Akrum Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 A tak na marginesie, to jaki zabieg bo nie pamiętam musi mieć zrobiony Cofi? Quote
pumcia02 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 zdjęcie kamienia z zębów. Żeby dać ją pod narkozę trzeba najpierw zrobic ekg. ot tyle Quote
Delph Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Tylko tyle lub aż tyle :shake: Później wstawię zdjęcia zębów Cofi, bo teraz coś Imageshack wariuje i wszystkie fotki są niedostępne... Quote
Bonsai Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Koniecznie trzeba uratować jej ostatnie ząbki. Delph mi pokazywała - części zębów już Cofi nie ma, pozostałe są w tragicznym stanie, to naprawdę ostatni dzwonek. Bo kto będzie chciał adoptować psa bez zębów, by go karmić papkami? Quote
Delph Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Z tej strony już wielu nie ma :-( : Przód też: W niezłym stanie ma kły, ale pies ich nie używa do jedzenia ;) Najgorzej wyglądają te z tyłu żuchwy, nie widać ich na zdjęciach. Nie wiem, czy któreś będą do usunięcie, czy wystarczy je oczyścić. Weterynarz powiedziała, że zabieg jest konieczny, bo już powodują stan zapalny... Quote
Atomowka Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Masakryczne ma te ząbki. Delph dużo jeszcze kasy trzeba? Fajnie by było jak najszybciej ją dać na te zabiegi Quote
Delph Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Wpłynęło dzisiaj 100 zł ze Skarpety im Talcott, Akrum, raz jeszcze bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Akrum Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 dam znać na wątku Skarpety, że pieniążki wpłynęły na Twoje konto :) Quote
Delph Posted September 7, 2010 Author Posted September 7, 2010 Napisałyśmy tam w tym samym czasie :lol: Quote
Akrum Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Delph napisał(a):Napisałyśmy tam w tym samym czasie :lol: faktycznie :) przynajmniej widać, jak bardzo jesteśmy wdzięczne za pomoc :) :) :) Quote
pumcia02 Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 widziałam dzisiaj Cofi. Wyglada zupelnie inaczej niz na poczatku. Siersc w wiele lepszym stanie, schudła z grubsza ;) czad normalnie. Jest troche niesmiala ale podchodzila powoli. Po zabeigu trzeba brac sie za ogloszenia! Quote
Delph Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Haliza, wpłata dotarła, bardzo dziękuję! :loveu: Quote
Atomowka Posted September 8, 2010 Posted September 8, 2010 Czy moja wpłata dotarła. Wysłałam 20 zł teraz tylko na tyle mnie stac Quote
Delph Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Atomowka, dotarła, bardzo dziękuję w imieniu Cofi :loveu: Rozmawiałam wczoraj z dziewczyną, która opiekowała się Cofi w schronisku i z weterynarzem-chirurgiem, który miałby Cofi operować. Okazało się, że ona te ząbki miała usuwane jakoś na wiosnę b.r., przed wakacjami. To bardzo mały odstęp czasowy między zabiegami, nie możemy "zaoszczędzić" i nie zrobić Cofi badań. Trzeba uważać na jej serduszko, bo to starszy psiak :-( Quote
Bonsai Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Czyli obecnie Cofi ma dopiero 140 zł, a potrzebuje ok. 380 zł? To zrobię bazarek cegiełkowy. Quote
Delph Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Dotarło dla Cofi jeszcze 100 zł :multi: Dziękujemy pięknie z Cofinką :loveu: Nie wiem dokładnie od kogo to wpłata, to od Ciebie Alaa? Quote
Alaa Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 To nie napisalam? Ode mnie pewnie, Pomykala nadawca:-) Quote
Delph Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 To już wszystko jasne, dziękuję Alaa :loveu: Quote
li1 Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Bonsai napisał(a):Moze li1 ? Pamietam o mojej deklaracji. Nie moge od paru godzin zalogowac sie w PKO, ale jak tylko bede miala dostep, wysle 50 zl. Quote
Bonsai Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Super. :) Ja próbowałam wysłać Ci numer konta do Delph, która prowadzi finanse Cofi, ale miałaś zapchaną skrzynkę. Zaraz spróbuję wysłać Ci ponownie PW, a jak nie to przelej na moje konto, a ja przekażę je dalej. Bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu: Edit: nadal masz zapchaną skrzynkę li1 . Quote
haliza Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Jeszcze wyskrobałam 20,0 jutro wyślę :eviltong: Quote
Atomowka Posted September 12, 2010 Posted September 12, 2010 Abstrahując od finansów jak klucha się czuje? Quote
Recommended Posts