Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 355
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mnie się te logo też podoba! Gdy założę swoją stronę WWW, napewno będzie wątek o tej akcji. Czy mogę ewentualnie wykorzystać to logo? A co do stron...Znacie jakieś serwery darmowe ? Nie chodzi mi o blogi typu onet, tenbit, myblog.

Posted

Rybc!a - chodzi Ci o to logo które zrobiłam dla Malty na epulsa?

Jeżeli chcecie, to mogę zrobić jakieś inne, większe i każdy sobie wstawi na stronkę, bo to logo moim zdaniem jest za małe :roll:

• 2 weeks later...
Posted

Gucio napisał(a):
O tego to u nas niestety ale NIE MA :evil:
Zwolnieni są jedynie ci, którzy mają jednego psa.

U mnie to przynajmniej wcześniej zależało chyba od ziemi (mieszkam na wsi)

Guest aneta_w
Posted

Mi też się bardzo podoba :)
Wydrukowałabym i razem z koleżanką jakoś to w szkole upowszechniła... albo żeby chociaż były w zasięgu ręki... trochę się napracujemy ale myślę że pani od biologii nas wesprze xD

Posted

Jak dla mnie super pomysł :) Myślałąm też ostatnio nad tym, żeby może się jakos miastami pogrupować, opracować i wydrukować książeczki dla dzieci o psiakach (jak z nimi postępować etc) i osobne dla rodziców (wychowanie, opieka, rasowy=rodowodowy, sterylizacja, nierozmnażanie etc) i żeby pochodzić po szkołach, przedszkolach...

Guest aneta_w
Posted

To prawda... możemy w tym sklepie zostawić :D
Cieszę się że Pani K.... od biologii się zgodziła nam pomóc :) i jeszcze pani pedagog nas poparła xD
Możemy jeszcze na ulicy wywiesić xD
Boże już zwariowałam od tego pomysłu xD
Dziś daje mamie do skserowania... jutro będe mieć i możliwe że już jutro albo pojutrze pobiegnę do dwóch wetów i na bazarek do takiego sklepu zoologicznego gdzie fajny pan sprzedaje xD i powieszę ulotkę :))
Jeszcze się zapytam czy mógłby to dawać swoim klijentom xD

Olciu... mi też się pomysł KOTI bardzo podoba :D

Posted

Wszystko pieknie,ale kto te ulotki i ksiazeczki wydrukuje!!! ??? Jezeli to ma byc na duza skale to bedzie to kupe kasy kosztowac:crazyeye: .Na razie radze reklame w internecie...!;)

Guest aneta_w
Posted

wiska napisał(a):
Wszystko pieknie,ale kto te ulotki i ksiazeczki wydrukuje!!! ??? Jezeli to ma byc na duza skale to bedzie to kupe kasy kosztowac:crazyeye: .Na razie radze reklame w internecie...!;)

O! Własnie!! Reklama! xD
Wiesz ja z tymi ulotkami === wydrukowałam i kseruje :razz:
Własnie je mam. Jutro zaczynam bieganine xD
A jeszcze CRAZY LAB ma skserowac i jeszcze nasza kolezanka :cool3:
Wiec my działamy xD
A Wy cos robicie?? :eviltong: