li1 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Daj chlopu np. ze 20 zl za powiedzenie gdzie jest Amon. Quote
Atomowka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Ola byłaś może u faceta? Li1 tą stówkę wysłać na konto z którego kasa przyszła? Quote
Aleksa. Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Atomowka napisał(a):Ola byłaś może u faceta? Li1 tą stówkę wysłać na konto z którego kasa przyszła? Jutro pójdę .. bo zaraz mam spotkanie..bierzmowanie..:( Ja nie wiem czy on sam zna adres..:/ przecież ten facet -sąsiad nawet telefonu nie posiada. Quote
Atomowka Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 Może dokładnego adresu nie poda, ale niech powie co to za wiocha chociaż Quote
Andrew180 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='Atomowka'](...) Z pozostała kasą trzeba napisać PW do darczyńców czy zgadzają sie na przekaznie kasy na inną biedę (....)[/QUOTE] Nie po to wpłacałem, żebym chciał zwrotu pieniędzy. Jeśli chodzi o mnie, to zgadzam się z propozycją Atomowki, aby przekazać pieniądze tam, gdzie ich potrzeba. Zanim to się jednak stanie, dobrze byłoby poczekać na wyjaśnienie sprawy. Quote
Aleksa. Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Kurcze .. był┬am u niego nie ma nr telefomu.. powiedział tą wieś , ale zapomniałam ! :/ muszę jeszcze raz iść Quote
Atomowka Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Ola to idź z kartką i zapisz nazwę wiochy i zapytaj czy to daleko, może coś więcej powie numer posesji, cokolwiek Quote
li1 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 [quote name='Andrew180']Nie po to wpłacałem, żebym chciał zwrotu pieniędzy. Jeśli chodzi o mnie, to zgadzam się z propozycją Atomowki, aby przekazać pieniądze tam, gdzie ich potrzeba. Zanim to się jednak stanie, dobrze byłoby poczekać na wyjaśnienie sprawy.[/QUOTE] Ja tez nie chce zwrotu forsy. Ustalmy najpierw co z Maluchem, moze trzeba bedzie go dozywic. Quote
Atomowka Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Sorry za offa ale potrzebna pomoc dla 3 kilogramowej suni http://www.dogomania.pl/threads/204169-3-kilogramowa-m%C5%82oda-sunia-domowe-DT-lub-wsparcie-finansowe-na-hotel-potrzebne! Quote
Aleksa. Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Facet nie pamięta wsi nagle.. jak bedzie facet ten u niego to ma wziąć numer.. jak to on powiedział może już komuś Amona sprzedał ? ! :placz: Quote
Atomowka Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Ola przestań jak to facet powiedział,że nie pamięta nazwy? Trzeba było mu wypomnieć,że mówił,że Amon ma mieć tam dobrze a teraz co sprzedany? Już to widze jak ten facet go odwiedza i podaje mu swój numer taaaaaaa a ja jestem z księżyca No żesz k...a niech go szlag Quote
Aleksa. Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 Atomowka napisał(a):Ola przestań jak to facet powiedział,że nie pamięta nazwy? Trzeba było mu wypomnieć,że mówił,że Amon ma mieć tam dobrze a teraz co sprzedany? Już to widze jak ten facet go odwiedza i podaje mu swój numer taaaaaaa a ja jestem z księżyca No żesz k...a niech go szlag No niestety..:placz: podobno raz na jakiś czas ten facet przyjeżdża tu do tego mojego sąsiada.. Quote
li1 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Maluch nie daje mi spokoju. Aleksandra, czy mozesz isc do chlopa i zaplacic mu 20-50zl za podanie adresu Amonka? Moze idz z mama, czy ojcem. Wysle Ci forse, tylko znajdz psa. Nie wierzylam, ze facet go odda, naprawde. Potem trzeba bedzie pojechac pod wskazany adres i sprawdzic, co z Maluchem. Quote
Aleksa. Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='li1']Maluch nie daje mi spokoju. Aleksandra, czy mozesz isc do chlopa i zaplacic mu 20-50zl za podanie adresu Amonka? Moze idz z mama, czy ojcem. Wysle Ci forse, tylko znajdz psa. Nie wierzylam, ze facet go odda, naprawde. Potem trzeba bedzie pojechac pod wskazany adres i sprawdzic, co z Maluchem.[/QUOTE] Facet nie wie gdzie on jest.. :placz: powiedział,że nie zna faceta.. :/ oddał Amona,bo chciał go.. :placz: i nie miał już z nim kłopotu. Quote
Atomowka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Nie znajdziemy Amona, nie ma na to szans Facet albo nie chce powiedziec gdzie jest pies ( i jak bym miała jego mentalność, też bym nie powiedziała) albo faktycznie nie wie gdzie on przebywa Trzeba się z tym pogodzić i mieć nadzieje,że jest mu dobrze Quote
Aleksa. Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Atomowka']Nie znajdziemy Amona, nie ma na to szans Facet albo nie chce powiedziec gdzie jest pies ( i jak bym miała jego mentalność, też bym nie powiedziała) albo faktycznie nie wie gdzie on przebywa Trzeba się z tym pogodzić i mieć nadzieje,że jest mu dobrze[/QUOTE] On naprawdę nie wie gdzie jest..:placz: nie zna gospodarza.. tyle go męczę,że by już znając jego powiedział..:( przykre to ! :( Trzeba kase rozliczyć... :( Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Byłam dzisiaj u Barego i tu mam dobre wieści-jest tłuściutki :):) Szczęśliwy,ma budę tylko dla siebie,choiaż szkoda,że Amona nie ma. :placz: Druga wieść.. Pan od dawno chciał mieć małego pieska.. ostatni jego piesek mały już nie żyję...:( Teraz przygarnął małego szczeniaka,śliczna kulka..o tyle dobrze,że biega na wolności na noc zamykana w domu. Jest bardzo strachliwa..:( Poszłam odwiedzić Barego i miałam w kieszeni troszkę karmy to zjadła,ale chciałam ją na rączki wziąć ,to z piskiem uciekła..:(:( może jest nie ufna do obcych.. Quote
li1 Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 Dobrze, ze masz kontakt z dziadem. Moze kiedys trafisz na slad Malucha Amona. Quote
Aleksa. Posted June 11, 2011 Posted June 11, 2011 [quote name='li1']Dobrze, ze masz kontakt z dziadem. Moze kiedys trafisz na slad Malucha Amona. Facet mieszka przez siatkę ... Zapraszam Was na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/209344-Usu%C5%84-TIRA-a-jej-%C5%BCycie-b%C4%99dzie-bezpieczniejsze-!-na-mamusie-z-Z%C4%85bek-25.06-godz.24?p=17048778#post17048778 Quote
Aleksa. Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 przybywam, niestety żadnych wieści w sprawie Amona nie mam..:( a to jest nowa sunia sąsiada, o której wspominałam. Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts