Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Po przeprowadzeniu interwencji przez Fundację Lubelska Straż Ochrony Zwierząt trzy niesamowicie zaniedbane sunie poszukują domów. W chwili obecnej zwierzęta przebywają w okolicach Radomia, niestety nie mogą tam długo przebywać, gdyż ich tymczasowi opiekunowie mają pod swoja opieką masę innych psów, które również szukają domów.
1. "Ruda" około 4/6 letnia sunia husky.

2. Sara około 4/6 letnia sunia husky.

3. Nutka około4/5 letnia terierka
[FONT=Arial][FONT=Courier New, Courier, mono]
[/FONT][/FONT]FUNDACJA
Lubelska Straż Ochrony Zwierząt
24-204 Wojciechów, Romanówka 22 KRS 0000343426
adres korespondencyjny:
20-015 Lublin, Wschodnia 2[FONT=arial]
BOŚ BANK S.A. O/Lublin: 02 1540 1144 2114 6406 6770 0001
[/FONT]

Posted

Jagoda1 napisał(a):
Nutka jest z pewnością młodsza, teraz jest chudziutka i zniedbana.

Tez mam taką nadzieję. Zapomniałam napisać,że bardziej zapchlonego psa nigdy nie widziałam, jak rozgarnęłam jej sierść to nie było widać skóry tylko maszerujące pchły:crazyeye:
Pewnie dlatego,że była przetrzymywana w niemal cały czas zamkniętym pomieszczeniu gospodarczym gdzie panował największy brud i smród:-(

Posted

obie te sunia i hasiorka i mała Nutka są cudowne:loveu:

jaka ulga, że są już bezpieczne:)

MaDi, może znów Muzzego "zmolestujesz":evil_lol::D o nowe foty dla tych wszystkich odebranych temu facetowi bid..?

Posted

One są w różnych miejscach więc będzie ciężko. Jak go tak będę molestować to ucieknie i nie zrobi już więcej pięknej sesji:evil_lol:
Jest perspektywa domku dla terierki:multi: Potrzebne fundusze na sterylizację- około 200zł.
Może ktoś coś dla niej ma?

Posted

Terierka jest w nowym DT z opcją DS, mam nadzieję,że dogada się z psem rezydentem. Nie będą potrzebne fundusze na jej sterylizacje bo zostanie ona wykonana przez nowego opiekuna. Nie chcę zapeszać więc zostawię jeszcze na jakiś czas stary tytuł.

Posted

rita60 napisał(a):
No to trzymam kciuki:loveu:mała badz grzeczna:razz:

Była grzeczna w czasie zapoznawania więc później też powinna dobrze się sprawować.

Posted

Mam złe wiadomości... wyniki Rudej są podobno tragiczne:placz:
Sary wyszły w normie, trzeba koniecznie ją ponownie odrobaczyć bo prawdopodobnie jest nadal strasznie zarobaczona.