Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 51
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mamanabank nie napisałaś ,ze jest łagodna(Mamanabank weszła do niej do boksu),lubi dotyk i głaskanie,nie potrafi chodzić na smycz(,broniła się przed załozeniem jej smyczy)i jest bardzo młoda.Pewnie jako amstaffowata suczka jest też charakterna o czym powiedział nam p.Marek.I bardzo się drapała,podejrzewamy pchełki.Temu zaraz zaradziłam zgłaszając problem do lecznicy.Jutro ma być zakroplona.

Posted

Prawda, wlazłam do jej boksu, żeby wyprowadzić ją do zdjęć, niestety cofała się przed obrożą, nie chciałam jej dominować w tym małym boksie z oczywistych względów, żeby nie prowokowac odruchów obronnych. Nie wiem co znaczy, że Beti jest charakterna, bo w stosunku do ludzi jest bardzo OK, dzisiaj widziała mnie pierwszy raz, pozwala się głaskać dotykać, lizała mnie po twarzy, nie broni pełnej michy, zajrzałam jej w zęby - bialutkie bez śladów kamienia czy osadu, dlatego myślimy, że ma najwyżej ok. roku.

Posted

mamanabank napisał(a):
Prawda, wlazłam do jej boksu, żeby wyprowadzić ją do zdjęć, niestety cofała się przed obrożą, nie chciałam jej dominować w tym małym boksie z oczywistych względów, żeby nie prowokowac odruchów obronnych. Nie wiem co znaczy, że Beti jest charakterna, bo w stosunku do ludzi jest bardzo OK, dzisiaj widziała mnie pierwszy raz, pozwala się głaskać dotykać, lizała mnie po twarzy, nie broni pełnej michy, zajrzałam jej w zęby - bialutkie bez śladów kamienia czy osadu, dlatego myślimy, że ma najwyżej ok. roku.

Już wyjaśniam co znaczy charakterna.Jak mi powiedział p.Marek osoba,która ja zgłosiła (a była to starsza pani)nie została przez nia wpuszczona na swoje własne podwórko.Beti potraktowała je jak własne terytorium i pani nie chciała wpuścić.Podobno...