Jump to content
Dogomania

23.09.2010 r.(prawdopodobnie)Rocky powędrował ku nowej przystani !!!

Recommended Posts

Posted

ROCKY to duży pies-ok.70cm w kłębie,waga ok.40kg. Od 07.08.2010 r. przebywa w jednym ze śląskich schronisk. Prawdopodobnie jest on mixem malamuta i owczarka niem. Przyjacielski zarówno do ludzi jak i do innych psiaków. Stosunek do kotów, innych zwierząt oraz dzieci póki co nie jest znany. Niewiadomo też jak dotychczas czy zna jakieś komendy,a jeśli tak-jakie. Wydaje się być jednak zrównoważony,grzeczny i posłuszny,a na pewno jest to sympatyczny i inteligentny zwierzak.Wszelkie informacje o Rocky'm będą aktualizowane na bieżąco:)
Kontakt do adopcji: Darek - tel.: 508323287,GG:1058869
Album picaso Rocky'ego:
http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/78910ROCKYOpiekunDarek#

P.S. "23-09-2010 22:56 #22

Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się, że Rocky został zaadoptowany. Nic więcej nie wiem. "

Oto post maciaszka:) Dziś byłem w schronisku i potwierdziłem tę radosną wiadomość - TAK, Rocky w nowym domku !!! Powodzenia, piesku !!! <D.>

Posted

maciaszek napisał(a):
Jestem i ja. Ile Rocky może mieć lat? Na stronie schroniska musiałam coś wpisać, wpisałam na razie, że 5.

Dzięki maciaszku, zapytam w schronie o Jego wiek :) <D.>

Posted

[B]Wybacz, Rocky, nie mogłem wczoraj Cię odwiedzić ... a z tego co wiem NIKT z Tobą nie wyszedł ... Ale obiecuję, że będę się bardzo starał to zrobić w dniu jutrzejszym !!! <D.>[/B]

Posted

Witam. Jest gość który szuka dużego pieska i nie rasowego.Musiał się pożegnać z bernardynem - ciężko się rozchorował. Ma stadninę koni w Łodzi .kontakt do niego [EMAIL="stainiaolenka@wp.pl"]stainiaolenka@wp.pl[/EMAIL] tel. 662506800. Może właśnie tam Rocky znajdzie swoje szczęście. A może jakiś inny nieszczęśnik.

Posted

[quote name='joan51']Witam. Jest gość który szuka dużego pieska i nie rasowego.Musiał się pożegnać z bernardynem - ciężko się rozchorował. Ma stadninę koni w Łodzi .kontakt do niego [EMAIL="stainiaolenka@wp.pl"]stainiaolenka@wp.pl[/EMAIL] tel. 662506800. Może właśnie tam Rocky znajdzie swoje szczęście. A może jakiś inny nieszczęśnik.[/QUOTE]

A czy tego Pana można potraktować jako kogoś zaufanego?

Posted

[B][I][quote name='joan51']Witam. Jest gość który szuka dużego pieska i nie rasowego.Musiał się pożegnać z bernardynem - ciężko się rozchorował. Ma stadninę koni w Łodzi .kontakt do niego [EMAIL="stainiaolenka@wp.pl"]stainiaolenka@wp.pl[/EMAIL] tel. 662506800. Może właśnie tam Rocky znajdzie swoje szczęście. A może jakiś inny nieszczęśnik.[/QUOTE][/I]
[/B]
[B][COLOR=slategray]... trzeba będzie się z tym człowiekiem skontaktować zatem :)[/COLOR] [/B]

[COLOR=blue][B]...a póki co nic Wam więcej o Rocky'm nie powiem, kto jest w temacie ten wie dlaczego:P, niemniej mam nadzieję, że sytuacja ta za długo nie potrwa ... <D.>[/B]
[/COLOR]

• 2 weeks later...
Posted

maciaszek napisał(a):
Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się, że Rocky został zaadoptowany. Nic więcej nie wiem.

Byłem dziś w schronisku ... Potwierdziłem tę radosną wiadomość !!! TAK - Rocky już jest w nowym domku !!! Prawdopodobnie od 23.09.br. !!! Powodzenie, stary !!!

<D.>