black sheep Posted December 29, 2006 Author Posted December 29, 2006 Prawda że ma niezły wokal:):P Quote
akucha Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 :evil_lol: Ale ta syrena denerwuje go trochę, bo aż łepkiem trzęsie. Głosik ma taki delikatny... Quote
black sheep Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Tak mam jeszcze jeden filmik z tego wycie, o wiele gorszej ajkości, więc go nie zamieściłam, ale na tym filmie Denisek przekręca głową tak śmiesznie:) Chyba filmiku dziś juz nie będzie, bo brat wzioł aparat:( Uzbrojcie się ciotki w wytrwałość:D Quote
Jagienka Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 black_sheep napisał(a):Tak mam jeszcze jeden filmik z tego wycie, o wiele gorszej ajkości, więc go nie zamieściłam, ale na tym filmie Denisek przekręca głową tak śmiesznie:) Chyba filmiku dziś juz nie będzie, bo brat wzioł aparat:( Uzbrojcie się ciotki w wytrwałość:D black_sheep masz brata?? :cool3: zabierz go do schronu ;) Quote
black sheep Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Hehe Jagienko, mój brat ma uczulenie na sierść i nie przepada za zwierzętami, czasem pogłaszcze nogą naszego kota:) Quote
ma_ruda Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Życzę Deniskowi i (oczywiście) jego pani szczęsliwego Nowego Roku, spokojnej nocy sylwestrowej :BIG:(czy w tej Waszej oazie spokoju też są piromanii? Jeżeli tak, to może chociaż Denisek nie boi się fajerwerków?). A ja nie moge doczekać się czerwca- przecież wtedy Denisek bedzie na pierwszej stronie mojego kalendarza:multi: Quote
black sheep Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 Denisek boi się wszystkiego, ale w swojej budzie będzie czuł się bezpiecznie:) Mam nadzieje... Dziękuje za życzenia!:) Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Pojechałam dziś ze świnką do wetrynarza, tylko zbadać jakiej jest płci, bo chce drugą wziąć i przy okazji żeby tego jej tłuszczaka zobaczył. Ostatnio pan doktor mówił, że nie trzeba tego ruszać, bo to nie groźne, a niepotrzebnie na stres ją narażać. Ale teraz zrobiło się troszke większe.... i doktor stwierdził że trzeba wyciąć!!! Umierałam tam ze strachu!!! Najpierw ją ogolił:( a potem nacioł i to wycisnoł... Zresztą nie wiem dokładnie bo nie patrzyłam...:( tam była taka aż czarna ropa, fe. A ona tak strasznie się bała i strasznie płakała, bo nie dali jej znieczulenia, bo jest już stara, a narkozy też by mogła nie przeżyć, więc na żywca ją cieli. Piszczała głośno:( tak strasznie się bała, moja malutka:( Ale już po strachu i będzie tylko lepiej:) Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Tu wstawiam filmik z moją świncią, jeszcze z przed operacji, taka ładna jest:D TUTAJ Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 A tu wstawiam fotki psa mojego TZ, jest prze-pię-kny! Rasowy!!! To Alpejski gończy krótkonogi. Właściciel hodowli miał nieszczęśliwy wypadek - zginoł, i pieski zosatły rozdane. Ma na imię Ozzy:) Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Kiwi tak czułam że Ci się spodoba:) Inna nazwa tego cuda to Alpejczy jamniko -gonćzy:) Jest śliczny, bardzo przytulasty:) Quote
black sheep Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Dla zadeniskowanych, wstawiłam dwa nowe filmiki na 1 stronie. Tylko nie wiele się różni od pierwszego... Będziemy teraz kręcić filmiki na spacerkach, żeby nie zanudzić cioteczek:) Quote
zuziaM Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Cudowny psiak :loveu: . Jaki jest niesamowicie wesoly i zywiolowy ! On Cie po prostu uwielbia - zdjecie tego nie pokaze, ale na filmie .... Denisek nikogo nie oszuka , ze jego pancia, jest najkochansza w swiecie :loveu: . Quote
black sheep Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Denisek mnie kocha bo ja kocham jego:) Quote
kiwi Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 ojej, jaka to torpeda! on caly zcas tak goni? a jak biegnie do ukochanej panci!! ;) Quote
black sheep Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 No cały czas, na spacerach na szczęście nie aż tak, bo obwąchiwuje;) A biegnie, bo nauczony, że dostanie jeść:D jak go wolam;) Także nie jest to czysty podtekst miłosny... Quote
black sheep Posted January 4, 2007 Author Posted January 4, 2007 Denis robi się co raz grubszy, może to dlatego, że je 3 razy dziennie, po takiej porcji, jaką dostawał raz dziennie w schronie? Eeeeeeeeeee... nie możliwe! ;) Mam nadzieje, że jego grubkowatość mu nie zaszkodzi.... Quote
black sheep Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Dziś na spacerku Deniś poznał nowego kolegę, kolega był bardziej zaisnteresowany od Denisia. Deniś tylko od czasu do czasy żucał na niego okiem, bo był zajęty gonieniem aut....:/ A tu musze się pochwalić! Ten piękny kojec pan zbudował temu ślicznemu ONkowi za moimi namowami. Wcześniej piesek był na łańcuchu:( Teraz nawet pan go co dzień wyprowadza:) Dodam tylko, że to już starszy człowiek, tzw. starej daty, a tacy - to wiadomo, cięzko ich przekonać. Quote
ma_ruda Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ten kojec to kolejna zasługa Denisa??:Rose: Quote
black sheep Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Hym... może bardziej moja, bo to ja rozmawiałam z panem (i troche mój tata) ale niech będzie, to Denisa zasługa:):):):) Deniś spojrzeniem pana zmiękczył:) Quote
ma_ruda Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Ten kojec to kolejna zasługa Denisa?? (no i oczywiście jego niezwykłej pani:Rose:). Quote
black sheep Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 No już lepiej:):):):):):):):):):):) Quote
ma_ruda Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 ma_ruda napisał(a):Ten kojec to kolejna zasługa Denisa?? (no i oczywiście jego niezwykłej pani:Rose:). Jak widzisz sama doceniłam Twoje zasługi- za wcześnie kliknęłam w wyślij no i poszło w pierwszej wersji, a drugą coś zahamowało:oops: - tłumacze zawile, ale tak właśnie było:razz: Quote
Recommended Posts