .....:lol: .
I Ty tego dokonalas. Jestes wspaniala !

Jak bedziesz w schronisku - pozdrow tez ode mnie i mojej Polci ( oczywiscie kogo bedziesz uwazala za stosowne pozdrowic ) - ale ja mysle, ze pania doktor, ktora uratowala Polci zycie. I za to dziekuje.
( ( (........tylko, ze Pole wyadoptowala na siebie chyba kiwi, wiec nie wiem, czy wolno mowic takie rzeczy, ze Pola jest teraz 500 km od Krakowa ) ) ).

Posted

wolno wolno zuziu, polcia jest twoja wlasnoscia:)
umowa adopcyjna ktora mi wyslalas zostala dolaczona do mojeje adopcji w schronisku
wiec pola jest w 100% Twoja!!!

Posted

kiwi napisał(a):
wolno wolno zuziu, polcia jest twoja wlasnoscia:)
umowa adopcyjna ktora mi wyslalas zostala dolaczona do mojeje adopcji w schronisku
wiec pola jest w 100% Twoja!!!

Oj, to dobrze, bo nie chcialabym zaszkodzic w zaden sposob Waszym dalszym dzialaniom. Tego bym sobie nie darowala.
A napisalam to, bo w schronisku w Lublinie ( tak bylo z Berusia i teraz z Zosia ) - trzeba sie strasznie konspirowac ( tam adopcje sa na "znajomych" i "znajomych znajomych", bo o tymczasowych domkach nie chca nawet slyszec :angryy: !). Koszmar ! ! !

Posted

Tam to wogóle wariatkowo, u nas jest w miare normalnie. Jak adoptowałam denisa, to własnie pytano czy to stały dom czy tymczas. I można komuś adoptować psa, jeśli się dostarczy przez niego podpisana umowe adopcyjną.

Posted

denisek jest piekny! :loveu::loveu:

Posted

Mam gdzies jeszcze jedno... gdzies na plycie, podobne do tego, tylko ma takie oklapniete uszko, nosze je w portfelu, moze jutro poszukam i wstawie. Aha, jest jeszcze to wstawione przez AgeG.

Posted

Denis już kilka dni ma cały nochal brudny z ziemi... Co mu wytre, znowu pobrudzi, goni z takim żółtym noskiem:) Tata mówi, (nabija się ze mnie) że robi podkop, aby uciec do schroniska:( Jutro musze dokladnie przeglądnąć całe ogrodzenie, bo to może być prawda:( Oj ten mój łobuz najukochańszy!

Posted

black_sheep napisał(a):
Denis już kilka dni ma cały nochal brudny z ziemi... Co mu wytre, znowu pobrudzi, goni z takim żółtym noskiem:) Tata mówi, (nabija się ze mnie) że robi podkop, aby uciec do schroniska:( Jutro musze dokladnie przeglądnąć całe ogrodzenie, bo to może być prawda:( Oj ten mój łobuz najukochańszy!

No ciekawe ........ bedzie sledztwo :lol: .
Moze Denisek po prostu ma za duzo jedzonka i sobie robi zapasy na pozniej :evil_lol: - w domu przeciez jest sporo chetnych na jego smakolyczki i trzeba sie zabezpieczyc :evil_lol: .

Co ten tato wymyslil ? ? ? Uciekac z raju :crazyeye: ? ? ? To niemozliwe ;) !

Posted

Wstawiam fotki Deniska, z brudnym nochalkiem, i tym co pozostalo z ogórdka:(

Taką ścieżke sobie wydeptałem:

Ślicznie wypaćkałem płot, prawda:)

Kto się oprze mojemu spojrzeniu?:)

Taki mam brudny nosek!

Kopie najpiękniejsze dzióry!

Czas na kompiel:)

Tu się wchodzi do mojego królestwa:)

Taaaaaaaki jestem piękny!

Posted

czyli podkopów nie robi? po prostu dołki kopie:lol: żebyś miała bardziej urozmaicony ogródek.

Posted

Lekturka zgodnie z obietnicą czeka w sklepiku :lol:
Myśle, ze przeczytasz z zaciekawieniem - ja "pochłonęłam" ją pokonując busem trasę Kraków - Sucha wczoraj i dziś ;)
(Wprawdzie myślałam o innej książce, ale ..... co sie odwlecze to nie uciecze :evil_lol: - Miłej lekturki.)

Posted

[quote name='black_sheep']

Kto się oprze mojemu spojrzeniu?:)

Absolutnie nikt sie nie oprze :lol: ! Cudne oczka :loveu: !
Takie mowiace : " nie zabraniaj mi sie tu bawic ...prosze "