Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 469
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atomowka napisał(a):
Ola byłaś może u faceta?
Li1 tą stówkę wysłać na konto z którego kasa przyszła?

Jutro pójdę .. bo zaraz mam spotkanie..bierzmowanie..:(

Ja nie wiem czy on sam zna adres..:/ przecież ten facet -sąsiad nawet telefonu nie posiada.

Posted

[quote name='Atomowka'](...) Z pozostała kasą trzeba napisać PW do darczyńców czy zgadzają sie na przekaznie kasy na inną biedę (....)[/QUOTE]

Nie po to wpłacałem, żebym chciał zwrotu pieniędzy. Jeśli chodzi o mnie, to zgadzam się z propozycją Atomowki, aby przekazać pieniądze tam, gdzie ich potrzeba. Zanim to się jednak stanie, dobrze byłoby poczekać na wyjaśnienie sprawy.

Posted

[quote name='Andrew180']Nie po to wpłacałem, żebym chciał zwrotu pieniędzy. Jeśli chodzi o mnie, to zgadzam się z propozycją Atomowki, aby przekazać pieniądze tam, gdzie ich potrzeba. Zanim to się jednak stanie, dobrze byłoby poczekać na wyjaśnienie sprawy.[/QUOTE]

Ja tez nie chce zwrotu forsy. Ustalmy najpierw co z Maluchem, moze trzeba bedzie go dozywic.

Posted

Ola przestań jak to facet powiedział,że nie pamięta nazwy?
Trzeba było mu wypomnieć,że mówił,że Amon ma mieć tam dobrze a teraz co sprzedany?
Już to widze jak ten facet go odwiedza i podaje mu swój numer taaaaaaa a ja jestem z księżyca
No żesz k...a niech go szlag

Posted

Atomowka napisał(a):
Ola przestań jak to facet powiedział,że nie pamięta nazwy?
Trzeba było mu wypomnieć,że mówił,że Amon ma mieć tam dobrze a teraz co sprzedany?
Już to widze jak ten facet go odwiedza i podaje mu swój numer taaaaaaa a ja jestem z księżyca
No żesz k...a niech go szlag

No niestety..:placz: podobno raz na jakiś czas ten facet przyjeżdża tu do tego mojego sąsiada..

• 1 month later...
Posted

Maluch nie daje mi spokoju. Aleksandra, czy mozesz isc do chlopa i zaplacic mu 20-50zl za podanie adresu Amonka? Moze idz z mama, czy ojcem. Wysle Ci forse, tylko znajdz psa. Nie wierzylam, ze facet go odda, naprawde. Potem trzeba bedzie pojechac pod wskazany adres i sprawdzic, co z Maluchem.

Posted

[quote name='li1']Maluch nie daje mi spokoju. Aleksandra, czy mozesz isc do chlopa i zaplacic mu 20-50zl za podanie adresu Amonka? Moze idz z mama, czy ojcem. Wysle Ci forse, tylko znajdz psa. Nie wierzylam, ze facet go odda, naprawde. Potem trzeba bedzie pojechac pod wskazany adres i sprawdzic, co z Maluchem.[/QUOTE]

Facet nie wie gdzie on jest.. :placz: powiedział,że nie zna faceta.. :/ oddał Amona,bo chciał go.. :placz: i nie miał już z nim kłopotu.

Posted

Nie znajdziemy Amona, nie ma na to szans
Facet albo nie chce powiedziec gdzie jest pies ( i jak bym miała jego mentalność, też bym nie powiedziała) albo faktycznie nie wie gdzie on przebywa
Trzeba się z tym pogodzić i mieć nadzieje,że jest mu dobrze

Posted

[quote name='Atomowka']Nie znajdziemy Amona, nie ma na to szans
Facet albo nie chce powiedziec gdzie jest pies ( i jak bym miała jego mentalność, też bym nie powiedziała) albo faktycznie nie wie gdzie on przebywa
Trzeba się z tym pogodzić i mieć nadzieje,że jest mu dobrze[/QUOTE]

On naprawdę nie wie gdzie jest..:placz: nie zna gospodarza.. tyle go męczę,że by już znając jego powiedział..:( przykre to ! :(

Trzeba kase rozliczyć... :(

• 1 month later...
Posted

Byłam dzisiaj u Barego i tu mam dobre wieści-jest tłuściutki :):) Szczęśliwy,ma budę tylko dla siebie,choiaż szkoda,że Amona nie ma. :placz:

Druga wieść.. Pan od dawno chciał mieć małego pieska.. ostatni jego piesek mały już nie żyję...:(

Teraz przygarnął małego szczeniaka,śliczna kulka..o tyle dobrze,że biega na wolności na noc zamykana w domu. Jest bardzo strachliwa..:( Poszłam odwiedzić Barego i miałam w kieszeni troszkę karmy to zjadła,ale chciałam ją na rączki wziąć ,to z piskiem uciekła..:(:( może jest nie ufna do obcych..

• 6 months later...