kalina. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 ozuzi umiesz wklejać zdjęcia!To wspaniałe że teraz inaczej traktujesz swojego psa=>lepiej:)I Isztar jest piękna...wcale nie jest gruba;) oby wiecej takich ludzi jak ozuzi:p jak byłam w Twoim wieku byłam bardzo podobna jeśli chodzi o traktowanie psa(mojej ukochanej jamnisi:()Ale teraz patrze i rozumiem ją i inne psy i w ogóle psy z innego obiektu:) Quote
Medorowa Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 świetne zdjecia, wszczególności to:lol: :lol: Jak w jakiejś dżungli:razz: :evil_lol: Quote
bea100 Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Ozuzi, masz ślicznego psa, jestem zachwycona :multi: Quote
ozuzi Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 sesja ogródkowa ;) Isztar do karzdej rzeczy wymagającej durzego poświęcenia uwagi zamyka jedno oko :grins: gryziemy patyk z jednym oczkiem mielimy patyk ale z dwoma ślepiamai diabełek na razie wszystko mój tata wraca więc bedą fotki psa na nim :grins: , bo pies jest niewdzięczny i tylko do taty lezie jak wróci :watpliwy: Quote
Loona Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='ozuzi'] wygląda jakby się do słońca uśmiechała :loveu: Quote
Wyjątek Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Po prostu piękna!! A nioe żadna spasiona krowa!! Więcej tych foteczek!!:loveu: Quote
ozuzi Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 foteczki ze spacerku cała w pyłkach z tatą:cool3: Quote
ozuzi Posted June 13, 2006 Author Posted June 13, 2006 smycz kwałek liny po prostu ładny kolor, mam jeszcze linkę 20m, smycz 1,5 , a lina ma 3m więc jest pośrednia ;) ;) obroża kupiłam w zoologu ringówkę był specjalnie zamawiana ale nikt się nie zgłosił, a mojej psinie jest ładnie w czerwonym :lol: Quote
Sonika Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Sliczny psiak :razz: Bardzo ladnie sie usmiecha :p Quote
Loona Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 nie ważne w czym chodzi, ważne że chodzi chętnie i coraz więcej się uśmiecha :multi: wklejaj więcej zdjęc, Isztar jest super :loveu: Quote
bigos Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 mielimy patyk ale z dwoma ślepiamai Achhhhhh, te patolki:evil_lol: diabełek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Vectra Posted June 14, 2006 Posted June 14, 2006 Ozuzi masz pięknego psa :loveu: :loveu: Isztar to cuudooo :loveu: :loveu: :loveu: I wcale nie jest spasiona :mad: :mad: może tylko troche "zastana" przez brak odpowiedniej dawki ruchu i motywacji.Jest jeszcze młoda i zapewne jak będziesz konsekwentna w swoich postanowieniach to Isztar zlezie z kanapy i będzie coraz chętniej szaleć. Mój doberman miał 8 kg nadwagi :angryy: wogóle nie chciał biegać , rozleniwił się strasznie , ale odpowiednia dieta niskokaloryczna , duuużo ruchu , częste spacery i zabawy i chłopak teraz mimo że ma 9 lat zachowuje się jak szczeniak. Czekam na kolejne foty ślicznej dziewczynki :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Wyjątek Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 Nooo nareszcie doczekałam sie nowych fotek psinki- śliczności cudności!!;):loveu: Quote
ozuzi Posted June 20, 2006 Author Posted June 20, 2006 Pozdrawiam i witam z pięknych słonecznych Mazur! Pies pyłwa w kapoku! Szok! Szkoda, że Ozuzi nie zrobiła zdjęcia psa. Sama jestem ciekawa jak to wyglądało. Pies nadal jest piękny i pięknieje z dnia na dzień. Robi się chudsza! Quote
Patka Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 chudsza i zdrowsza (stawów nie bedzie miała tak obciążonych) bardziej energiczna :cool3: urocza sucz :multi: Quote
mila_2 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 śledziłam wątek na WoP...zastanawiałam sie co to za "spaślak" a tu taka piękna dziewczynka się objawiła:) Quote
Recommended Posts