black sheep Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Papugi tak zawsze! One tak mają;) Świnki są jedynie i niepowtarzalne, żyją nawet 8 lat:) Quote
AniaB Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 a czy swinki obgryzaja wszystko co popadnie? pytam, bo znajomi maja królika kompletny swir z niego - kable im poprzegryzał jak byłam z wizyta u nich a on właśnie gonił na wolniści to położyłam na dosłownie 5 sekund torebke i albumy ze zdjeciami na podłodze i ten skurczybyk zdazył wszystko nadgryźc nie wiem jak on to zrobił.. ta koleżanka lubi nosić długie spódnice - no i wiadomo juz jak one wygladają.. mają takie obgryzione zabki od dołu Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 No wiesz! Nie obrażaj mi tu świnek;) Świnki i coś takiego! Ja moje tak nauczyłam, że nawet z dywanu nie schodzą! Takie mądre! Quote
AniaB Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 owca, mnie nawet przez mysl nie przeszło ze TWOJE świnki mogłyby cokolwiek obgryźc wiem, ze na pewno maja nienaganne maniery i niczego nie ruszaja mnie chodziło ogólnie o wszystkie niewychowane swinki u nieodpowiedzialnych ludzi czy one mają obgryzanie w naturze czy nie? Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Świerze fotki:) W klatce nowe zmiany:) Musiałam zlikwidować balkonik, bo Mała wchodziła i skakała z niego na kraty, kilka razy tak przywaliłam, że nie umiała się podnieść... Teraz jest domek, gdzie Mała się chowa, Duża też by chciała, ale się nie zmieści - pupa ją blokuje;) Quote
kiwi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 AniaB napisał(a):wszystkie niewychowane swinki u nieodpowiedzialnych ludzi :roflt: :roflt: :roflt: Ania, ja cie normalnie uwielbiam! :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 AniaB napisał(a):owca, mnie nawet przez mysl nie przeszło ze TWOJE świnki mogłyby cokolwiek obgryźc wiem, ze na pewno maja nienaganne maniery i niczego nie ruszaja mnie chodziło ogólnie o wszystkie niewychowane swinki u nieodpowiedzialnych ludzi czy one mają obgryzanie w naturze czy nie? No masz szczęście!:) Świnki raczej nie obgryzają, wydaje mi się, że najmniej z takich małych gryzoni. Miałam chomiki, wszędzie wlazły, wszystko obgryzły, firanki miałam po parapet zjedzone. Świnka nie umie się wspinać i raczej nie obgryza. Moja nigdy jeszcze nic nie pogryzła. Aha, zjada kartki papieru, zeszyty... ale raczej na podłodze nie leżą, więc zdarza się to sporadycznie. I nie całe zeszyty, tylko rogi tak troszke;) Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 kiwi napisał(a)::roflt: :roflt: :roflt: Ania, ja cie normalnie uwielbiam! :loveu::loveu::loveu::loveu: Kiwi czy ty wszystko widzisz i wszystko słyszysz? Dodaj jeszcze, że świnki nie są przetrzymywane w piwnicy, tak, ja mam takie ściany w pokoju;) Quote
kiwi Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 na biezaco sledze tematy ktore mam w subskrypcji nic sie nie ukryje :lol: Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Gdzie Ci spragnieni fotek Denisko i świnko maniacy? Nie mają nas w subskrykcjach? Nie ładnie:D Quote
Kropcia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Świnieczki sa super! Ta malutka chyba ma nosek kolorowy :loveu: Denis oczywiscie tez jest kochany :lol: Quote
black sheep Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Kropcia napisał(a): Ta malutka chyba ma nosek kolorowy :loveu: Kę? Dwukolorowy, jak Duża;) Chyba, że coś jej usiadło;) Quote
agaioskar Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Black Sheep - oglądnęłam właśnie Twojego Denisa, jest cudny ! A ten jego nos umazany od ziemi w której rył - to poprostu cudo. To samo jest codziennie z Harisem:megagrin: . poprostu jak widzę jego umorusany nos to padam. Powodzenia :multi: Quote
black sheep Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 Dzięki i zapraszam częściej:) Denisek jest przekochany i jedyny w swoim rodzaju!:) Quote
black sheep Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Zgadza się:) Idziemy właśnie do pracy:) Denisek jak zwykle będzie budził albo zdziwienie, albo strach albo jeszcze gorsze uczucia... No bo jak ktoś przychodzi, po gazete, a tu w okienku pojawia sie gruby, duży, ciekawski pies? Jeden pan powiedział, że boi się Deniska i czy to bezpieczne teraz gazete kupować? Ale ja go tak lubie, że nie chce się z nim rozstawać!:) Quote
black sheep Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Kilka tak wyczekanych fotek:) Denis - grubas:) Quote
wtatara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Piękne zdjęcia a jaki piękny piesek. Adka będzie mieć zdjęcia pod koniec tygodnia. Zapraszam Quote
black sheep Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 No jasne, czekam z niecierpliwością:) Quote
andanka Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ale u Was to już zielono:)u nas jeszcze troszke śniegu jest...A Denisek to taki duży jak wilczur czy mniejszy troszkę?ze zdjec trudno się zorientować:) A jak świnki? Quote
Wiedźma Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Cześć, wiosenny Denisie! Pięknie wyglądasz na tej łączce! Miło zajrzeć do Was, ostatnio snuję się po jakichś smutnych wątkach i mam dół jak Wielki Kanion! Quote
black sheep Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 andanka napisał(a):Ale u Was to już zielono:)u nas jeszcze troszke śniegu jest...A Denisek to taki duży jak wilczur czy mniejszy troszkę?ze zdjec trudno się zorientować:) A jak świnki? I ile kwiatuszków już zakwitło!:) Deniś jest Jak ONek, tylko łapy ma krótkie, ale nadrabia brzusiem;) Raczej ludzie na jego widok się boją, ale olbrzymem nie jest. Mała świnka była dziś na zastrzyku, i pan doktor powiedział, że wygląda dużo, dużo lepiej:) Śmiał się, że to "bardzo duże" zwierzątko i że "bardzo duży" zastrzyk:) Quote
black sheep Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 [quote name='black_sheep']I ile kwiatuszków już zakwitło!:) Oto dowód Quote
Zosia4 Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Denis jest prześliczny. Ale rzeczywiście go nieźle karmisz, bo chyba ciut się zaokrąglił. Quote
wtatara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 A co tak ślicznie kwitnie. W Krakowie raczej mniej, a na działce nie byłam Quote
Recommended Posts