black sheep Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 DENISEK u mnie juz dwa lata!!!!:):):):) Quote
Jagienka Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 black_sheep napisał(a):DENISEK u mnie juz dwa lata!!!!:):):):) Jest co świętować :multi: black sheep psa autystycznego wyprowadziła na ludzi :loveu: Quote
black sheep Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 :] czy ja wiem, w sumie Denis nie wiele sie zmienil:] Jedyne co sie zmienilo, to moja milosc do niego, bo kocham go co raz bardziej! Quote
black sheep Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Troszkę fotek:smile: Miłosne uściski:* To tylko tak groźnie wygląda;p Złośnica:-D Z języczkiem;] Quote
black sheep Posted November 27, 2008 Author Posted November 27, 2008 Deniś, moje szczęście, moje utrapienie, mój smutek. Sprawia mi tyle problemów, tyle męki, tyle pracy. Ale jego kochana kochająca mordka, to największe szczęście jakie mnie spotkało. Quote
black sheep Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dziś w nocy umarła moja świnka. Miała 7 lat, umarła se starości. Umierała na moich rękach 50 min. Była najmądrzejsza na świecie i tak bardzo ją kocham. Nie wiem co teraz, jest mi tak ciężko. Nie umiem się pozbierać. Druga świnka, którą mam z dogomani, strasznie za nią płacze, ona ją wychowała. Czuje się jakby coś we mnie umarło, cały czas była ze mną. Tak strasznie cierpiała, gdy umierała. Wszystko skończyło się o 10min po północy. Co ja teraz zrobię, tak mi jej brakuje, chciałabym ją jeszcze raz przytulić;( Quote
karusiap Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Strasznie mi przykro:( Te malenstwa zawsze sa przy nas,a gdy ich zabraknie....to jakby wszystkiego braklo:( Trzymaj sie owieczko.... [*] Quote
Jagienka Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 blach_sheep, bardzo mi przykro :-(:-(:-( To jest potworne jak ukochane zwierzaki odchodzą... ale już jest spokojna, nic jej nie boli... Dobrze, że byłaś przy niej i ją przeprowadzałaś na drugą stronę, na pewno czuła się bezpieczniej. Świneczko ['] Śpij spokojnie... Quote
black sheep Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 Dziękuję Wam, każde słowo wchłaniam teraz jak gąbka. Quote
black sheep Posted May 26, 2009 Author Posted May 26, 2009 Kurcze zobaczyłam zdjęcie Deniska z 2006 roku. Był taki piękny i chudy. Cholera, teraz ma ciężką nadwagę. Nie wiem dlaczego, przecież je tyle co wtedy i biega tak samo.... Quote
black sheep Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 Muszę coś napisać, bo mi zamkną wątek... Majeczki już zlikwidowany:( Denisek nie może zostać zapomniany:) Quote
ma_ruda Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 [quote name='black_sheep']Muszę coś napisać, bo mi zamkną wątek... Majeczki już zlikwidowany:( Denisek nie może zostać zapomniany:)[/QUOTE] Na szczęście przypomniany :lol:Denisek nie jest zapomniany, ale to za mało:mad:- chcemy wiedzieć, czy wciąż jest taki uroczy;)? i zobaczyć czy może znowu jest "pękny i chudy", czy piękny choć...gruby? Quote
Jagienka Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 To możesz black_sheep ten przerobić na ich wspólny :) Zmienic tytuł itp. A poza tym co to za odnawianie wątku bez nowych wieści i zdjęć??!! :mad: Quote
black sheep Posted December 11, 2009 Author Posted December 11, 2009 Hym zdjecia moze później, po weekendzie:) A wiesci takie same, denisek gruby, stary się już robi, leniwy, chodzić mu się już średnio chce... A majczka podrozniczka, cagle za bramke ucieka. Ostatnio po dwoch godzinach szukania, znalazłam ją ZA ZAMKNIETA bramką u sąsiadów... Nie wiem jak sie dostała łobuziara:/ Za kare dostała kompiel:) Quote
black sheep Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Denisek nieborak Majka dumna Galop Ufoludka Jestem brzydal, ale uroczy:D Quote
black sheep Posted January 16, 2010 Author Posted January 16, 2010 Leniuszek I inne moje dzieciątka: Quote
Jagienka Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 Denisek piękny jest!!! Żaden brzydal!!! Cała rodzina urocza... :loveu: Quote
black sheep Posted January 18, 2010 Author Posted January 18, 2010 Przede wszystkim to on jest gruby:( Musimy przejść na jakąś dietę warzywną czy coś... Quote
ma_ruda Posted January 18, 2010 Posted January 18, 2010 [quote name='black_sheep']Przede wszystkim to on jest gruby:( Musimy przejść na jakąś dietę warzywną czy coś... To najlepsza odpowiedź na propozycję warzywnej diety:evil_lol: Quote
Jagienka Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 A hahahaha ma_ruda...baaardzo trafiona riposta hihihihi. Może po prostu karma light, Drwal baaardzo schudł na takiej karmie, tylko nie wiem jakiej firmy dokładnie i przez neta można kupić po okazyjnych cenach. No ale ja podejrzewam, że Denisek jest tak rozpieszczony, że takiej suchej to by nie ruszył... Quote
black sheep Posted January 19, 2010 Author Posted January 19, 2010 No właśnie on normalnej suchej nie lubi, ale taki łakomczuch, że wszystko by zjadł. Poszukam w takim razie, a jak Deniś nie zje, to mam jeszcze dwóch grubasów:D A Denis uwielbia kłapać tym jęzorem, tylko że to jest coś jakby pocałunek, ale taki ze strachem, bo on ciągle jeszcze czasem się czegoś boi. A jest już u nas prawie !!! 4 lata!!! Quote
Recommended Posts