Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Honda nie wyzdrowieje, większość organów jest zajęta przez nowotwór :placz: , to tylko kwestia czasu, niek nie wie ile to potrwa. Dostaje leki przeciwko padaczce i przeciwbólowe, jest wesoła i energiczna. Z Zulą na razie nie ma spięć. Zula rozkręciła się na całego, kradnie ze stołu jedzenie, nawet ostatnio ukradła solniczkę, ładnie już chodzi, ostatnio nawet truchtała :razz: .

Posted

Tak nie powinno być. Zwierzęta na cierpienie nie zasługują. Powinny być zdrowe, wesołe, nigdy nie powinny być głodne, bite i poniewierane.
Choroby należą się nam Ludziom, bo to my robimy wiele złego.
I gdzie ta sprawiedliwość, o której jeszcze słyszałam jak byłam mała - ta z niedzielnych wizyt z datkami na tacę ?

Bardzo mi przykro.

Posted

Zula ma się świetnie, ale coraz gorzej dogadują się z Hondą. Muszą być rozdzielone co w jednopokojowym domku jest trudne, Zula bardzo pilnie poszukuje swojego miejsca.

• 3 weeks later...
Posted

Nic, chętnych brak. Dwa tygodnie temu odeszła Honda :-( i z nieoficjalnych źródeł wiem, że Śmietanka nie ma zamiaru oddać Zuli, jednak na oficjalny komunikat trzeba poczekać :cool3: .

• 1 month later...
  • 2 months later...