black sheep Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 trzeci raz próbóje wkleić tu te fotki, może teraz się uda? Dzisiejsza sesja zdjęciowa, które ze zdjęć wybierze pan do "mojego psa"?:D Uh, ciężką Denisek ma dupcie:) Gdzie uciekasz Draniu! Nie wierć się! Ile jeszcze?????;) Ratunku! Pani mnie dusi!;) A ja nie będę patrzył do obiektywu! Quote
black sheep Posted December 6, 2006 Author Posted December 6, 2006 Wyślę panu go gazety zdjęcie 3 i 5, bo reszta, taka jakaś niekonkretna;) Quote
ma_ruda Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 black_sheep napisał(a):Wyślę panu go gazety zdjęcie 3 i 5, bo reszta, taka jakaś niekonkretna;) No cóż, gwiazdor ma prawo do humorów:eviltong: . Juz mam "Metamorfozy". Na razie muszę się zadowolić zdjęciem Deniska bez autografu, ale przecież jego kariera się dopiero zaczyna...:lol: Quote
black sheep Posted December 7, 2006 Author Posted December 7, 2006 O kalendarzu pisze jeszcze tu: (trzeba zjechać na dół, tam gdzie moja fotka-ta ciotka głupio się śmiejąca) http://www.podgorze.pl/ Rany ale jestem sławna:smile: Szkoda tylko, że jednak nie będzie publikacji w "moim psie":-( Redakcja stwierdziła, że nie da się, bo w grudniu promowali własny kalendarz:-( Ale to się może jeszcze zmieni... Oby... Quote
black sheep Posted December 8, 2006 Author Posted December 8, 2006 Dziś tak długo bawiłam się z Denisem, że kości mnei bolą od noszenia i podżucania go (on to lubi, nie denerwujcie się;)) do tego zawiało mnie i mnie chwyta coś:( Halny strasznie wieje! Ale sprawdzałam, Deniska nie zawieje, bo jego domek jest osłonięty z 2 stron, garażem i drewnem:) Deniś jest taki kochany, uwielbiam go, calowałabym cały dzień, od 6 rano do 23 w nocy! Paluszki wszystkie z osobna! Tylko żeby mnie tak nie obśliniał... Dziś był taki grzeczny! Jak go zawołałam przez okno, to przyszedł i czekał aż nie przyjde. A ja się nie mogę oprzeć tej mordzie pięknej, tym oczkom przesłodkim, temu latającemu językowi! Wołam do niego " Deniz język Ci wisi!" albo "Deniz morderca spodni". Widze jak sąsiedzi i akurat przechodzący ludzie na nas patrzą... ale co mi tam. Goni po ogródku jak wariaci, on mnie szarpie za spodnie, ja go chwytam za jęzor. Uwielbiam to stworzenie! Kocham straszliwie! Quote
Wiedźma Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Pięknie wyglądacie oboje! Ja pewnie chciałabym kalendarz z milionem psich zdjęć; he, he, byłby pobiłby wszelkie rekordy! Buda, a właściwie pałac Denisa, jest nieziemska. Pozdrawiam prawie świątecznie. Quote
black sheep Posted December 10, 2006 Author Posted December 10, 2006 Wiedźmo jak miło, że o nas pamiętasz:) Quote
Wiedźma Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 Cały czas, tylko najpierw miałam mnóstwo pracy, potem się pochorowałam nie wiadomo po co... Ale odwiedzam Was stale i - jak mawiano za czasów minionej epoki - nasłażdam się Waszymi zdjęciami. Quote
moana Posted December 11, 2006 Posted December 11, 2006 [quote name='black_sheep'] Świetne zdjęcie:lol: ... Proces upodobniania się do siebie (pani i jej psa) chyba już u Was jest dość zaawansowany, co? :cool3::diabloti::eviltong: Quote
black sheep Posted December 12, 2006 Author Posted December 12, 2006 Moano!!!!!!!!!!! No wiesz??????? Ja od początku widzę, że jesteśmy bardzo z Denisek do siebie podobni:) Krótkie nogi, ciemne włosy, okrągła d..., no i oboje mamy nie równo pod sufitem:D Denisek wyszedł bosko na tym zdjęciu:) Quote
black sheep Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Straszny tu zastój, nikt nas nie odwiedza, nikt nas nie kocha:( Dobrze, że my się kochamy z Denisiem strasznie:D Quote
Zosia4 Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kochamy, kochamy - a jakże. Black_sheep - jesteście tacy piękni na tych zdjęciach. Jak tam Denisek - ugniótl trochę tę slomę w swojej ślicznej budzie, czy nadal wchodzi jak do tunelu ? Quote
black sheep Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 A teraz ku uciesze oka, fotki mojej kociej księżniczki Lali: Czyż nie jest boska? PS. Ona mieści się w tym koszyczku, tylko się tak wyciągła, że wygląda, jakby był za mały:) Czasem się tak zwinie, że zajmuje tylko połowę. Ostatnio mieliśmy gościa, który jak zobaczył Lalę powiedział najpiękniejszy komplement w jej życiu: Ale macie pięknego kota! Jaki wielki! Wygląda jak pies! Quote
