Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotki sytuacja sie zaognia !!!! gaja zdaje sie broi za trzech , no po prostu tajfun jakis,pogryziony gumolit w nowym miejscu,koopa,siiiii,masakra jakas !!!! boje sie ze uja wywioza do schronu bo tak mówili...sa jakies wiesci?

Posted

Miałam jeden konkretny telefon, pani miała dzwonić dzisiaj z podaniem adresu do wizyty ale cisza.. :(
Z DT nie ma szans :shake:

Posted

a może spróbować pożyczyc od kogoś klatkę i tam ją trzymać-jest to jakieś rozwiązanie,początkowo ja oswoić włożyć jej tam posłanie,miskę zabawki,najpierw zeby wchodziła do otwartej klatki a potem na krótki czas ją zamykać.Szkoda małej

Posted

Jutro jadę na wizytę przedadopcyjną dla Gajki :) Trzymajcie kciuki ;)

Posted

Jak przejdą testy z Bastusiem, to będzie dobrze ;)
Dam jutro znać :)

Posted

Wizyta była, przebiegła pomyślnie :)
Państwo mają się zastanowić, pomyśleć, przespać i zadzwonić :)
Cała rodzinka przetestowana :razz:

Posted

ambird, a co to za rodzinka z Bytomia? Można jakieś szczegóły prosić ? (wiesz całe zycie w Bytomiu mieszkałam dopiero od 3 lat mieszkam TG :) więc może i ja będę te rodzinkę znać ;) )
Czy mieszkają w jakimś domku czy w bloku?

No i najważniejsze czy już coś wiadomo?

Posted

Mój psiak- labek też w tym wieku zaczął niszczyć np zdarł całą tapetę od podłogi do sufitu a że wynajmowaliśmy mieszkanie to zaczęliśmy zostawiać go w klatce gdzie staraliśmy się aby ją polubił, ale niestety cały czas traktował ją jako karę :(.
Więc raz schowaliśmy klatkę i jakiś czas był spokój z niszczeniem a potem znów zaczął więc klatka znów wróciła ale na krótko bo jak drugi raz schowaliśmy to od tamtej pory już absolutnie nic nie niszczył :):):).
Również czekam niecierpliwie na wieści

Posted

Jestem i już piszę :)
Domek z Bytomia - rodzina z trójką dzieci, bardzo dobrzy ludzie :) Jeden z chłopców ma stwierdzone ADHD, dlatego mam wątpliwości co do tej konkretnej pary (rodzina i Gaja).
Telefony dalej dzwonią ;) Jeszcze prawdopodobnie pojadę w okolice Siewierza i na bank do Rudy Śląskiej :)
Właściciele Gajki poinformowani o przebiegu spraw :)

Posted

Jestem dziewczyny..
Odzew w ogóle bardzo mały :shake: Z tamtych osób już nikt nie zadzwonił :-(

Dzisiaj dzwoniła Pani z Opola. Czekam na jej maila, mam jej wysłać zdjęcia Gajuni :)
Na problemy (niszczenie, skakanie) Gajki zareagowała bardzo dobrze :)