black sheep Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Jeszcze zrobie ładnie dach, i pomaluje ją jakierem przeźroczystym, w srdku posprzątam i wyściele kocykami i poduchami, i co? Nie ma tak źle??? Quote
AgaG Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Kasia uwielbiam Was !!!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: a zdjęcie w różach poprosze na maila (postawię sobie na półce jak wywołam):lol: Quote
black sheep Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 czyli moze byc taka buda? bo nie wiedzialam czy niedorabiac jeszcze tarasu:) hihi jeszcze mam zdjatki z różami to wstawie:) Quote
black sheep Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Widze Cie....: " class="ipsImage" alt=""> Taki jestem piękny!!!: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
AgaG Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 black_sheep napisał(a):czyli moze byc taka buda? bo nie wiedzialam czy niedorabiac jeszcze tarasu:) hihi jeszcze mam zdjatki z różami to wstawie:) Buda jest piękna. Przed zimą trzeba ją będzie jezcze stryropianem obić podwojnym i tac taką firankę z kocyka, ktora piesek sam sobie łapką odsuwa..sąsia mi opowiadał, że jak ratował bezfdomne psy,, to im takie budki robił i ocieplenie i w najwieksze mrozy jak tam reke wkładał, to było cieplutko. No i od spodu (od ziemi tez stryropian). ale na te parę jest idealna po prostu.... a że ruina finansowa? skąd ja to znam! jak ktos mnie pyta o nałogi, to mówię, że owszem mój pochłania mnóstwo kasy a sa nim oczywiście psy...:loveu: Quote
AgaG Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Denis jest królem róż, ale w żadnej się nie zakocha jak Mały książę, bo już kogoś bardzo kocha :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Zdjęcia piękne!!!!! Quote
black sheep Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Buda jest ocieplana tylko z góry, szczerze mowiac myslalam ze facet ociepli, bo mu mowilam, policzy sobie zreszta jak za ocieplana, ale powiedzial ze deski sa grubsze niz normalnie i ze nie trzeba, zreszta w najwieksze mrozy DENIS nie bedzie siedzial w budzie!!! O nie, do tego jeszcze nie dopuszcze! Zaraz dodam 2 smieszne foty i ide zakratkowac Denisa, bo jeszcze biega:) Quote
black sheep Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Ładne mam ząbki??? " class="ipsImage" alt=""> Wielki nochal, hihi:) : " class="ipsImage" alt=""> Quote
AgaG Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 piekne zabki i nosek, ale najpiękniszje oczy. Lubię jasne (miodowe) oczy u psów, zwykle takie psy są przekochane. :loveu: Quote
rk66 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ale nochal - jej / super to zdjęcie Ale Denisek ma Raj!!! :loveu: :loveu: :loveu: Quote
akucha Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 No to sobie poczytałam :lol: i pooglądałam :-o :-o :-o Jaka piękna buda!!! A zdjęcia w różach - REWELACJA!!! Jak dobrze, że go wypatrzyłaś Kasiu i pokochałaś, to taka niesamowita i piękna historia :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wiedźma Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Ręce same się wyciągają do głaskania i przytulania! Normalnie musisz ostro pracować nad sobą, żeby Cię zmysły nie poniosły, bo go zagłaszczesz na amen! Quote
black sheep Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Zgadza sie, ja to bym go tylko sciskała, jest tak slodki, ze gdy go widze, rece mnie swędzą, i musze ich użyć. Denis jest najbardziej zagłaskiwanym psiorem na ziemi! Własnie dostal pycha pycha pycha obiadek, az mi slinka ciekla;) Pyszny makaronik i duzą iloscią miesa, ukradnietego z rondla, bo mama robila na obiadek:) Ale ja to tłumacze tak - ja miesa nie jem, wiec moje porcje zjada Deniś:) Quote
black sheep Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Dzis Denisa odwiedzily dzieci:):):) dosyc dobrze sie z nimi rozumie, tylko zaczoł troszku podszczekiwac, wiec zabawa sie skonczyła... " class="ipsImage" alt=""> Quote
black sheep Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 Aha, zawsze zapominam napisac o tym... Jak chodze z Denisem na spacery, to on nigdy nie znaczy terenu, lecz strasznie wszystko obwachiwuje. Czy to dlatego, ze jest bez jajeczek???:( Dzis Denis pierwszy raz nie bal sie psa:) On jak przyjechal to wogole sie psów nie bał, bo przyzwyczajony był, a teraz... one ciagle na niego szczekaja, i on sie zaczol bac... a dzis sie przelamał! Podszedl do psa:) Co prawda, ten pies był mniejszy od Stokrotki i wygladal jak biegajacy klebek włoczki, ale zawsze cos:):):) Quote