akucha Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Kochamy Was :loveu: :loveu: :loveu: Czytamy, tylko lenie jesteśmy :oops: i pisac nam się nie chce, ale to się zmieni! Wasz wątek poczytują nawet moi rodzice, bardzo go lubią :lol: Śmieję się, ze to ich serial. Ja nie wiem już co pisać, bo nieustająco chwalić trzeba :evil_lol: Kocia, prawdziwa księżniczka!!! Futerko zimowe cudne. Quote
black sheep Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Zosia4 napisał(a):Kochamy, kochamy - a jakże. Black_sheep - jesteście tacy piękni na tych zdjęciach. Jak tam Denisek - ugniótl trochę tę slomę w swojej ślicznej budzie, czy nadal wchodzi jak do tunelu ? O jak miło!!!!!!!!:loveu: Deniś polowę słomy wgniótł w tył budy, więc mu musiałam dokładać:) W końcu wszystko dałam. Ale byda jest taka duża, że jeszcze zmieściły się 4 "jaśki"! Trochę jestem zła, że buda taka wielka, zwłaszcza na wysokość, bo przez to jest napewno zimniej... Ale narazie noce cieplutkie:multi: Quote
black sheep Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 akucha napisał(a):Kochamy Was :loveu: :loveu: :loveu: Czytamy, tylko lenie jesteśmy :oops: i pisac nam się nie chce, ale to się zmieni! Wasz wątek poczytują nawet moi rodzice, bardzo go lubią :lol: Śmieję się, ze to ich serial. Ja nie wiem już co pisać, bo nieustająco chwalić trzeba :evil_lol: Kocia, prawdziwa księżniczka!!! Futerko zimowe cudne. O jak miło!:loveu: No proszę, a myślałam, ze nikt tu już tak dawno nie zaglądał, a ty akucho, to juz nie pamiętam kiedy byłaś:D Miałam Cię upomnieć nawet:evil_lol: :mad: W takim razie pozdrawiam rodziców Akuchy mocno, i Denisek liże rączki!:razz: Quote
akucha Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Dziękujemy :loveu: :loveu: :loveu: Przecież kibicuję wam od początku, a to uzależnia :evil_lol: Jak mam doła to lecę tu. Lubię jak nazbiera się kilka stron, to wtedy czytam dłużej, a czasem wracam do wcześniejszych stron. Tu zawsze miło i tyle się dzieje... Quote
black sheep Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 A ja jak mam doła, to albo się niezbliżam do Denisa, bo on albo mnie rozzłości, albo rozśmieszy i wole nie ryzykować tego pierwszego;) Rozzłości, bo zrobi dziure w bluzce, ugryzie za palec, albo ucho, rozszarpie nogawke. Rozśmieszy - bo się przewróci na trawie, wejdzie na drzewko (czasem gigantyczne) albo poplączą mu się tylne łapy, bo on mimi tak strasznie zażuca jak idzie:D Quote
black sheep Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 APSA no bardzo podobny!!! Zwłaszcza na tym 1 zdjęciu:) Pyszczek strasznie podobny:) Ale ogonek ma ktrótszy, łapki ciemniejsze i dłuższe: Ale to szczegóły. Śliczny TUFik jest! Quote
black sheep Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Ja też mam taką nadzieję... Mocno trzymam kciuki! To już drugi piesek tak podobny do Deniska:) Quote
black sheep Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Mam pytanie, bo własnie zrobiłam pierwszy w życiu bannerek, czy napis jest czytelny? Quote
ma_ruda Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 [quote name='black_sheep']Mam pytanie, bo własnie zrobiłam pierwszy w życiu bannerek, czy napis jest czytelny? DENIS PIESEK NIEZWYKŁY :lol: - nawet jeżeli troszkę mało czytelne, to przecież oczywiste:loveu:. Gratuluję banerka i proszę o instrukcje- jak to sie robi? Quote
black sheep Posted December 15, 2006 Author Posted December 15, 2006 Trzeba sobie ściągnąć do tego specjalny program. Ja właśnie to zrobiłam, i szybko zrobiłam bannerek, nawet nie czytając dokładnie co i jak. W dodatku mój program nie jest w ojczystym języku. Ten bannerek jest pewnie chwilowy, bo jak się podszkole w tym programie, to zrobie nowy. Ma rudo masz jakiś program do ściągania różnych rzeczy z internetu? Quote
ma_ruda Posted December 15, 2006 Posted December 15, 2006 black_sheep napisał(a):Trzeba sobie ściągnąć do tego specjalny program. Ja właśnie to zrobiłam, i szybko zrobiłam bannerek, nawet nie czytając dokładnie co i jak. W dodatku mój program nie jest w ojczystym języku. Ten bannerek jest pewnie chwilowy, bo jak się podszkole w tym programie, to zrobie nowy. Ma rudo masz jakiś program do ściągania różnych rzeczy z internetu? Mam jakis dościagania torrentów- to o to chodzi? Quote
Recommended Posts