protzlav Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 ROCKY to duży pies-ok.70cm w kłębie,waga ok.40kg. Od 07.08.2010 r. przebywa w jednym ze śląskich schronisk. Prawdopodobnie jest on mixem malamuta i owczarka niem. Przyjacielski zarówno do ludzi jak i do innych psiaków. Stosunek do kotów, innych zwierząt oraz dzieci póki co nie jest znany. Niewiadomo też jak dotychczas czy zna jakieś komendy,a jeśli tak-jakie. Wydaje się być jednak zrównoważony,grzeczny i posłuszny,a na pewno jest to sympatyczny i inteligentny zwierzak.Wszelkie informacje o Rocky'm będą aktualizowane na bieżąco:) Kontakt do adopcji: Darek - tel.: 508323287,GG:1058869 Album picaso Rocky'ego: http://picasaweb.google.pl/psiwolontariusz/78910ROCKYOpiekunDarek# P.S. "23-09-2010 22:56 #22 Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się, że Rocky został zaadoptowany. Nic więcej nie wiem. " Oto post maciaszka:) Dziś byłem w schronisku i potwierdziłem tę radosną wiadomość - TAK, Rocky w nowym domku !!! Powodzenia, piesku !!! <D.> Quote
Istar19 Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 zapisuje wątek, oto Rocky ;) i banerek ;) Quote
maciaszek Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Jestem i ja. Ile Rocky może mieć lat? Na stronie schroniska musiałam coś wpisać, wpisałam na razie, że 5. Quote
protzlav Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 maciaszek napisał(a):Jestem i ja. Ile Rocky może mieć lat? Na stronie schroniska musiałam coś wpisać, wpisałam na razie, że 5. Dzięki maciaszku, zapytam w schronie o Jego wiek :) <D.> Quote
protzlav Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Dzięki wielkie ... Zapisujcie się ... Zapraszajcie znajomych !!! <D.> Quote
saphira18 Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 ładny psiak:) trzymam kciuki za niego:) powodzenia Quote
protzlav Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Rocky, jutro przyjadę do Ciebie, trzymaj się chłopcze !!! <D.> Quote
protzlav Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [B]Wybacz, Rocky, nie mogłem wczoraj Cię odwiedzić ... a z tego co wiem NIKT z Tobą nie wyszedł ... Ale obiecuję, że będę się bardzo starał to zrobić w dniu jutrzejszym !!! <D.>[/B] Quote
leonarda Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Rocky - ciebie też chętnie zobaczę jutro "na żywo", bo jeszcze nie miałam okazji. Quote
protzlav Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [B]leonarda - Rocky to bardzo fajny i sympatyczny piesek!!! Nie wiem tylko dlaczego nikt niemal nie zagląda na Jego wątek ... <D.>[/B] Quote
maciaszek Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 Pamiętaj, żeby sprawdzić ile Rocky ma lat. Quote
protzlav Posted September 3, 2010 Author Posted September 3, 2010 [quote name='maciaszek']Pamiętaj, żeby sprawdzić ile Rocky ma lat.[/QUOTE] [B]...pamiętam, bom sam ciekaw :) Postaram się tez porobić Mu jakieś fotki. <D.> [/B] Quote
saphira18 Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 jutro aparat wezme:) więc jak Diego pozwoli to bardzo chętnie pare fotek strzele:) Quote
joan51 Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Witam. Jest gość który szuka dużego pieska i nie rasowego.Musiał się pożegnać z bernardynem - ciężko się rozchorował. Ma stadninę koni w Łodzi .kontakt do niego [EMAIL="stainiaolenka@wp.pl"]stainiaolenka@wp.pl[/EMAIL] tel. 662506800. Może właśnie tam Rocky znajdzie swoje szczęście. A może jakiś inny nieszczęśnik. Quote
__Lara Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 [quote name='joan51']Witam. Jest gość który szuka dużego pieska i nie rasowego.Musiał się pożegnać z bernardynem - ciężko się rozchorował. Ma stadninę koni w Łodzi .kontakt do niego [EMAIL="stainiaolenka@wp.pl"]stainiaolenka@wp.pl[/EMAIL] tel. 662506800. Może właśnie tam Rocky znajdzie swoje szczęście. A może jakiś inny nieszczęśnik.[/QUOTE] A czy tego Pana można potraktować jako kogoś zaufanego? Quote
protzlav Posted September 5, 2010 Author Posted September 5, 2010 [B][I][quote name='joan51']Witam. Jest gość który szuka dużego pieska i nie rasowego.Musiał się pożegnać z bernardynem - ciężko się rozchorował. Ma stadninę koni w Łodzi .kontakt do niego [EMAIL="stainiaolenka@wp.pl"]stainiaolenka@wp.pl[/EMAIL] tel. 662506800. Może właśnie tam Rocky znajdzie swoje szczęście. A może jakiś inny nieszczęśnik.[/QUOTE][/I] [/B] [B][COLOR=slategray]... trzeba będzie się z tym człowiekiem skontaktować zatem :)[/COLOR] [/B] [COLOR=blue][B]...a póki co nic Wam więcej o Rocky'm nie powiem, kto jest w temacie ten wie dlaczego:P, niemniej mam nadzieję, że sytuacja ta za długo nie potrwa ... <D.>[/B] [/COLOR] Quote
protzlav Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 OGŁOSZENIA ROCKY'EGO: http://picasaweb.google.com/psiwolontariusz/78910ROCKYOpiekunDarek# http://www.dogomania.pl/threads/191798-Duży-i-mądry-Rocky-chętnie-pożegluje-ku-Nowej-Przystani-!!!-(wątek-Rocky-ego) http://katowice.szerlok.pl/oferta/duzy-i-madry-rocky-chetnie-pozegluje-ku-nowej-przystani--ID3fqD.html http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Duzy-i-madry-Rocky-chetnie-pozegluje-ku-nowej-przystani-W0QQAdIdZ229320637 http://katowice.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-ROCKY-mix-malamuta-i-owczarka-niem-W0QQAdIdZ229322069 KTO POMOŻE ZROBIĆ WIĘCEJ OGŁOSZEŃ ??? <D.> Quote
maciaszek Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się, że Rocky został zaadoptowany. Nic więcej nie wiem. Quote
saphira18 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 a nawet go nie widziałam na żywo:D ale to może lepiej;) Quote
protzlav Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 maciaszek napisał(a):Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się, że Rocky został zaadoptowany. Nic więcej nie wiem. ...super wiadomość !!! <D.> Quote
protzlav Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 maciaszek napisał(a):Byłam dziś w schronisku. Dowiedziałam się, że Rocky został zaadoptowany. Nic więcej nie wiem. Byłem dziś w schronisku ... Potwierdziłem tę radosną wiadomość !!! TAK - Rocky już jest w nowym domku !!! Prawdopodobnie od 23.09.br. !!! Powodzenie, stary !!! <D.> Quote
Recommended Posts