ozuzi Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 oto foty z dzisiejszego wypadu do lasu tylko trochę za ciemne :( Quote
Sawanna Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Jaka wesola mordeczkaTaka misiata.Isztar do twarzy w tej obróżce :] Quote
ozuzi Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 no to nowe foty:grins: z nowego aparatu:grins::razz: flaczek http://i60.photobucket.com/albums/h22/ozuzi/PIC_0005.jpg stroję uszy http://i60.photobucket.com/albums/h22/ozuzi/PIC_0010.jpg mój psiurek z podniesionymi uszami :grins: http://i60.photobucket.com/albums/h22/ozuzi/PIC_0017.jpg pluskamy się (prześwietlone :oops: ) dostaję świra :grins: narazie tyle :) Quote
Alicja Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Isztar jest naprawdę piękna :loveu: Ozuzi zmniejsz fotki bo szkoda zeby Mod zrobił z nich linki ;) Quote
Medorowa Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Fotki sa znakomite:multi: :multi: A Isztar jest naprawdę ładna:loveu: :loveu: Quote
kurczak_wtw Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 zawsze chciałam mieć CC :oops: twoja Isztar jest po prostu rewelacyjna (nie jest aż taka gruba :mad: ). a jakie ma śliczne oczka!!! Quote
Kamila Posted July 21, 2006 Posted July 21, 2006 Ktos tu ma nowy aparat i tylko tyle foteczek?:razz: :mad: Quote
ozuzi Posted July 23, 2006 Author Posted July 23, 2006 mały zatorek... :oops: chrnologicznie ze spacerku :grins: biegamy po trawcę sprawdzamy temp. wody :grins: pluszczemy się warjujemy po suchym piachu :mad: :mad: coś odwraca naszą uwagę i idziemy na chatę :grins: mój psiurek bez uszu :grins: z zamkniętymi oczami z otwartymi oczami i znów z zamkniętymi oczkami :grins: no i nochall Quote
Jupi Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 [quote name='ozuzi']mały zatorek... :oops: chrnologicznie ze spacerku :grins: biegamy po trawcę sprawdzamy temp. wody :grins: pluszczemy się warjujemy po suchym piachu :mad: :mad: coś odwraca naszą uwagę i idziemy na chatę :grins: mój psiurek bez uszu :grins: z zamkniętymi oczami z otwartymi oczami i znów z zamkniętymi oczkami :grins: no i nochall lubie takie foty z bliska:lol: super psiak, uwielbiam duże psy:loveu: Quote
Medorowa Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Cóż za szaleństwo:multi: :multi: :multi: :evil_lol: Quote
bellatriks Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 cudne fotki:loveu: zwłaszcza te zbliżenia pyszczka:multi: Quote
Behemot Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Tu w sam raz nadaje się do zacałowania :loveu: Quote
ozuzi Posted August 10, 2006 Author Posted August 10, 2006 No i są te fotki. Może nie są najśliczniejsze ale są :grins:. bawimy się z Maxem zaczyna się spacerek mam nadzieję że to nie była rozjechana żaba biegniemy do ślicznej alejki jak te krowy ją zobaczyły to wszystkie na bacznośc stanęły i się tak na nią gapiły. ale w końcu stchurzyła i się wycofała :lol: :lol: Quote
Medorowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Super fotka:multi: :multi: Mój Medor, jak zobaczył krowy to podbiegł i próbował je łapać za ogony:shake: :eviltong: Do byka też podbiegał <a ja wtedy dostawałam zawału:shake: :mad: >, ale wystarczyło, ze byk się ruszył w jego stronę, to od razu spierdzielał:lol: - bohater jeden:evil_lol: :evil_lol: A ozuzi nabyłam podobny zestawik ostatnio na wystawie, tzn. czarna obróża i smycz w żółte łapki:multi: :multi: Quote
diabelkowa Posted August 10, 2006 Posted August 10, 2006 Isztar jest sliczna!!! a ty masz talent do robienia zdjatek swietne ? Gdzie ty mieszkasz ze masz takie super okolicE? Quote
ozuzi Posted August 11, 2006 Author Posted August 11, 2006 bez przesady... zdjęcie przypadkowe (a może coś mi tam po tacie zeszło z talentów :evil_lol: ) mieszkam w Gżycku (Mazury), oprócz tego działki nad Tajtami (Wilkasy - Zalesie) i i we wsi Okrągłe (jakieś 3h, gdzie mój wujek ma hodowlę drzewek taką własną, uwielbiam tam jeżdzić i Isztar też) nad jeziorem Okrągłym (jak jest droga Giżycko - Orzysz w Konpokach Wielkich skręca się na talki i się dojerzdża na miejsce). Oprócz tego moj dziadek myśliwy to mnie zabiera na różne tereny i wogóle. Naprewdę Mazury są piękne i warto tu przyjechać (lub mieszkać :evil_lol: ), ale nie do miasta i naplaże tylko połazić po łąkach i wogóle. Ostatnie zdjęcia to droga Wilkasy-Zalesie - Wronka - Wronki - Wilkasy i od początku. większość idzie się szczerym polem ale ja takie uwielbiam :grins: Quote
ozuzi Posted August 12, 2006 Author Posted August 12, 2006 fotki są po tym jak obudziłam psa :diabloti: jak do Isztar dotarło, że ją budzę ale ma ciężki pychol tu już obrażona nieżywa zwlekająca się z kanapy :grins: tu już inny potwór i spadający w kanapy tak wyglądają zwierzęta jak ma się coś do jedzenia w ręku przy stole i rano jak spała Quote
Sonix Posted August 12, 2006 Posted August 12, 2006 Oj ozuzi, foteczki sliczne, ale o wiele za duze :shock: jak tu mod wtargnie to wesoło nie bedzie ;) Quote
Recommended Posts