Ewa i flatki Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Forwarduję na prośbę znajomej i zapraszam: Witam serdecznie. Chciałabym zainteresować Państwa bardzo ciekawym wydarzeniem, które odbędzie się 12 września 2010 r. w Pałacu Kultury i Nauki w czasie trwania Targów Zoologicznych Zoomarket. Chodzi mianowicie o drugie już WYBORY NAJSYMPATYCZNIEJSZEGO KUNDELKA STOLICY. W trakcie trwania imprezy odbędzie się wiele konkursów dla właścicieli i ich psów, w których każdy będzie mógł wziąść udział. Bardzo chcielibyśmy rozpropagować informację na temat tego eventu, gdyż jest to pewnego rodzaju chęci docenienia nierasowych psiaków, które swoją miłością i oddaniem potrafią odwdzięczyć się właścicielom za przygarnięcie ich ze schroniska lub zabranie z ulicy. Proszę o maila zwotnego z odpowiedzią, jak podoba się Państwu ten pomysł i czy byłaby szansa na pomoc z Państwa strony. Pozdrawiam serdecznie. www.cztery-lapy.pl www.zwierzakbezpiecznywpodrozy.pl www.sterylizacje.pl Quote
*Monia* Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Byłam na wszystkich trzech i będziemy również tym razem :). Tylko moim zdaniem co rok to słabiej... Za pierwszym razem było super - każdy miał chwilę dla siebie, każdy mógł swojego psa zaprezentować, a później 'weszły' ograniczenia ilości osób do konkursu - 8 to trochę mało zważywszy na ilość przybyłych. Sama biorę udział z kundlami tylko w 1-2 konkurencjach (o ile uda się w ogóle dopchać) ale piszę co zauważyłam stojąc w tłumie przybyłych ;). Quote
Ewa i flatki Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Myślę, że organizator też boryka się z problemami finansowymi. Trzeba być i dobrze się bawić, bo mało jest w stolicy psich imprez Quote
puchu Posted August 31, 2010 Posted August 31, 2010 Szkoda, że termin pokrywa się z wystawą i zawodami agility (Mistrzostwa Polski)... Do tej pory byłyśmy co roku i co roku miałyśmy nagrody za sztuczki ;) Quote
Ewa i flatki Posted September 1, 2010 Author Posted September 1, 2010 Zoomarket co roku jest organizowany w tym samym terminie, co wystawa krajowa. Pomimo, że już dawno sygnalizowana była potrzeba zmiany terminu ... Quote
puchu Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Wystawa wystawą, mnie bardzie interesują zawody :mdrmed: Quote
Recommended Posts