Guest ambird Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Mam potwierdzenie, Gaja szuka domu. Quote
zozolina Posted November 20, 2010 Posted November 20, 2010 Cholerka:mad: ...myslałam ze jednak spróbują:mad:..nie odzywaja sie do mnie,na spacerach tez ich nie widze,zakatrupie:grab:...no to nic szukamy !!!!:Help_2: Quote
NadziejaA Posted November 23, 2010 Author Posted November 23, 2010 dziewczyny, ja naprawdę nie wyrabiam czasowo. Może ktos gdzieś poogłaszać Gaję? Zrobić allegro czy cuć? Quote
Guest ambird Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 Allegro dla Gajki http://allegro.pl/show_item.php?item=1336848695 Na labradory.org dziewczyny zrobiły jej kilka ogłoszeń :) Już dzwonią telefony ;) Quote
zozolina Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Ciotki sytuacja sie zaognia !!!! gaja zdaje sie broi za trzech , no po prostu tajfun jakis,pogryziony gumolit w nowym miejscu,koopa,siiiii,masakra jakas !!!! boje sie ze uja wywioza do schronu bo tak mówili...sa jakies wiesci? Quote
Guest ambird Posted November 25, 2010 Posted November 25, 2010 Miałam jeden konkretny telefon, pani miała dzwonić dzisiaj z podaniem adresu do wizyty ale cisza.. :( Z DT nie ma szans :shake: Quote
NadziejaA Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 jejku :( własnie znów wróciłam na chwile do domu :/ Cóz z tą Gajuchą się dzieje :( Quote
monikab Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 a może spróbować pożyczyc od kogoś klatkę i tam ją trzymać-jest to jakieś rozwiązanie,początkowo ja oswoić włożyć jej tam posłanie,miskę zabawki,najpierw zeby wchodziła do otwartej klatki a potem na krótki czas ją zamykać.Szkoda małej Quote
Guest ambird Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Jutro jadę na wizytę przedadopcyjną dla Gajki :) Trzymajcie kciuki ;) Quote
NadziejaA Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 trzymam mocno za odpowiedzialnych ludzi... Quote
Guest ambird Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Jak przejdą testy z Bastusiem, to będzie dobrze ;) Dam jutro znać :) Quote
NadziejaA Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 wizyta już była czy jeszcze? Ale się stresuję :| Quote
Guest ambird Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Wizyta była, przebiegła pomyślnie :) Państwo mają się zastanowić, pomyśleć, przespać i zadzwonić :) Cała rodzinka przetestowana :razz: Quote
NadziejaA Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 ambird, a co to za rodzinka z Bytomia? Można jakieś szczegóły prosić ? (wiesz całe zycie w Bytomiu mieszkałam dopiero od 3 lat mieszkam TG :) więc może i ja będę te rodzinkę znać ;) ) Czy mieszkają w jakimś domku czy w bloku? No i najważniejsze czy już coś wiadomo? Quote
Diegula Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Mój psiak- labek też w tym wieku zaczął niszczyć np zdarł całą tapetę od podłogi do sufitu a że wynajmowaliśmy mieszkanie to zaczęliśmy zostawiać go w klatce gdzie staraliśmy się aby ją polubił, ale niestety cały czas traktował ją jako karę :(. Więc raz schowaliśmy klatkę i jakiś czas był spokój z niszczeniem a potem znów zaczął więc klatka znów wróciła ale na krótko bo jak drugi raz schowaliśmy to od tamtej pory już absolutnie nic nie niszczył :):):). Również czekam niecierpliwie na wieści Quote
Guest ambird Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Jestem i już piszę :) Domek z Bytomia - rodzina z trójką dzieci, bardzo dobrzy ludzie :) Jeden z chłopców ma stwierdzone ADHD, dlatego mam wątpliwości co do tej konkretnej pary (rodzina i Gaja). Telefony dalej dzwonią ;) Jeszcze prawdopodobnie pojadę w okolice Siewierza i na bank do Rudy Śląskiej :) Właściciele Gajki poinformowani o przebiegu spraw :) Quote
NadziejaA Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 Halooo, czas się kończy, czy coś wiadomo już w sprawie Gai? ambird- kochana są jeszcze jakieś telefony? Wiesz coś? Quote
Guest ambird Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Jestem dziewczyny.. Odzew w ogóle bardzo mały :shake: Z tamtych osób już nikt nie zadzwonił :-( Dzisiaj dzwoniła Pani z Opola. Czekam na jej maila, mam jej wysłać zdjęcia Gajuni :) Na problemy (niszczenie, skakanie) Gajki zareagowała bardzo dobrze :) Quote
AnIeLa Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 Może się uda teraz :) Gajuchna trzymam kciuki :* Quote
Recommended Posts