Malgoska Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 [IMG]http://images21.fotosik.pl/291/a740c9ed76848ca8med.jpg[/IMG] to jest moja Sonia! Klon. Quote
black sheep Posted September 22, 2013 Author Posted September 22, 2013 Może rodzeństwo:) Mi się wydawało, że kiedyś zaglądałam na Twój wątek pooglądać Sonie bo taka podobna, ale teraz nie mogę go znaleźć. Zdaje się, że masz też taką malizne jak moje więc zestaw dość podobny:) Quote
jotpeg Posted December 23, 2013 Posted December 23, 2013 jakie piękne zdjęcia!!!! :multi::multi: zwłaszcza kocia fota :loveu::loveu: :tree1: Dobrych, spokojnych Świąt!!! :tree1: Quote
Jagienka Posted December 24, 2013 Posted December 24, 2013 Kot daje radę :lol: A świneczka Ci tak grzecznie usiedziała w tym koszyku, ja myślałam, ze to ruchliwe stworzonka... A Denisek zrudział na starość, jak on się czuje? Na zdjęciach wygląda jakby był w sile wieku. Quote
black sheep Posted December 24, 2013 Author Posted December 24, 2013 Dziękuję za odwiedziny! Tak Denisek zrudział zamiast posiwieć. No właśnie odmłodniał na zimę! Widać lato dało mu się we znaki, bo teraz skacze, biega, na spacerach szaleje:):):) Zima to jego pora roku. A świnki to najbardziej leniwe z gryzoni, oj na pewno nie są ruchliwe:) Wolą leżeć w hamaczku niż brykać. Moja kotka jest wyjątkowo fotogeniczna:D Pozdrawiamy wszystkich na Święta! Quote
Ajula Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 weszłam to z ciekawstwa, żeby zobaczyć jakie zwierzaki ma black_sheep i przeczytałam cały wątek :) Jestem pod wrażeniem, zwierzaki super, ale TY black_sheep też jesteś super - jestem pod wrażeniem Twojego wielkiego serca dla zwierzaków :loveu: Mój Gaciutek przypomina mi w pewnym stopniu Denisa, też jest dziwaczny, ma swoje jakieś odpały. Jeśli psy mają schizofrenię - to on chyba ma. No i tak jak u Denisa - najlepsza pora roku dla Gacia to jest zima :) wtedy jest najnormalniejszy i jest z nim najmniej kłopotów. Szczgólnie jak jest bardzo zimno i leży śnieg :D Pozdrowienia dla Ciebie, Twojej zwierzolubnej Mamci i zwierzaczków :) Quote
black sheep Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 Niestety, już nie odwiedza nas tak dużo osób jak na początku, dlatego witamy serdecznie i dziękuję za miłe słowa:) Czasem nie chce mi się już pisać, bo smutno mi, że Denisek co raz starszy i co raz smutniejsze rzeczy musiałabym pisać. Na spacerach już nie jest tak radośnie. Za przeczytanie wątku podziwiam, też muszę to zrobić i wyedytować większość tych głupot:)))) Quote
Ajula Posted February 27, 2014 Posted February 27, 2014 Nic nie edytuj, zostaw, bo to fajne jest :) Pomyśl o tym, że jak zaczynałaś to byłaś o jakieś 8 lat młodsza :razz: Quote
ma_ruda Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 black_sheep napisał(a):Niestety, już nie odwiedza nas tak dużo osób jak na początku Pewnie odwiedzają tak jak ja, czyli wtedy gdy Tobie "chce się pisać";). Denisek się starzeje? Przyznam, że na forum czas płynie wolniej niż w życiu. Trudno uwierzyć, że Denis jest już tak długo szczęśliwy. Quote
black sheep Posted March 1, 2014 Author Posted March 1, 2014 Haha no to mam za swoje:) No to dla tych, co jeszcze pamiętają kolejna porcja fot:) Tak bardzo kocham moje pociechy:) Bo jak tych wariatów nie kochać? Wariacje legowiskowe Quote
Jagienka Posted March 2, 2014 Posted March 2, 2014 Uff ale zwierzochów. Wariacje legowiskowe boskie, a Denisek wzrok ma nadal czujny... tylko coś mniej się te staruszki Nasze uśmiechają... zaobserwowałam przy robieniu fot Morii. Quote
black sheep Posted March 2, 2014 Author Posted March 2, 2014 No mniej:( W sumie Majka jest tylko o rok młodsza o Denisa, ale teraz wychodzi, że on ma więcej lat. Ale te zdjęcia z Deniskiem, dwa ostatnie robiłam z daleka z balkonu i oni mnie nie widzieli, więc nie mieli się do kogo śmiać:) Denisek widzi raczej tylko z bliska, z daleka tylko słyszy:( Quote
jotpeg Posted March 3, 2014 Posted March 3, 2014 świetne, piękne i wzruszające "łóżkowe" foty :loveu: ja - tradycyjnie - pozachwycam się Panią Kotą :loveu: oraz (nietradycyjnie) świnką - piękne! :loveu: mój Norek też słabo widzi, coraz słabiej. Quote
black sheep Posted March 3, 2014 Author Posted March 3, 2014 Denisek nigdy nie grzeszył bystrym wzrokiem, więc jeszcze się tak nie martwię. Dziękuję za odwiedzimy:) I komplementy:D Quote
AgaG Posted March 4, 2014 Posted March 4, 2014 Piękny i szczęśliwy pies. Ja jeszcze pamiętam, jakie z niego biedaczysko było w schronisku, a potem zjawiłaś się TY, no i coż mogę napisać, Denis miał nieprawdopodobne szczęście. :ppozrawiam z moją gromadką psiaków Quote
black sheep Posted March 4, 2014 Author Posted March 4, 2014 Aga dziękujemy za pamięć i również pozdrawiamy Twoją gromadkę:) Quote
Jagienka Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! Jak Wy macie tam wspaniale!!!!!! Pięknie pięknie pięknie!! A całusy są rozbrajające :loveu: Quote
black sheep Posted March 16, 2014 Author Posted March 16, 2014 No to widok zza domu, ledwo pod górkę się wyjdzie i już:) Ale Deniskowi się nie podoba, bo całą drogę się zapiera, jakoś nie lubi pod górę. W dół już pędzi;) Ale Ty już widziałaś jak ja mam pięknie, na fb dużo widoczków z moich okolic wrzuciłam:) Quote
jotpeg Posted March 16, 2014 Posted March 16, 2014 ależ pieknie; przestrzeń, powietrze, góry-pagóry :multi: a jakie Denisek ma ładne szelki! Quote
Recommended Posts