akucha Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 black_sheep napisał(a):Aha, zawsze zapominam napisac o tym... Jak chodze z Denisem na spacery, to on nigdy nie znaczy terenu, lecz strasznie wszystko obwa****e. Czy to dlatego, ze jest bez jajeczek???:( Dzis Denis pierwszy raz nie bal sie psa:) On jak przyjechal to wogole sie psów nie bał, bo przyzwyczajony był, a teraz... one ciagle na niego szczekaja, i on sie zaczol bac... a dzis sie przelamał! Podszedl do psa:) Co prawda, ten pies był mniejszy od Stokrotki i wygladal jak biegajacy klebek włoczki, ale zawsze cos:):):) :lol: :lol: :lol: Jak ja lubię te Wasze historie!!!!! A co do jajeczek i ich wpływu na znaczenie terenu, to tu trzeba fachowca :evil_lol: Quote
AgaG Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Mój kasnowa ma jajeczka i nie znaczy terenu, ale może dlatego że staruszek? a mój hugo wszystko znaczy nie wiem dlaczego tak jest Quote
black sheep Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 A moze to dlatego, że Deniś nie podnosi swojej urocczej pięknej łapci jak sika? Mi sie wydaje, że to dlatego że żył z suczkami w boksie, i nauczył się od niech tak sikać. W każdym razie, bardzo bym chciała, żeby znaczył teren!!! Zeby inne psiury wiedziały kto tu rzadzi!!! Quote
kiwi Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 nic sie nie martw, dbrze wiedza moja dmeon tez zcasami zapomni noge podniesc, niektore suczki za to podnosza on jest wykastrowany? to moze byc powod Quote
AgaG Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 to, że jest wykatrowany to lepiej, bo nie oszaleje, jak suczka jakaś z okolicy dostnie cieczkę i to go trochę chroni przed ucieczkami....A kropka moja np, czasem noge podnosi przu siu siu ale może dlatego, że jest wciąż za gruba i nie chce sobie brzuszka pomoczyć :evil_lol: :cool3: Quote
black sheep Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Wiem, ze dobrze ze wykastrowany, czytałam o tym i same zalety:) Ale ja chce, żeby Denis podnosił tą łapeczke przy siusianiu. Moze by sie nauczyl od innych psiorow, ale one strasznie na niego szczekają...:( Quote
black sheep Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Denis sie robi co raz bardziej towarzyski. Wszystkich zaskoczyło to, że na drugi dzień po przywiezieniu budy denis nikogo nie pytając wskakuje do niej i sobie śpi. Widac musial juz miec kiedys bude, w tych starych smutnych czasach, niesamowite ze to pamieta, po tak dlugim pobycie w schronisku... Łobuz jest bardzo zabawowy... co raz to nowe pomysły ma. O chowaniu misek juz pisałam. Lubi je gryść, a do tego nie moge dopuscic, bo pjde z torbami, zreszta i tak juz poszlam przez bude;p Teraz znowu z uporem wyciaga z budy podusie i szarpie je nie milosiernie. Mysle ze to nie ma zadnych psychicznych podtekstów, poprostu bawi się. Denis za duzo sie bawi jak na swój wiek. Moze nie ma tyle lat ile mi mówią? Być moze to z powodu jego niezinednyfikowanej choroby, ktora wedlug mnie zanika. W kazdym razie jego zachowanie przypomina mi ODIEGO z "Garfielda", takie duże ciocie mogą nie kojażyć, ale on jest wprost jego obdiciem, pod względem bezmyślności i szczeniakowego szaleństwa. W każdym razie jest słodki, wieczny szczeniak!!! To coś dla mnie, bo ja tez nie moge dorosnąć...;) Quote
black sheep Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Odie: http://planetodie.tvheaven.com/comics.html http://planetodie.tvheaven.com/comic2.html i dalsze strony:) Quote
zuziaM Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 No znalazlam ten Twoj skarb ! Jest sliczny :loveu: i wyobrazam sobie , jaki mieciutki - ja uwielbiam przytulac swoja Inusie - ona jest taka mieciutka i co wazne, to tez lubi to przytulanie :iloveyou: . Zazdroszcze Ci tych zwierzaczkow. Ja jeszcze musze sie postarac o kotki, ale bedzie gorsza sprawa, bo Ina bardzo ich nie lubi :diabloti: . Z zachowania Denisa mozna wywnioskowac, ze mial trudne bardzo zycie bogate w nieprzyjemne przezycia. Ale widac tez, ze przy Tobie odzyskuje wiare i spokoj. Jestes naprawde wspaniala ( i do tego bardzo ladna z Ciebie dziewczyna ;) ). Caluski dla Deniska. Quote
Recommended Posts