ann1 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Czy ktoś jest już zgłoszony. Mu już jesteśmy. Quote
Havany Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 My też będziemy ale nie wiem jeszcze z kim bo zgłoszenia elektroniczne chyba aż do 19.09 - więc myślimy. Quote
Hawanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 bursztynki napisał(a):To młodzieżowego skończła??? Tak Piękna Lunka skończyła MŁODZIEZOWEGO CHAMPIONA POLSKI jeszcze raz gratuluje !!! :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
ann1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Zgadza się . Luna Młodzieżowym Championem Polski.Tempo zawrotne. Quote
Havany Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Ann, ja zgłosiłam Donnę w otwartej to nie będziemy sobie wchodzić w drogę. Quote
ann1 Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 Wystawa zapowiada się interesująco. W klasie szczeniąt trzy psiaki z jednego miotu z hodowli Flupsie FCI. Prada spotka się z siostrą i bratem. Oj będzie się działo :lol:. Quote
Cezus80 Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Będziemy was Podglądać ;) fajnie że hawanków aż tak dużo i coraz więcej na naszych ringach Quote
ann1 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Ja podglądałam Was nawet w czasie, gdy nie miałam jeszcze swoich piesków. Quote
Pilosus Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 ann1 napisał(a):Zgadza się . Luna Młodzieżowym Championem Polski.Tempo zawrotne. Gratuluję Aniu:lol: Quote
ann1 Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Bardzo dziękuję i do miłego zobaczenia. Quote
Hawanka Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 cezus80 napisał(a):będziemy was podglądać ;) fajnie że hawanków aż tak dużo i coraz więcej na naszych ringach święta prawda!!!!!! Quote
Hawanka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 11:25 Hawańczyk PSY Klasa szczeniąt 1 1144 - 1144 SUKI Klasa szczeniąt 2 1145 - 1146 Klasa pośrednia 2 1147 - 1148 Klasa otwarta 1 1149 - 1149 Quote
Havany Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 No i po wystawie. BOB zdobyła Luna. W szczeniętach dobrze nie widziałam kto wygrał bo zostałam zaangażowana do innych prac. Moja Donna dostała super opis i bardzo się podobała pani sędzi ale niestety, znowu był problem z chodzeniem. Za to do wyjścia z ringu poszła doskonale... Obawiam się, że kariery wystawowej niestety nie zrobi. Po prostu nienawidzi wystaw. A szkoda, bo jest naprawdę prześliczną hawaneczką o doskonałej budowie. Quote
Hawanka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Havany']No i po wystawie. BOB zdobyła Luna. W szczeniętach dobrze nie widziałam kto wygrał bo zostałam zaangażowana do innych prac. Moja Donna dostała super opis i bardzo się podobała pani sędzi ale niestety, znowu był problem z chodzeniem. Za to do wyjścia z ringu poszła doskonale... Obawiam się, że kariery wystawowej niestety nie zrobi. Po prostu nienawidzi wystaw. A szkoda, bo jest naprawdę prześliczną hawaneczką o doskonałej budowie.[/QUOTE] Gratulacje :) A Fotki bendą ;)? Quote
Havany Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Chyba coś tam będzie. To już zależy od naszego nadwornego fotografa i nosiciela bagaży. Gorszapołowo - wrzucisz coś na forum ? Quote
Pilosus Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Havany']No i po wystawie. BOB zdobyła Luna. W szczeniętach dobrze nie widziałam kto wygrał bo zostałam zaangażowana do innych prac. Moja Donna dostała super opis i bardzo się podobała pani sędzi ale niestety, znowu był problem z chodzeniem. Za to do wyjścia z ringu poszła doskonale... Obawiam się, że kariery wystawowej niestety nie zrobi. Po prostu nienawidzi wystaw. A szkoda, bo jest naprawdę prześliczną hawaneczką o doskonałej budowie.[/QUOTE] To tak, jak moja Tajcia:lol:. Sunia fajna, ale na ringu totalne przerażenie, poza ringiem ogon w górze i idzie taka dumna. :lol: Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców Quote
Hawanka Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 [quote name='Havany']Chyba coś tam będzie. To już zależy od naszego nadwornego fotografa i nosiciela bagaży. Gorszapołowo - wrzucisz coś na forum ?[/QUOTE] No to spokojnie czekamy na Gorsząpołowe :) Quote
ann1 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Fotek z wystawy mało bo padły baterie i większość zdjęć jest złej jakości.Na zdjęciu Prada i jej siostra Didi. Piękna Taja Od lewej brat Prady, Prada, siostra Prady. Donia, niestety tyłem:oops:. I jeszcze raz Donia. Quote
ann1 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Nuda, nuda i jeszcze raz nuuuda :shake:. Quote
bursztynki Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Serdeczne Gratulacje dla Wszystkich właścicieli i ich hawańczyków,a dla Ani i Luny "buziaki" Ta ostatnia foteczka super!!!!!!! Quote
ann1gorszapolowa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Havany']Za to do wyjścia z ringu poszła doskonale... . Po prostu nienawidzi wystaw.[/QUOTE] To widać na ostatnim zdjęciu wstawionym przez Lepsząpołowę. Ona po prostu się cieszy, że to już koniec. Quote
ann1gorszapolowa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Havany']W szczeniętach dobrze nie widziałam kto wygrał bo zostałam zaangażowana do innych prac. [/QUOTE] Bardzo dobrze Ci poszło :evil_lol: Quote
Recommended Posts