Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

bursztynki napisał(a):
To młodzieżowego skończła???

Tak Piękna Lunka skończyła MŁODZIEZOWEGO CHAMPIONA POLSKI
jeszcze raz gratuluje !!!
:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

• 3 weeks later...
Posted

Wystawa zapowiada się interesująco. W klasie szczeniąt trzy psiaki z jednego miotu z hodowli Flupsie FCI. Prada spotka się z siostrą i bratem. Oj będzie się działo :lol:.

Posted

No i po wystawie. BOB zdobyła Luna. W szczeniętach dobrze nie widziałam kto wygrał bo zostałam zaangażowana do innych prac. Moja Donna dostała super opis i bardzo się podobała pani sędzi ale niestety, znowu był problem z chodzeniem. Za to do wyjścia z ringu poszła doskonale... Obawiam się, że kariery wystawowej niestety nie zrobi. Po prostu nienawidzi wystaw. A szkoda, bo jest naprawdę prześliczną hawaneczką o doskonałej budowie.

Posted

[quote name='Havany']No i po wystawie. BOB zdobyła Luna. W szczeniętach dobrze nie widziałam kto wygrał bo zostałam zaangażowana do innych prac. Moja Donna dostała super opis i bardzo się podobała pani sędzi ale niestety, znowu był problem z chodzeniem. Za to do wyjścia z ringu poszła doskonale... Obawiam się, że kariery wystawowej niestety nie zrobi. Po prostu nienawidzi wystaw. A szkoda, bo jest naprawdę prześliczną hawaneczką o doskonałej budowie.[/QUOTE]
Gratulacje :) A Fotki bendą ;)?

Posted

[quote name='Havany']No i po wystawie. BOB zdobyła Luna. W szczeniętach dobrze nie widziałam kto wygrał bo zostałam zaangażowana do innych prac. Moja Donna dostała super opis i bardzo się podobała pani sędzi ale niestety, znowu był problem z chodzeniem. Za to do wyjścia z ringu poszła doskonale... Obawiam się, że kariery wystawowej niestety nie zrobi. Po prostu nienawidzi wystaw. A szkoda, bo jest naprawdę prześliczną hawaneczką o doskonałej budowie.[/QUOTE]

To tak, jak moja Tajcia:lol:. Sunia fajna, ale na ringu totalne przerażenie, poza ringiem ogon w górze i idzie taka dumna. :lol:
Jeszcze raz gratulacje dla zwycięzców

Posted

[quote name='Havany']Chyba coś tam będzie. To już zależy od naszego nadwornego fotografa i nosiciela bagaży.
Gorszapołowo - wrzucisz coś na forum ?[/QUOTE]
No to spokojnie czekamy na Gorsząpołowe :)

Posted

Fotek z wystawy mało bo padły baterie i większość zdjęć jest złej jakości.Na zdjęciu Prada i jej siostra Didi.

Piękna Taja

Od lewej brat Prady, Prada, siostra Prady.

Donia, niestety tyłem:oops:.

I jeszcze raz Donia.