runo Posted June 4, 2011 Author Posted June 4, 2011 ok, byłabym bardzo wdzięczna. Jutro wrzucę więcej fotek które na pewno się przydadzą. W razie pytań pytaj :) Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Opisz jej charakter w paru zdaniach, daj laaaaadne fotki, bedziemy czegos szukac ;) Tylko czy wlasciciele sa w 100% przekonani o tym ze chca ja oddac? Quote
runo Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 zawsze chcą żebym szukała dla niej domu więc raczej na 100%. Pójdę jutro pogadać jeszcze co i jak i dam znać ostatecznie Quote
runo Posted June 8, 2011 Author Posted June 8, 2011 oczywiście że bardzo chcemy ale na razie z kasą jest krucho a pies to jednak wydatek... ale gadałam wczoraj z rodzicami i zgodzili się żeby była u nas do puki nie znajdziemy jej domu , więc dziś jak wrócę z Sanoka bierzemy ją... a głównie dlatego, że ci ludzie już nie bardzo chcą żebyśmy ją brali na spacery... i aż łzy w oczach stają jak idziemy a nie możemy jej wziąć a ona tak patrzy i czeka aż ją weźmiemy... :( dlatego prawdopodobnie od dzis będzie u nas :) Quote
runo Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 lenka już mieszka u nas :) za nami pierwsza noc, w nocy tylko 3 razy nas obudziła, wysikała się a potem grzecznie aż do 12 spała :D odpchliliśmy ja i kupiliśmy jej obroże na kleszcze bo strasznie dużo ich... ale wszytko jest na dobrej drodze i raczej już jej nie oddamy :) ale jestem szczęśliwa :loveu: pozmniejszam zdjęcia i dodam :) Quote
runo Posted June 9, 2011 Author Posted June 9, 2011 i dawno nie widzieliście moich kici :) Fionka Quote
*Magda* Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Wpadam z rewizytą ;) Twój wilczek był piękny, szkoda, że już go z Tobą nie ma. Jak oglądałam Twoją galerię, to przypomniał mi o mojej suni, która też jest już za TM ;( A nowa sunia śliczniuśka :) Quote
runo Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Runo mimo wszytko był naszym najukochańszym psem... takiego już raczej mieć nie będziemy... mam nadzieje ze Lenka będzie się u nas dobrze czuła. Jak na razie jest grzeczna i zakochana w kotach choć one nie odwzajemniają jej miłości. Cieszy nas to że nie załatwia się w domu tylko dopiero jak wyjdzie na spacer. Ogólnie jak na razie nie mamy z nią problemów i mieszka w domu :) i mam nadzieje że tak zostanie, na razie tata nic nie mówi... Quote
Talucha Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Witamy :) Ale masz fajną ferajnę :D Będziemy zaglądać Quote
Tina.Sara Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 witamy się :loveu: http://img21.imageshack.us/img21/3934/qwe4c.jpg genialne :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Wow ciesze sie bardzo ze sunia zostaje u was :multi: Kociaki swietne ;) Quote
runo Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 też się bardzo cieszę i nawet nie musi być na dworze tylko jest w domku :) jestem szczęśliwa :loveu: potem wam napisze jakiego bohaterskiego czynu dokonała moja siostra . Quote
runo Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 pare domowych fotek Lenki :) Lenka i Ula :) a takie głupie minki czasem robi :loveu: śpimy Quote
*Magda* Posted June 12, 2011 Posted June 12, 2011 [quote name='runo'] potem wam napisze jakiego bohaterskiego czynu dokonała moja siostra . Co to za bohaterski czyn?? [quote name='runo'] http://img14.imageshack.us/img14/7633/minkad.jpg :loveu::loveu::loveu: Piękna mordeczka Quote
runo Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Dziś Runo skończyłby 4 latka :-( oj brakuje nam go co raz bardziej... mimo wszystko to był nasz najwspanialszy pies i takiego na pewno nigdy już mieć nie będziemy... A teraz opowiem co zrobiła moja siostra. A więc kotka urodziła dwa koteczki i jeden w ogóle się nie ruszał był zesztywniały. Na początku myślała że jest martwy ale mimo to zrobiła mu masaż serca i tak po 10 minutach złapał powietrze ale dalej nie oddychał ale przez 20 minut masowała go aż w końcu zaczął całkiem oddychać :) Ale nadal był sztywny... na szczęście po czasie zaczął ruszać łapkami i teraz jest w pełni zdrowy :) i co by to było jakby nie było przy tym mojej siostry ... Quote
Chantell Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 witamy :) Miejmy nadzieję, ze nie doszło do uszkodzeń neurologicznych skoro tak długo nie oddychał... to istny cud Quote
runo Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 Mam trochę fotek z dzisiejszego spaceru :) właściwie to siostra robiła sesje zdjęciową koleżance. One to maja pomysły :evil_lol: jedno zdjęcie mogę wam pokazać :) więcej jej prac na www.castleofgods.prv.pl A teraz niunia Quote
Talucha Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 Ostatnie zdjęcie super, tylko szkoda, że ten liść tam jest :) Quote
Recommended Posts