Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) Denis cały czas sam spaceruje po ogródku, ale na spacerze po wsi, ciągle się czegoś boi, czasem nie chce iść, to pewnie przez kiepski wzrok. Ale tak jak piszecie, ma mnie i nic mu nie grozi;)

Posted

Całej Denisowej Rodzince i jemu samemu życzymy:

W dzień Święta Wielkanocnego życzymy jaja smacznego,
świąt pogodnych i radosnych, spełnionych marzeń
oraz tchnienia wiosny

Posted

AniaB napisał(a):
hehe - no z kuzynką to on sie juz tak nie usmiecha jak z tobą:evil_lol:

Ba, wiadomo! Tylko mnie kocha ogromnie:) Choć cieszy się na widok wszystkich ludzi.
Powiem wam, ze to wcale nie był jakiś super spacer, bo nie dosyć że góra wysoka, to ani Denis, ani kuzynka nie chcieli wychodzić;) Denis stanoł, zaparł się i nie pójdzie, tylko patrzy w dół. Musiałam ciągnąć drania. W tym roku mam zamiar chodzić jak zwykle po górach, ale brać wszędzie Deniska:) Więc musi już ćwiczyć grubas leniwy:)

Posted

Denis dziś głowe potłukł... Ma wielką ranę pod okiem, kilka mm od oka... mogło być grożnie. Nie wiem kiedy on to zrobił, wlazł pewnie na jakiś badyl, jak goniłam go po ogródku:(
Co jeszcze... zjadł kawałek styropianu... mam nadzieję, że mu nie zaszkodzi...
Ah, jak wesoło, czyli wszystko po Deniskowemu;)

Posted

Piknie wyglądacie!
Ale nie wiem, czy po Denisowemu Denis sie urządził - to chyba każdy zwariowany czworonóg tak ma. Moja Łatka-wariatka też wróciła po którymś spacerze z okropnie zadartą skórą - Bóg raczy wiedzieć, kiedy to zdążyła wymyślić, bo miałam ją cały czas w zasięgu wzroku. Zagoiło się jak na psie, bez śladów; oby Denisowi też tak się wyleczyło. Głaski niedzielne.

Posted

Dzięki sugarr:) Prawda, że jesteśmy z Denisem podobni:) :D

Denisek ma się dobrze, zasypałam mu ranę jakimś proszkiem przyspieszającym gojenie. No już mu się zabliźnie, ale wczoraj krew tryskała...:/
Eh takie te nasze pieski, ciągle trzeba na nie uważać;)

Posted

black_sheep napisał(a):
Odemnie??? Ładniejszy?????? No wiesz!;)
Ja nie jestem aż tak gruba;)

Ale nie masz takiego cudnego, rózowego, duzego jęzora:evil_lol: i sterczących uszu:evil_lol: . A poza tym to sie czepiasz tej Deniskowej tuszy- wcale nie jest gruby, tylko pieknie zaokrąglony:loveu: