Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziękuje :)
bo na wsi to większość takie spasione i jak widzą mojego sportsmena to myślą, że go nie karmie hehe
a Maxiu jest w sam raz :)

hej. Mam pare rzeczy które mogłabym wystawić na bazarku, ale nie wiem jak potem przekazać pieniążki... najchętniej wysłałabym jakiemuś dogomaniakowi i on by przekazał na jakiś cel, może tak być ?

Posted

runo napisał(a):
i mam pytanie:

Czy runko nie jest trochę za chudy?

bo często tak słyszę od ludzi na ulicy... ale mi się wydaję że jest ok...
je ile chce i kiedy chce :)

nie wygląda na chudego na zdjęciach. Większość ludzi się na niczy, nie zna. Maks na przykład ma odpowiednią wagę, a już nie raz słyszałam że jest wychudzony, raz nawet usłyszałam zarzut że głodzę psa :lol:

Posted

moja koleżanka ma przerośniętego asta (moja Luska wygląda przy nim jak pchła normalnie) i zawsze jak widzi moją sukę mówi :o jaka ona chudziutka" a Luska jest dobrej wagi i jeśli czasem ma z nią problem to raczej w druga stronę...
Nie należy słuchać ludzi, bo oni zazwyczaj gadają trzy po trzy

Posted

runo napisał(a):
dziękuje :)
bo na wsi to większość takie spasione i jak widzą mojego sportsmena to myślą, że go nie karmie hehe
a Maxiu jest w sam raz :)

Jak widzą mojego Nerona to też niektórzy sie pytają czy ma problemy z jedzeniem bo taki chudy a on je za dwoch normalnie :lol: poza tym Onki mają wciecie w talii a każdy myśli że psa głodze :roll:

Posted

Daawno mnie nie było...
niestety nie miałam dostępu do internetu.

Ale witam z powrotem :)

Dzięki za miłe komentarze co do Runa :)
U nas wszytko ok, mieliśmy ładna pogodę, wiec troche pospacerowaliśmy. Wybrałam się z tata, jego kolegą, siostrą i chlopakiem na wycieczkę, oglądalismy pomniki i cerkwie. Przez ten wolny czas odciągnęłam sie od komputera i teraz nie chcę mi sie przy nim siedzieć... A po za tym fajna książkę czytam i klawiatura mi sie psuje, przez to nie chce mi się za bardzo nic pisać, bo tylko się denerwuje hehe.

Ale mam troche zaległych fotek moich stworków :)

Najpierw zdjęcia z wypadu :

Rudawiec

Kapliczka w Uluczu w drodze do Cerkwi

Cerkiew

Posted

Cmentarz

Na dachu był piorunochron, nie dziwię się ...

a oto super kury ! :loveu:
udało nam się je zawołać i karmić z reki. Zakochałam się w nich :loveu:

Posted

pies Reksa sąsiadów.
Ostatnio coś go nie widzę...

jest bardzo wesołym i towarzyskim szczeniaczkiem ;D

Runeczek :)

Czarnulka

Fionka

Posted

Jutro postaram się dać resztę. A teraz idę spać bo padam, a jutro do szkoły, na 12:20 na szczęście, ale wyspać się trzeba, a spać to ja lubię... :evil_lol:

MIŁEGO OGLĄDANIA ;)

Posted

mam pytanko.
Okropnie podobają mi się psy rasy owczarek shiloh. Czy w Polsce lub Włoszech jest hodowla takich psów ?
Bo nie mogę znaleźć. a te psy są prze cudowne i chciałabym coś więcej dowiedzieć się o ich charakterze i kupić kiedyś takiego psa.
Normalnie hipnotyzują mnie :loveu:

Spójrzcie

za wszelkie informacje na ich temat będę wdzięczna :)