Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak mam jeszcze jeden filmik z tego wycie, o wiele gorszej ajkości, więc go nie zamieściłam, ale na tym filmie Denisek przekręca głową tak śmiesznie:)
Chyba filmiku dziś juz nie będzie, bo brat wzioł aparat:( Uzbrojcie się ciotki w wytrwałość:D

Posted

black_sheep napisał(a):
Tak mam jeszcze jeden filmik z tego wycie, o wiele gorszej ajkości, więc go nie zamieściłam, ale na tym filmie Denisek przekręca głową tak śmiesznie:)
Chyba filmiku dziś juz nie będzie, bo brat wzioł aparat:( Uzbrojcie się ciotki w wytrwałość:D

black_sheep masz brata?? :cool3: zabierz go do schronu ;)

Posted

Życzę Deniskowi i (oczywiście) jego pani szczęsliwego Nowego Roku, spokojnej nocy sylwestrowej :BIG:(czy w tej Waszej oazie spokoju też są piromanii? Jeżeli tak, to może chociaż Denisek nie boi się fajerwerków?).
A ja nie moge doczekać się czerwca- przecież wtedy Denisek bedzie na pierwszej stronie mojego kalendarza:multi:

Posted

Pojechałam dziś ze świnką do wetrynarza, tylko zbadać jakiej jest płci, bo chce drugą wziąć i przy okazji żeby tego jej tłuszczaka zobaczył. Ostatnio pan doktor mówił, że nie trzeba tego ruszać, bo to nie groźne, a niepotrzebnie na stres ją narażać. Ale teraz zrobiło się troszke większe....
i doktor stwierdził że trzeba wyciąć!!! Umierałam tam ze strachu!!!
Najpierw ją ogolił:( a potem nacioł i to wycisnoł... Zresztą nie wiem dokładnie bo nie patrzyłam...:( tam była taka aż czarna ropa, fe. A ona tak strasznie się bała i strasznie płakała, bo nie dali jej znieczulenia, bo jest już stara, a narkozy też by mogła nie przeżyć, więc na żywca ją cieli. Piszczała głośno:( tak strasznie się bała, moja malutka:( Ale już po strachu i będzie tylko lepiej:)

Posted

A tu wstawiam fotki psa mojego TZ, jest prze-pię-kny! Rasowy!!! To Alpejski gończy krótkonogi. Właściciel hodowli miał nieszczęśliwy wypadek - zginoł, i pieski zosatły rozdane. Ma na imię Ozzy:)

Posted

Cudowny psiak :loveu: . Jaki jest niesamowicie wesoly i zywiolowy !
On Cie po prostu uwielbia - zdjecie tego nie pokaze, ale na filmie .... Denisek nikogo nie oszuka , ze jego pancia, jest najkochansza w swiecie :loveu: .

Posted

Denis robi się co raz grubszy, może to dlatego, że je 3 razy dziennie, po takiej porcji, jaką dostawał raz dziennie w schronie? Eeeeeeeeeee... nie możliwe! ;)
Mam nadzieje, że jego grubkowatość mu nie zaszkodzi....

Posted

Dziś na spacerku Deniś poznał nowego kolegę, kolega był bardziej zaisnteresowany od Denisia. Deniś tylko od czasu do czasy żucał na niego okiem, bo był zajęty gonieniem aut....:/

A tu musze się pochwalić! Ten piękny kojec pan zbudował temu ślicznemu ONkowi za moimi namowami. Wcześniej piesek był na łańcuchu:( Teraz nawet pan go co dzień wyprowadza:) Dodam tylko, że to już starszy człowiek, tzw. starej daty, a tacy - to wiadomo, cięzko ich przekonać.

Posted

ma_ruda napisał(a):
Ten kojec to kolejna zasługa Denisa?? (no i oczywiście jego niezwykłej pani:Rose:).

Jak widzisz sama doceniłam Twoje zasługi- za wcześnie kliknęłam w wyślij no i poszło w pierwszej wersji, a drugą coś zahamowało:oops: - tłumacze zawile, ale tak właśnie było:razz: