black sheep Posted July 14, 2007 Author Posted July 14, 2007 Lukomanko pamiętam Bunga z dogo:) Podobny do Deniska, ale uszka ma długie i oklapnięte:) No i sierść dłuższą. Chyba nawet robiłam mu allegro;) Strasznie kocham mojego Deniska, zawsze kiedy o nim myślę, albo piszę, mam ochote go wyprzytulać. Niestety, narazie nie ma szans na drugiego psa:( Ale mam zamiar zwiąść tate do schronu i pokazć mu bidy, może serce mu zmięknię;) A narazie przypominam mojego Denisia:D Jest i Pani!:) Nauczyłem się JUŻ sikać jak piesek - czyli podnosić łape;) Quote
wtatara Posted July 14, 2007 Posted July 14, 2007 Adka też jest wzorem łagodności. Pan mówiże obcy to by uciekł ale gdyby się wystraszył jej chrapania. A taka kochana. Quote
andanka Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 A ja z kolei zazdroszczę Wam takich łagodnych psiaków,bo moja Fredzia,ta w awatarku,wcale łagodna nie jest...Wystarczy ,że mówię komuś "dzień dobry" w czasie spaceru i już zaczyna szczekać...Nie mówiąc o tym jak ktoś wchodzi do domu.Po prostu ujada i wydaje się,że chciałaby go zjeść.Kiedyś pogryzła się z wiele większą suką od sąsiadów i wcale nie była gorsza.A jest troszkę większa od jamnika. Quote
karusiap Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 oj ehh ahh ...te fredzie tak maja....:evil_lol: Twoja przynajmniej od razu szczeka a moja...lasi sie cieszy...moment nieruchomieje i...atak...gowniara jedna:evil_lol: Quote
black sheep Posted July 19, 2007 Author Posted July 19, 2007 :) Fredzia kocha tylko Ciebie, i tego Ci zazroszcze!:) A mamusia Owieczka już sie postarzała o kojelny rok:( W tym roku wyjątkowa data 20.07 2007, wszystkim to mówie;) Ciekawe czy Denisek będzie grzeczny, hihi Quote
Zosia4 Posted July 19, 2007 Posted July 19, 2007 Owieczko - no to w wigilię Twego święta wszystkiego naj naj. A Denisek będzie grzeczny zapewne po swojemu - he, he. Quote
Lukomanka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 W dniu Twojego Święta, Owieczko Najwspanialsza życzymy spełnienia wszystkich marzeń i wielu buziaków od kochanego Deniska ( nie tylko zresztą od niego oczywiście !!!) :new-bday::knajpa: Quote
Jagienka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 Jak jest okazja i TAKIE towarzystwo to też sobie łyknę, a co... :drink1: black_sheep... spełnienia marzeń, szczerych przyjaźni i żeby wszytsko co robisz sprawiało Ci ogromną satysfakcję :kiss_2: Quote
black sheep Posted July 20, 2007 Author Posted July 20, 2007 Szalone!:) Dziękuję;) Haha, ale dużo życzeń dostałam:) Quote
andanka Posted July 20, 2007 Posted July 20, 2007 „Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, Czego nie zrobiłeś niż tego co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj. Śnij. Odkrywaj.” Mark Twain Sama zawsze mam problemy z układaniem oryginalnych życzeń ,więc w prezencie ten cytat Ci przesyłam:) Quote
black sheep Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Ciotki zajrzyjcie:( http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6388376 Quote
black sheep Posted July 25, 2007 Author Posted July 25, 2007 Nie miałam czasu pisać, przez to, że mam dużo roboty z sunią Mają. Wczoraj był u nas pan redaktor czy jak to się nazywa z gazety, takiej naszej regionalnej. Przeprowadził ze mną wywiad i zrobił zdjęcie z Deniskiem - także Denisek znowu będzie sławny- jak nie wiem, czy mu woda sodowa czasem do łebka nie udeży?:D Opowiadałam o pracy wolontariusza, o pieskach które 'zbierała' z drogi po wypadku (bo Maja jest już trzecia) no i takie tam, że psy trzeba sterylizować, i nie puszczać samych. A Denisek wczoraj był kompany, i zastanawiam się, czy on nie jest czasem z huskim spokrewniony. Bo oglądałam kiedyś fotki, jak to wygląda, jak huski się leni, wszędzie jest pełno pierza. Ostatnio Denisek też takie czary wyprawia, ciągle wyczesuje z niego tyle kłaków, takiego miekkiego puchu, całe góry tego są!;) Quote
black sheep Posted August 4, 2007 Author Posted August 4, 2007 Denisek i jego przyrodnia siostrzyczka Majka Podchody Deniska Gdzie ten Denisek dię wybiera;-) Cmok cmok Zajączek;-) Quote
black sheep Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 I jeszcze kilka:) Z takim zachwytem Denisek patrzy na Majke:) Quote
karusiap Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Denis sie zakochal!Denis sie zakochal!Denis sie zakochal!:eviltong: Quote
black sheep Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Chyba nie, bo woli zamiast z Majką biegać, woli pod bramą!!!!!!!:/ Quote
black sheep Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 I tak, jak każda piękna historia i nasza dobiega do jakiegoś, może nie końca, ale sedna. Mamunia black sheep wyprowadza sie z rodzinnej miejscowości, aby pozanać smak życia i wkońcu zacząć zarabiać na siebie - do Krakowa. Quote
karusiap Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Powodzenia Owieczko!!:) bedziesz teraz blizej ciotek:cool3: Quote
black sheep Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Tak tak, i chciałabym do was nr telefonu!!!!! Bo mam tylko do Jagienki, AgiG i Kiwi Quote
noemik Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 nie wiem na co może ci się przydać mój, Owieczko, ale proszę: 506 006 729. Zapraszamy w odwiedziny, jak już się sprowadzisz. :-) Quote
black sheep Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Dziękuję, pewnie że się przyda:) Mam nadzieje, że wogóle mi to wypali, bo ta samodzielność jest strasznie trudna! I ta tęsknota za Deniskiem... Quote
wtatara Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 z jednej strony to fajnie że bedziesz w Krakowie ale Denisek będzie bardzo smutny Quote
black sheep Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 LOVE "Kochać nie znaczy patrzeć na siebie nawzajem, lecz patrzeć w tym samym kierunku" (czy jak to szło;-)) "I ty, tylko ty, będziesz moją damą!" Pan poważny;) Szczęśliwa rodzinka:P Quote
black sheep Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Nie wiem, kiedy on ten nos tak załatwił... taki jest Deniś, pewnie to była jakaś ważna akcja;) Quote
Recommended Posts