Mercy*18 Posted July 29, 2011 Posted July 29, 2011 Dziewczyny, nie mogę tego znaleźć !!! Chciałam pobrać, nie widzę...hmm....może okulary? :D Quote
Casablanca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Anashar']Edytowałem pierwszy post, aby nowo zaglądający nei musieli po cąłym wątku szukać linku do ściągnięcia ulotek. I je tam dodałem ;) Niestety linki w pierwszym poście nie działają... Proszę o link, albo o przesłanie na e-mail- kasi.handling@onet.pl ;) Quote
Sukóru Posted August 13, 2012 Posted August 13, 2012 Też bym chciała pobrać ulotkę ale linki nie działają. Mogę prosić kogoś aby przesłał mi ją na e-maila? [EMAIL="galczynskak@gmail.com"]galczynskak@gmail.com[/EMAIL] Quote
Paulina87 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 Teraz już w sumie rasowy=rodowodowy straciło trochę na wartości, ponieważ obecnie pseudohodowle również wydają psom "rodowody" i ludzie często idąc właśnie za ideą rodowodów kupują psa z pseudo myśląc, że robią dobrze - w końcu ma rodowód. Quote
Kika9004 Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 [quote name='Paulina87']Teraz już w sumie rasowy=rodowodowy straciło trochę na wartości, ponieważ obecnie pseudohodowle również wydają psom "rodowody" i ludzie często idąc właśnie za ideą rodowodów kupują psa z pseudo myśląc, że robią dobrze - w końcu ma rodowód.[/QUOTE] Zgadzam się. Mając psa nawet mało w typie można bez problemu uzyskać rodowód. :( Dają każdemu, jak leci. Quote
Beardedo Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Może by stworzyć nowe ulotki? Wiadomo że teraz pseudo sprzedają "z rodowodami" więc może by zrobić takie ,w których pisze z jakim dokładnie rodowodem kupić i kogo omijać? :) Quote
Recommended Posts