Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Koniecznie trzeba uratować jej ostatnie ząbki. Delph mi pokazywała - części zębów już Cofi nie ma, pozostałe są w tragicznym stanie, to naprawdę ostatni dzwonek. Bo kto będzie chciał adoptować psa bez zębów, by go karmić papkami?

Posted

Z tej strony już wielu nie ma :-( :

Przód też:

W niezłym stanie ma kły, ale pies ich nie używa do jedzenia ;)
Najgorzej wyglądają te z tyłu żuchwy, nie widać ich na zdjęciach. Nie wiem, czy któreś będą do usunięcie, czy wystarczy je oczyścić. Weterynarz powiedziała, że zabieg jest konieczny, bo już powodują stan zapalny...

Posted

widziałam dzisiaj Cofi. Wyglada zupelnie inaczej niz na poczatku. Siersc w wiele lepszym stanie, schudła z grubsza ;) czad normalnie.
Jest troche niesmiala ale podchodzila powoli.
Po zabeigu trzeba brac sie za ogloszenia!

Posted

Atomowka, dotarła, bardzo dziękuję w imieniu Cofi :loveu:

Rozmawiałam wczoraj z dziewczyną, która opiekowała się Cofi w schronisku i z weterynarzem-chirurgiem, który miałby Cofi operować. Okazało się, że ona te ząbki miała usuwane jakoś na wiosnę b.r., przed wakacjami. To bardzo mały odstęp czasowy między zabiegami, nie możemy "zaoszczędzić" i nie zrobić Cofi badań. Trzeba uważać na jej serduszko, bo to starszy psiak :-(

Posted

Bonsai napisał(a):
Moze li1 ?

Pamietam o mojej deklaracji. Nie moge od paru godzin zalogowac sie w PKO, ale jak tylko bede miala dostep, wysle 50 zl.

Posted

Super. :) Ja próbowałam wysłać Ci numer konta do Delph, która prowadzi finanse Cofi, ale miałaś zapchaną skrzynkę. Zaraz spróbuję wysłać Ci ponownie PW, a jak nie to przelej na moje konto, a ja przekażę je dalej.
Bardzo, bardzo dziękujemy! :loveu:

Edit: nadal masz zapchaną skrzynkę li1 .