kajkoowa Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Opis wkrótce Wątek główny schroniska: http://www.dogomania.pl/threads/171870-%C5%81owicz-Schronisko-dla-Zwierz%C4%85t Quote
kajkoowa Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Wrzuciłam ją tu: http://www.dogomania.pl/threads/148331-Cd.-Adopcja-Bokser%C3%B3w-zajrzyj-i-pom%C3%B3%C5%BC-%29/page28 Quote
Figafiga Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 to można na łowicką wziąść....troszeńkę do Mai podobna...eh Quote
Romka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Bo mnie się wydaję,ze to miks boksera z amstafem.Figa co o tym sądzisz? Quote
Figafiga Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Mi też się tak wydaje. Jak na nią patrzę. Zapewne piesek z bazarku z 150 zł, wyrósł taki jaki jest i wynocha, bo kundla utrzymywać nie będę..ehh Quote
Romka Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Ale ona bardziej bokser ,choć umaszczenie ma jak amstaf. Quote
Figafiga Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Boksery też są pręgowane ;-) ast 30 % bokser 70% Quote
Romka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 No to chyba zainteresuję Beti jakąś fundację,która zajmuje się bokserami. Quote
mamanabank Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Stwierdziłysmy dzisiaj, że Beti jest tylko i wyłącznie astem :-) naprawdę nie ma nic z boksera, jak się ją zobaczy na żywo :-) Proszę o zmianę tytułu wątku. Quote
Romka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Mamanabank nie napisałaś ,ze jest łagodna(Mamanabank weszła do niej do boksu),lubi dotyk i głaskanie,nie potrafi chodzić na smycz(,broniła się przed załozeniem jej smyczy)i jest bardzo młoda.Pewnie jako amstaffowata suczka jest też charakterna o czym powiedział nam p.Marek.I bardzo się drapała,podejrzewamy pchełki.Temu zaraz zaradziłam zgłaszając problem do lecznicy.Jutro ma być zakroplona. Quote
mamanabank Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Prawda, wlazłam do jej boksu, żeby wyprowadzić ją do zdjęć, niestety cofała się przed obrożą, nie chciałam jej dominować w tym małym boksie z oczywistych względów, żeby nie prowokowac odruchów obronnych. Nie wiem co znaczy, że Beti jest charakterna, bo w stosunku do ludzi jest bardzo OK, dzisiaj widziała mnie pierwszy raz, pozwala się głaskać dotykać, lizała mnie po twarzy, nie broni pełnej michy, zajrzałam jej w zęby - bialutkie bez śladów kamienia czy osadu, dlatego myślimy, że ma najwyżej ok. roku. Quote
Romka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 mamanabank napisał(a):Prawda, wlazłam do jej boksu, żeby wyprowadzić ją do zdjęć, niestety cofała się przed obrożą, nie chciałam jej dominować w tym małym boksie z oczywistych względów, żeby nie prowokowac odruchów obronnych. Nie wiem co znaczy, że Beti jest charakterna, bo w stosunku do ludzi jest bardzo OK, dzisiaj widziała mnie pierwszy raz, pozwala się głaskać dotykać, lizała mnie po twarzy, nie broni pełnej michy, zajrzałam jej w zęby - bialutkie bez śladów kamienia czy osadu, dlatego myślimy, że ma najwyżej ok. roku. Już wyjaśniam co znaczy charakterna.Jak mi powiedział p.Marek osoba,która ja zgłosiła (a była to starsza pani)nie została przez nia wpuszczona na swoje własne podwórko.Beti potraktowała je jak własne terytorium i pani nie chciała wpuścić.Podobno... Quote
Figafiga Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 można napisać w typie amstaffa w tytule wątku Quote
Romka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Cudnie wyszła!Piękny pies.Smutny pychol ma. Quote
Romka Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Kaju, zmień tytuł wątku zainteresuję Beti dziewczynami od amstaffów. Quote
Romka Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Figuś podziałaj na tych Twoich forach od ttb i pokaż naszą Beti. Quote
agnieszka32 Posted September 2, 2010 Posted September 2, 2010 Myślę, że sporo ma dziewczynka z amstaffa ;) Jest śliczna :) Quote
sylwiaso Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Ale pięknotka!!!troszkę podobna do mojego Bilbunia z hoteliku!!! Quote
Recommended Posts