Aga_Mazury Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Zulka....szuka domu, super dziewczyna po operacji....szuka wspaniałego domu... Aniu trzymaj się (Honda niech się stanie cud i...czuj się dobrze) Ksera zdrówka dla Twojej suni... Quote
przyjaciel_koni Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 To nie są pozytywne wieści ! A miało być tylko lepiej. Szkoda psiaków ! Zulcia proś o domek, bo zostać nie możesz !!!!! Quote
Agnieszka P Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 zula po operacji coraz lepiej ,zdrówko i humor dopisuje ,niestety domu na stałe nadal brak Quote
paros Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Poproszę o kilka zdjęć nowszych to napiszę ogłoszenia w necie :lol: Quote
Emma2 Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Ja juz dziewczyny prosiłam o nowe zdjęcia i nic :shake: i wstawiłam ogłoszenie http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=134784384 z wczesniejszej przygotowanej wersji z aukcji charytatywnej. Nowe foty mile by było widzieć. Wika Quote
Agnieszka P Posted October 17, 2006 Posted October 17, 2006 Śmietanka u której jest zula ma bardzo cięzko chora ,umierajaca swoja rottkę Honde to dlatego nie ma głowy do zdjec Quote
paros Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 To przykre żegnać ukochanego futrzaka :-( Wiem jak jej ciężko :shake: Najgorsza jest niemoc! :-( Quote
Aga_Mazury Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 co u Zulki?... podnoszę bo domku potrzeba... Quote
przyjaciel_koni Posted October 25, 2006 Posted October 25, 2006 Oby stał się jakiś cud !!!!!!!!!! Honda zdrowiej !!!!!! Strasznie mi przykro ! Zulcia szuka dobrego domu ! Quote
Ksera Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Honda nie wyzdrowieje, większość organów jest zajęta przez nowotwór :placz: , to tylko kwestia czasu, niek nie wie ile to potrwa. Dostaje leki przeciwko padaczce i przeciwbólowe, jest wesoła i energiczna. Z Zulą na razie nie ma spięć. Zula rozkręciła się na całego, kradnie ze stołu jedzenie, nawet ostatnio ukradła solniczkę, ładnie już chodzi, ostatnio nawet truchtała :razz: . Quote
przyjaciel_koni Posted October 26, 2006 Posted October 26, 2006 Tak nie powinno być. Zwierzęta na cierpienie nie zasługują. Powinny być zdrowe, wesołe, nigdy nie powinny być głodne, bite i poniewierane. Choroby należą się nam Ludziom, bo to my robimy wiele złego. I gdzie ta sprawiedliwość, o której jeszcze słyszałam jak byłam mała - ta z niedzielnych wizyt z datkami na tacę ? Bardzo mi przykro. Quote
Czarodziejka Posted October 27, 2006 Posted October 27, 2006 Jak przykro, gdy wiemy, że odchodzi ukochana sunia :( Quote
paros Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Przykro kiedy trzeba żegnać ...... :-( bo wiadomo, że nie ma ratunku. :shake: Trzymajcie się :roll: Quote
Ksera Posted November 3, 2006 Posted November 3, 2006 Zula ma się świetnie, ale coraz gorzej dogadują się z Hondą. Muszą być rozdzielone co w jednopokojowym domku jest trudne, Zula bardzo pilnie poszukuje swojego miejsca. Quote
Ksera Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Nic, chętnych brak. Dwa tygodnie temu odeszła Honda :-( i z nieoficjalnych źródeł wiem, że Śmietanka nie ma zamiaru oddać Zuli, jednak na oficjalny komunikat trzeba poczekać :cool3: . Quote
Aga_Mazury Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Tak strasznie mi przykro z powodu Hondy <*> Zuleńko Ty potrafisz zlapać za serducho... czekamy zatem na oficjalne wiadomości....nowe zdjęcia? :oops: Quote
Kostek Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 kochani czy sunka ma jakies zadluzenia?uzupelniam watek zadluzeniowy i wszystkim pytam po kolei... no i trzymam kciuki za ta oficjalna decyzje Quote
Ksera Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Suńka nie ma długów, wszystko jest zapłacone i mogę wydać oficjalny komunikat, że Ania zostawia Zulę :loveu: Quote
Aga_Mazury Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :laola: Zuleńko :laola: Aniu ...bądźcie razem szczęśliwe :multi: Quote
Recommended Posts