kamilqax95x Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Dodałam go na Cafeanimal: http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Bazyl,22754 Quote
shin Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 Dziękujemy, ale w zasadzie niepotrzebnie :evil_lol: Ale to niech była właścicielka się wypowie, jak się dorwie do neta, bo ja bym złośliwości jeno puszczał, jak to nic nie robimy w celu znalezienia mu domu :evil_lol: W każdym razie, WIELKIE DZIĘKI dla ksenki :loveu:, która Brazyliuszem się zajęła przez ten czas i jeszcze psa z dostawą na dworzec zapodała :eviltong: Bazyl już powinien grzać dupsko na kanapie z nowymi właścicielami :multi: Quote
kamilqax95x Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 shin napisał(a):Dziękujemy, ale w zasadzie niepotrzebnie :evil_lol: Ale to niech była właścicielka się wypowie, jak się dorwie do neta, bo ja bym złośliwości jeno puszczał, jak to nic nie robimy w celu znalezienia mu domu :evil_lol: W każdym razie, WIELKIE DZIĘKI dla ksenki :loveu:, która Brazyliuszem się zajęła przez ten czas i jeszcze psa z dostawą na dworzec zapodała :eviltong: Bazyl już powinien grzać dupsko na kanapie z nowymi właścicielami :multi: o to super :) Quote
medrit Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 Tak więc historia z happy endem - Bazyl znalazł dom. Jest u ludzi których znam i wiem, że będzie mu napewno dobrze. Dziękuje tym którzy nam pomogli, bo bez nich to nawet nie chce myśleć jakby to się moglo skończyć. :) Quote
Recommended Posts