Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jotpeg napisał(a):
ależ pieknie; przestrzeń, powietrze, góry-pagóry :multi:
a jakie Denisek ma ładne szelki!

Wystarczy mu je pokazać to głowę wkłada:) No i jest się czym poplątać;) Dziękujemy!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Niestety nieszczęścia lubią się mnie trzymać... Siedzę sobie u kuzynki, piję herbatkę, plotkuję, nagle widzimy COŚ przez okno... CHODZĄCĄ ROZPACZ! Piesek ma ślad na szyi po obroży/łańcuchu... uciekł? Od jakiegoś psychopaty który zapomniał dawać mu jeść i pić? Czy został przywiązany do drzewa? Pewnie z wychodzonej szyjki zsunęła się śmiercionośna obroża:( Piesek już w lecznicy, już bezpieczny... Zobaczcie https://www.facebook.com/events/250226438494261/250751781775060/?notif_t=plan_mall_activity

• 2 weeks later...
Posted

Nie, jest na ogólnym wątku Budrysek, bo ona wzięła go pod opiekę - jest w klinice w BB. Dziś ukazał się artykuł o Bąbelku, napisał go mój kolega za co serdecznie mu dziękuję:)

• 2 months later...
Posted

Świnek już jeden:( Od dwóch lat jest samotniczką.Świnki nie powinny być same, jak są dwie tak słodko się tulą i przyjaźnią, ale że w okresie miesiąca straciłam dwie świnki nie byłam w stanie przygarnąć jeszcze jednej. Teraz Dixie bardzo się zżyła ze mną:) Nazywam ją Obserwatorium bo cały czas się na mnie patrzy:D

Kozy niestety nie u mnie, to są kózki tej pani której pieska ratowałam (sparaliżowanego). Były dwie, aż tu naglę przychodzę a tu takie małe szkraby podskakują, są przesłodkie :loveu:

Posted

Black_sheep wielkie całusy dla Ciebie i Deniska i dla Świnki też :)

przeczytałam, że ten piesek chudziutki znaleziony przez Ciebie nie żyje :( straszne :(

Posted

Tak, już nie żyje, ale myślę, że mimo to wszystko dobrze się skończyło... Bo przecież ostatnie chwile życia miał w ciepłym łóżeczku, a nie umarł z głodu gdzieś w rowie. Bardzo to przykre kiedy niewinne zwierzęta cierpią przez ludzi.

Dziękujemy bardzo za całusy i oczywiście się odwdzięczamy :p

Posted

Kurde biedactwo z tego szkielecika :(
Ja teraz dostalam kocią rodzinke spod kontenera na śmieci .Kotka z czterema kotitkami.Szkielety i jeden kociszek odszedł przedwczoraj.Koty już zabezpieczone w kocim dt. A co ja sie nadenerwowałam. Czasem normalnie taki wkurz we mnie wzbiera że więcej niż sie robi zrobić nie można ,a to przy tym sadyźmie wobec zwierząt ciągle za mało.

Posted

Jagienka napisał(a):
:loveu: A świnkoluby mają swoje oddzielne forum pomocowe??

No pewnie, Caviarnia, taka świńska dogomania:) Niestety, w tamtym roku padł serwer i straciłam cały wątek o moich świniaczkach.

Dżdżowniś napisał(a):
Kurde biedactwo z tego szkielecika :(
Ja teraz dostalam kocią rodzinke spod kontenera na śmieci

Chyba o tych kotkach czytałam na fb, niestety ten rok obfituje w kociaki, ja już nie wiem komu wciskać kolejne które wychodzą z każdej dziury :(

• 1 month later...
Posted

Denisek jest już prawie całkiem głuchy:( Ciągle śpi, a jak chodzi to tak bardziej człapie... Boi się jeszcze bardziej niż po przyjściu ze schroniska, trzeba bardzo uważać, żeby nie iść za nim bo nie słyszy i może się wystraszyć. Żadnych gwałtownych ruchów rękom a i tak ciężko go pogłaskać. Paskudna starość...

• 4 months later...
Posted

Jak miło, zaczynasz bardzo dobrze:) Denisek w zimie czuje się bardzo fajnie, lubi lekkie mrozy, odżywa :) Oczywiście wiek już robi swoje i bardzo po nim widać, że w tym roku mija 9 lat odkąd jest u mnie. Postaram się niebawem strzelić jakąś fotkę. Pozdrawiamy serdecznie!!!!

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...