black sheep Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Od pół godziny mam nowe zwierzątko:) Ogłoszenie znalazłam na dogo, a jak się okazało, świnka mieszkała 5 km odemnie!!:) Jest maleńką dziewuszką, a moja ją od razu polubiła. Chyba będzie jej mamusią. Jest przekochana i maleńka:) Zobaczcie jakie podobne! Mała biega za dużą;) Quote
Zingara Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 śliczne obie:)a ta malutka to ile ma tygodni...,miesięcy...? Quote
black sheep Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Ten mikroskopik maleńki urodził się 19 stycznia tego roku:) Czyli równiutki miesiąc:) To takie chucherko, że strach dotknąć:) "Mamusia" ma 5,5 roku:) Quote
black sheep Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Świnki się uwielbiają i żyją w zgodzie!:) Quote
black sheep Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Heh, teraz znowu musze zmienić bannerek z podpisem;) Quote
Ela_and_Krzys Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 swinka sliczna :) stadko Ci się rozrasta :) Quote
kiwi Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 jak tam patrzylam na watku swinkowym to takie oczy zrobilam! :o nie wiedzialam ze swinki to takie cwane bestie! Quote
black sheep Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Świnki to przeinteligentne stworzonka, przekochane, przesłodkie. Moja świnka, jest mąrdzejsza od mojego pieska;) Rozpoznaje mnie po krokach, jak wracam do pokoju! Wszędzie za mną goni. Jest przesuper! Polecam każdemu, bo te zwierzątka potrafią pokazać, że kochają:) Teraz śpią wtulone w siebie:) Niesamowite, że tak się polubiły:) Quote
kiwi Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 to ja nie chce, jeszcze mnie przerosnie inteligencja ;) Quote
Patikujek Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Hej Gratuluje ci wyboru psiaka i naprawdę jestem pod wrażeniem tego że zdecydowałaś się na takiego psiulka. Ja równiez nie miałabym żadnychn wątpliwości co do wzięcia psiura z cięzką psychiką jednak większośc moich znajomych by się tego nie podjęła Ja będąc wolontariuszką w schronisku wiem jakie szanse na dom mają takie psiaki, ludzie myślą że ich nie da się wychować a ja je kocham i uważam że są najbradziej wdzięcznymi stworzeniami na ziemi:loveu: Świniorki też masz słodziakowate:loveu: Niech Deni się dobrze chowa:d ja postaram się częściej tu zaglądać:D:D:D Quote
Zosia4 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 black sheep - świński film przepiękny. Ale Masz wesoło w domu. Naprawdę slicze, przesliczme zwierzaczki. Quote
black sheep Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Dziekuje wam:) Jak zwykle ciesze się z każdego miłego słowa:) Niestety mała świnka coś chora jest, ma chyba świerzba, jutro jedziemy do weta:( Quote
sugarr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='black_sheep']Świński film TUTAJ Swietne masz te swinki :loveu: Zapomnialam o tym ze bralas jedna 'z dogo' i bylam przekonana ze to mama z dzieckiem :) Strasznie podobne! Strasznie chcialam swinke morska, z tych kudlatych(zreszta jakiego zwierzatka ja nie chcialabym miec:cool3:) :eviltong: ale niestety dane mi jeszcze mieszkac z rodzicielka, ktora nie przepada za wszystkimi rodzajami gryzoni, zwlaszcza po moich setkach chomikow z dziecinstwa :evil_lol: A Denisek jest przepiekny, zaraz bede wertowac cala galerie zeby sie napatrzec :loveu: Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Dzięki:) One też myślą, że sa mamą i córcią:) Zaraz jedziemy do weta:( Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Maleństwo niestety ma grzybice. Wspanialy prezent po przednich właścicielach. Jest zamorzona, i słaba jak źdźbło trawy. Mam nadzieje, ze dojdzie siebie. Kciuki będą potrzebne dalej:( Quote
