Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 5 months later...
Posted

Dziś w nocy umarła moja świnka. Miała 7 lat, umarła se starości. Umierała na moich rękach 50 min. Była najmądrzejsza na świecie i tak bardzo ją kocham. Nie wiem co teraz, jest mi tak ciężko. Nie umiem się pozbierać. Druga świnka, którą mam z dogomani, strasznie za nią płacze, ona ją wychowała. Czuje się jakby coś we mnie umarło, cały czas była ze mną. Tak strasznie cierpiała, gdy umierała. Wszystko skończyło się o 10min po północy. Co ja teraz zrobię, tak mi jej brakuje, chciałabym ją jeszcze raz przytulić;(

Posted

blach_sheep, bardzo mi przykro :-(:-(:-(
To jest potworne jak ukochane zwierzaki odchodzą... ale już jest spokojna, nic jej nie boli...
Dobrze, że byłaś przy niej i ją przeprowadzałaś na drugą stronę, na pewno czuła się bezpieczniej.
Świneczko ['] Śpij spokojnie...

• 6 months later...
Posted

[quote name='black_sheep']Muszę coś napisać, bo mi zamkną wątek... Majeczki już zlikwidowany:( Denisek nie może zostać zapomniany:)[/QUOTE]

Na szczęście przypomniany :lol:Denisek nie jest zapomniany, ale to za mało:mad:- chcemy wiedzieć, czy wciąż jest taki uroczy;)? i zobaczyć czy może znowu jest "pękny i chudy", czy piękny choć...gruby?

Posted

Hym zdjecia moze później, po weekendzie:) A wiesci takie same, denisek gruby, stary się już robi, leniwy, chodzić mu się już średnio chce... A majczka podrozniczka, cagle za bramke ucieka. Ostatnio po dwoch godzinach szukania, znalazłam ją ZA ZAMKNIETA bramką u sąsiadów... Nie wiem jak sie dostała łobuziara:/ Za kare dostała kompiel:)

• 1 month later...
Posted

[quote name='black_sheep']Przede wszystkim to on jest gruby:( Musimy przejść na jakąś dietę warzywną czy coś...

To najlepsza odpowiedź na propozycję warzywnej diety:evil_lol:

Posted

A hahahaha ma_ruda...baaardzo trafiona riposta hihihihi.
Może po prostu karma light, Drwal baaardzo schudł na takiej karmie, tylko nie wiem jakiej firmy dokładnie i przez neta można kupić po okazyjnych cenach.

No ale ja podejrzewam, że Denisek jest tak rozpieszczony, że takiej suchej to by nie ruszył...

Posted

No właśnie on normalnej suchej nie lubi, ale taki łakomczuch, że wszystko by zjadł. Poszukam w takim razie, a jak Deniś nie zje, to mam jeszcze dwóch grubasów:D

A Denis uwielbia kłapać tym jęzorem, tylko że to jest coś jakby pocałunek, ale taki ze strachem, bo on ciągle jeszcze czasem się czegoś boi. A jest już u nas prawie !!! 4 lata!!!

• 8 months later...