*Magda* Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 runo napisał(a): http://img217.imageshack.us/img217/7408/unled19t.jpg Jaka kochana kocia mamka :loveu: Quote
runo Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 co do wysłania zdjęcia to spróbuje :) raz mi się udało, jeszcze z Runkiem. Quote
Karro Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 Lena jest przecudna :loveu: A jak ładnie z kotkami się przytula :loveu: A tak z ciekawości skąd ją masz? ;) Quote
runo Posted September 13, 2011 Author Posted September 13, 2011 Jej historia jest już w temacie :) Mam ją od sąsiadów którzy chcieli się jej pozbyć , a że straciłam psa i pokochałam Lenke, przygarnęłam ją i teraz mieszka z nami :) troche na początku się bałam bo raz miałam psa , który mieszkał wcześniej przez 8 lat na łańcuchu i miał okropnie zrujnowaną psychikę ale Lena to aniołek :) Quote
przeszlus Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 ja przejrzałem wątek od ostatniego mojego postu... Fajnie że Lena jest u ciebie :) No i fajne że nigdzie nie pojechałaś, co tam Włochy, Podkarpacie lepsze, żeby jeszcze tylko miało nieco inny stosunek do psów, to byłoby idealnie :) Quote
Karro Posted September 18, 2011 Posted September 18, 2011 przeszlus napisał(a):ja przejrzałem wątek od ostatniego mojego postu... Fajnie że Lena jest u ciebie :) No i fajne że nigdzie nie pojechałaś, co tam Włochy, Podkarpacie lepsze, żeby jeszcze tylko miało nieco inny stosunek do psów, to byłoby idealnie :) no własnie co tam włochy :D Quote
*Magda* Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 runo napisał(a):...już ponad rok bez Runa...:( :: FiGa :: napisał(a):Czas leci... :( Leci, leci... Ja bez mojej Tiamat już ponad 6 lat :( Quote
Karro Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Ale dawno się nie odzywałaś. Szybko zleciało :( Quote
Recommended Posts