black sheep Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Denisek już troche schudł, teraz rzeżbi mięśnie:) Quote
ma_ruda Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 black_sheep napisał(a):Denisek już troche schudł, teraz rzeżbi mięśnie:) No nareszcie bardziej obiektywna opinia:lol: Quote
black sheep Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Denisek jest bardzo mardy. Nasz sasiad chwalil sie, jakiego to maja madrego psa - bo rasowego, bo duzo zaplacili i takie tam. Ale jak widzialam go na spacerze! Zachowywal sie 100 razy gorzej niz Denis. Szalal, ciagnol, szarpal. A Deniska mozna jednym paluszkiem prowadzić! Ależ ten mój Denisek mąrdy:) Wyszkoliłam go troche, przyznaje, nie raz byłam wredna małpa, nie odpuszczałam Ale opłacało się, Denisek troszke główke podoliwił;) Quote
black sheep Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Zobaczcie, jak Mała urosła:) Specjalnie nie było długo jej fot, żeby teraz ZASZOKOWAĆ;) Quote
andanka Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Faktycznie ,niedługo przerośnie "mamusię":) Quote
black sheep Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Dziś rano szłam Deniskowi nalać wodę. Ale patrzę, miska pełna, to myślę mama mu nalała, ale wymienie mu. Patrzę, jakaś brudna ta woda... Patrzę lepiej co to... a to... Denisek nasikał!!!!!! Pełną miskę!!!!! Czy on nie jest kochany???:):):) Jutro wyjeżdzam na 8 dni... co ja zrobie bez Deniska! A on bezemnie...:( Quote
t_kasiek Posted April 25, 2007 Posted April 25, 2007 jaki on piękny :) i jaki szczęśliwy !!!! Jak widzę takie pieski to zaczynam na nowo wierzyć, że może świat nie jest do końca taki zły....ale potem znowu włączam watek Abry czy Synka......jakie to wszystko niesprawiedliwe.... Quote
black sheep Posted May 1, 2007 Author Posted May 1, 2007 juz za kilka dni wracam do Polski, do mojego Deniska, za ktorym baardzo tesknie, do moich swinulek, do Kici, ale sie steknilam! Quote
black sheep Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Denisek baaardzo się ucieszył, jak mnie zobaczył, zesikał się:) Poczym chwycił łapkami moją nogę, i lizał:) Strasznie kochany jest. Mama go trochę przytuczyła... Do tego zgubił adresownik, a miał taki śliczny, nowy. Kupiłam mu na allegro, z wygrawerowanymi danymi. Nie wiem jakim cudem go zgubił. Tata bojąc się o to, że Denisek ucieknie, zainstalował na bramce... łańcuch z kłódką! Tak strzeże naszego skarbu:) Denisek jest najkochańszy na ziemi. Wczoraj wieczorej od razu poszłam z nim na spacerek. Bo by się jeszcze oduczył;) Bardzo był zadowolony. Cieszę się, że juz go mam przy sobie, bo tęsknota moja ogromna była! Quote
black sheep Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 Denisek jest nei zadowolony z pogody, bo raz pada, raz słoneczko... A jak pada, piesek nie może biegać po deszczu. Więc muszę go ciągnąć do domu. Najczęsciej siedzi na balkonie;) I nie wie, że jest obserwowany:D Dlatego udało mi się zrobić fotki zadumanego Denisa, który nie szaleje na mój widok:) Quote
noemik Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='black_sheep']Grubas!:) to tak jak Eliś. :) Quote
black sheep Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 noemik napisał(a):to tak jak Eliś. :) Grube jest piękne!:) Quote
black sheep Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 Deniś został wczoraj wykompany, wyszczotkowany, pazurki obcięte i łapki wykremowane:) Pazurki obcinaliśmy te z boku, w przednich łapkach. Dziś Denisek (o ile się uda dziś) jedzie do weta na szczepienie. Ale! Niestety, coś mi się drapać zaczoł:( Nie wiem czy to nie pchły! Spryskałam go różnymi preparatami po umyciu. Muszę mu kupić obroże na pchły. Ale czy to coś da? Aha! No i jeszcze kleszcza miał!:( Quote
black sheep Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 A teraz to, co Tygryski lubią najbardziej! Zdjęcia:D Świneczki: Kociczka:) (już prawie zapomniana...) Quote
black sheep Posted May 15, 2007 Author Posted May 15, 2007 I DENISek!:):):) Grubas i leń! Piękniś! Słodziak:) I łapki:) Quote
wtatara Posted May 16, 2007 Posted May 16, 2007 śliczne zwierzaczki, Denisek to najprzystojniejszy facet Quote
Recommended Posts