Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ozuzi umiesz wklejać zdjęcia!To wspaniałe że teraz inaczej traktujesz swojego psa=>lepiej:)I Isztar jest piękna...wcale nie jest gruba;)
oby wiecej takich ludzi jak ozuzi:p

jak byłam w Twoim wieku byłam bardzo podobna jeśli chodzi o traktowanie psa(mojej ukochanej jamnisi:()Ale teraz patrze i rozumiem ją i inne psy i w ogóle psy z innego obiektu:)

Posted

sesja ogródkowa ;)

Isztar do karzdej rzeczy wymagającej durzego poświęcenia uwagi zamyka jedno oko :grins:

gryziemy patyk z jednym oczkiem

mielimy patyk ale z dwoma ślepiamai

diabełek

na razie wszystko

mój tata wraca więc bedą fotki psa na nim :grins: , bo pies jest niewdzięczny i tylko do taty lezie jak wróci :watpliwy:

Posted

smycz
kwałek liny po prostu ładny kolor, mam jeszcze linkę 20m, smycz 1,5 , a lina ma 3m więc jest pośrednia ;) ;)

obroża
kupiłam w zoologu ringówkę był specjalnie zamawiana ale nikt się nie zgłosił, a mojej psinie jest ładnie w czerwonym :lol:

Posted

Ozuzi masz pięknego psa :loveu: :loveu: Isztar to cuudooo :loveu: :loveu: :loveu:
I wcale nie jest spasiona :mad: :mad: może tylko troche "zastana" przez brak odpowiedniej dawki ruchu i motywacji.Jest jeszcze młoda i zapewne jak będziesz konsekwentna w swoich postanowieniach to Isztar zlezie z kanapy i będzie coraz chętniej szaleć.
Mój doberman miał 8 kg nadwagi :angryy: wogóle nie chciał biegać , rozleniwił się strasznie , ale odpowiednia dieta niskokaloryczna , duuużo ruchu , częste spacery i zabawy i chłopak teraz mimo że ma 9 lat zachowuje się jak szczeniak.

Czekam na kolejne foty ślicznej dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Pozdrawiam i witam z pięknych słonecznych Mazur! Pies pyłwa w kapoku! Szok! Szkoda, że Ozuzi nie zrobiła zdjęcia psa. Sama jestem ciekawa jak to wyglądało. Pies nadal jest piękny i pięknieje z dnia na dzień. Robi się chudsza!