Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ostatnio zajrzałam na onet, i weszłam w galerie borderów. TO co tam zobaczyłam, przeraziło mnie , i zdałam sobie sprawe , że niektórzy ludzie naprawde są głupi :shake:
http://pies.onet.pl/1128,1,1,najwiekszy_pracoholik_wsrod_psow,galeria.html

Chodzi o komentarze. Oto wybrane :
http://pies.onet.pl/forum.html#forum:MSwyNjksOCw3MzgyMTQyNCwxOTEzODc1MTIsOTM1Mjc2MSwwLGZvcnVtMDAxLmpz
,, Miejsce psa jest w budzie na grubym łańcuchu "
,, Te psy są bardzo głupie. Nie potrafią ani pisac ani czytać tylko do pasienia owiec sie nadajom. "
Ech, ludzie....:shake:

• 2 weeks later...
Posted

Boże mój kochany lepiej nie będe cytował.
A może jednak

MIEJSCE PSA JEST W BUDZIE NA GRUBYM ŁAŃCUCHU I PILNOWANIE OBEJŚCIA ZA MICHĘ WODY

i gnat do pogryzienia. Psy to lubią, bo mają to w genach od miliardów lat. A Wy psiarze zadbajcie lepiej o głodujące dzieci, bezdomnych i bezrobotnych, jeżeli wyznajecie katolickie wartości, których pies nie przestrzega.

• 1 month later...
Posted

Na zapytaj.com.pl wcale nie ma złych tematów, wręcz przeciwnie. Fakt, są tam... tzw. "dzieci neo", ale wcale nie jest tak źle, jak na ONET. Jestem codziennie na ZAPYTAJ od wielu, wielu lat, a tak dziwacznych tematów jeszcze nie widziałam.

• 1 month later...
Posted

TO JEST MASAKRA!
Niech ktoś do nich napisze, żeby skasowali cały ten temat :angryy:

Widziałyście to:

*

Uśpiłem po 14 miesiącach
~Piotr 8 sie, 22:28

Nie spełnił mych oczekiwań. Pies mało inteligentny, niezbyt karny i agresywny. Dodatkowo wręcz potwornie śliniący się. Nie polecam.

*

Do znudzenia będę to pisał aż wbijecie to sobie do łbów.
~Pablo 8 sie, 22:43

Psy śmierdzą, hałasują i są obrzydliwe.
Jedzą odchody i tarzają się w nich.

:angryy::angryy::angryy::angryy:
Ja nie mogę tego czytać, bo wszystko się we mnie buzuje :angryy::angryy::angryy::angryy: