Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 410
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zawsze chcą żebym szukała dla niej domu więc raczej na 100%.
Pójdę jutro pogadać jeszcze co i jak i dam znać ostatecznie

Posted

oczywiście że bardzo chcemy ale na razie z kasą jest krucho a pies to jednak wydatek...

ale gadałam wczoraj z rodzicami i zgodzili się żeby była u nas do puki nie znajdziemy jej domu , więc dziś jak wrócę z Sanoka bierzemy ją...
a głównie dlatego, że ci ludzie już nie bardzo chcą żebyśmy ją brali na spacery...
i aż łzy w oczach stają jak idziemy a nie możemy jej wziąć a ona tak patrzy i czeka aż ją weźmiemy... :(
dlatego prawdopodobnie od dzis będzie u nas :)

Posted

lenka już mieszka u nas :)
za nami pierwsza noc, w nocy tylko 3 razy nas obudziła, wysikała się a potem grzecznie aż do 12 spała :D
odpchliliśmy ja i kupiliśmy jej obroże na kleszcze bo strasznie dużo ich...
ale wszytko jest na dobrej drodze i raczej już jej nie oddamy :)
ale jestem szczęśliwa :loveu:

pozmniejszam zdjęcia i dodam :)

Posted

Wpadam z rewizytą ;)
Twój wilczek był piękny, szkoda, że już go z Tobą nie ma. Jak oglądałam Twoją galerię, to przypomniał mi o mojej suni, która też jest już za TM ;(
A nowa sunia śliczniuśka :)

Posted

Runo mimo wszytko był naszym najukochańszym psem... takiego już raczej mieć nie będziemy...

mam nadzieje ze Lenka będzie się u nas dobrze czuła. Jak na razie jest grzeczna i zakochana w kotach choć one nie odwzajemniają jej miłości. Cieszy nas to że nie załatwia się w domu tylko dopiero jak wyjdzie na spacer. Ogólnie jak na razie nie mamy z nią problemów i mieszka w domu :) i mam nadzieje że tak zostanie, na razie tata nic nie mówi...

Posted

też się bardzo cieszę i nawet nie musi być na dworze tylko jest w domku :)
jestem szczęśliwa :loveu:

potem wam napisze jakiego bohaterskiego czynu dokonała moja siostra .

Posted

Dziś Runo skończyłby 4 latka :-(
oj brakuje nam go co raz bardziej...
mimo wszystko to był nasz najwspanialszy pies i takiego na pewno nigdy już mieć nie będziemy...

A teraz opowiem co zrobiła moja siostra.
A więc kotka urodziła dwa koteczki i jeden w ogóle się nie ruszał był zesztywniały. Na początku myślała że jest martwy ale mimo to zrobiła mu masaż serca i tak po 10 minutach złapał powietrze ale dalej nie oddychał ale przez 20 minut masowała go aż w końcu zaczął całkiem oddychać :) Ale nadal był sztywny... na szczęście po czasie zaczął ruszać łapkami i teraz jest w pełni zdrowy :)
i co by to było jakby nie było przy tym mojej siostry ...