black sheep Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 A ja właśnie wróciłam ze spaceru z moim ukochanym psem. Zrobiłam mu długa smycz, połączyłam wszystkie w jedną całość;) Ale się nabiegał! Poszliśmy nad rzeke. Denis był tam tylko kilka razy, więc baaaardzo mu się podobało:) Gonił i szczekał na rzeke:) Denerwuje mnie u niego to, że jak widzi kałuże, to musi do niej wejść, albo przynajmniej polizać czy napić się, ŁE. To samo tyczy się rzeki! Musze go trzymać z całej siły, bo by od razu wskoczył! Oczwiście przed wyjściem z domu pije do woli. Ale on musi się napić z kałuży. W domu jak mu daje po powrocie, już nie chce;) Quote
sugarr Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No to ja dalej trzymam kciuki! A druga swinka moze sie zarazic? Bo to chyba roznie bywa... Wlasnie ogladam filmiki... "Kto to ma taki bludny nosuśśśś?" :D:D super! :) Ale Denisek ma teren do pilnowania... Pozazdroscic ;) Quote
Ela_and_Krzys Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 black_sheep napisał(a):Denerwuje mnie u niego to, że jak widzi kałuże, to musi do niej wejść, albo przynajmniej polizać czy napić się, ŁE. To samo tyczy się rzeki! Musze go trzymać z całej siły, bo by od razu wskoczył! Oczwiście przed wyjściem z domu pije do woli. Ale on musi się napić z kałuży. W domu jak mu daje po powrocie, już nie chce;) Jakbym widziala Fuksa. Zadnej kaluzy nie popusci a w domu to juz nie to samo (chyba ze to goraca woda z wanny - ta nie wiedziec czemu uwielbia). W efekcie juz raz Krzys musial go ratowac z zamarznietego stawu jak sie pod Fuksem lod zalamal... Quote
ma_ruda Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [Ela_and_Krzys;3549881]Jakbym widziala Fuksa. Zadnej kaluzy nie popusci a w domu to juz nie to samo (chyba ze to goraca woda z wanny - ta nie wiedziec czemu uwielbia). W efekcie juz raz Krzys musial go ratowac z zamarznietego stawu jak sie pod Fuksem lod zalamal... Jeszcze przed chwilą mogłam mysleć, ze tylko ze mnie taki bohater:roll: - też ratowałam swoja Punię spod lodu. Pode mną zresztą tez sie załamał i chyba cudem udało sie nam wydostać na brzeg. Quote
black sheep Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 sugarr napisał(a):No to ja dalej trzymam kciuki! A druga swinka moze sie zarazic? Bo to chyba roznie bywa... Wlasnie ogladam filmiki... "Kto to ma taki bludny nosuśśśś?" :D:D super! :) Ale Denisek ma teren do pilnowania... Pozazdroscic ;) Mam nadzieje, że się nie zarazi. Wtedy to nei wiem co zrobie. Jakby nie było, Duża zawsze będzie priorytetem. Mam ją ponad 5 lat, jest częscią mojego życia! Bez niej, chyba bym oszalała. Kto by radośnie piskał, już na sam dźwięk moich kroków??? Ale one są już tak zżyte, zwłaszcza mała, nie moge ich rozdzielić, bo drą się w niebogłosy. A co do filmów to oglądajcie, bo mam ochote wszystkie usunąć, bo kto miał zobaczyć, zobaczył, a ja już niechce robić z siebie wariatki w necie;) Quote
black sheep Posted February 22, 2007 Author Posted February 22, 2007 No prosze jacy dzielni dogomaniacy tu są;) Ja to bym w ogień, w lód, nie wiem w co skoczyła za Deniskiem:) Wczoraj jak byliśmy nad rzeką, a ten się pochylał nad wodospadem, przypomniałam sobie dzielność Marudki i już spawdziłam czy woda bardzo zimna;) Quote
ma_ruda Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 black_sheep napisał(a):No prosze jacy dzielni dogomaniacy tu są;) Ja to bym w ogień, w lód, nie wiem w co skoczyła za Deniskiem:) Wczoraj jak byliśmy nad rzeką, a ten się pochylał nad wodospadem, przypomniałam sobie dzielność Marudki i już spawdziłam czy woda bardzo zimna;) Ciekawa jestem czy woda w wannie tez jest zywiołem Deniska?:evil_lol: Quote
Recommended Posts