Atomowka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Ola domyślam się,że trudno absolutnie nie mam do Ciebie pretensji. Może jakąś koleżankę albo mamę poprosisz żeby z Tobą psa zabrały to wtedy Ty będziesz go trzymała a druga osoba fotki robiła? Ah i weź tylko jego prawdopodobnie będzie spokojniejszy jak będzie bez brata Quote
Aleksa. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Atomowka napisał(a):Ola domyślam się,że trudno absolutnie nie mam do Ciebie pretensji. Może jakąś koleżankę albo mamę poprosisz żeby z Tobą psa zabrały to wtedy Ty będziesz go trzymała a druga osoba fotki robiła? Ah i weź tylko jego prawdopodobnie będzie spokojniejszy jak będzie bez brata Ciągle chodzę z koleżanką ..no dzisiaj pójdę z nim na pola może uda się coś zrobić..:) Quote
Aleksa. Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Aleksandra95 napisał(a):Ciągle chodzę z koleżanką ..no dzisiaj pójdę z nim na pola może uda się coś zrobić..:) Przepraszam , jutro pójdę , bo dzisiaj taka pogoda..:/ i jeszcze zamieszanie ze szczeniakiem.. Quote
Aleksa. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Atomowka napisał(a):Ok rozumiem czekam zatem na fotki A gdzie te fotki Tobie wysłać ? Na emaila ? jak tak to podaj , proszę ;-) Quote
Atomowka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 wstaw tu na wątek albo mi na maila agatkal20@wp.pl Quote
Atomowka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Dzięki Ola za fotki, co prawda do ogłoszeń też się nie nadają ale przynajmniej my się nacieszymy No to jedziem Quote
Aleksa. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Awit napisał(a):To Amon jeszcze domku nie znalazł? Niestety i telefonów brak ! :placz: Quote
Atomowka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Nie znalazł bo ogłoszenia teraz trzeba odnowic Nie wiem czemu nikt nie dzwoni, to taki świetny pies Amon ma nowe ogłoszenia na, niestety teraz tylko tyle bo coś mnie wyrzuca z tych portali albo zdjęc nie chce wgrywac http://www.adopcjapsa.pl/ http://www.cafeanimal.pl/ http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ http://petsy.pl/ogloszenia/2_Mazowieckie/ Quote
Aleksa. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Jeszcze na emailu masz parę fotek. ;-) Quote
Aleksa. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Agata , to ostatnie zdjęcie to nie Amonek !! :) Quote
Aleksa. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/Wulkan-energi-czyli-przesympatyczny-Amon-czeka-na-dom,33507 Te ostatnie zdjęcie to Bary.:) Quote
Atomowka Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Zdjęcie było na wątku więc myślałam,że to Maluch zresztą oni są identyczni nie będę tego zmieniała Quote
Aleksa. Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Atomowka napisał(a):Zdjęcie było na wątku więc myślałam,że to Maluch zresztą oni są identyczni nie będę tego zmieniała Zdjęcia Barego też były wstawiane . Ok,spoko. ;-) Dziękuję za ogłoszenia. :Rose: Quote
li1 Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Zaniedbalam watek Malucha, forsy chyba nie wyslalam, do doopy z takimi rodzicami chrzestnymi. Obiecuje poprawe. Quote
Marta67 Posted March 4, 2011 Author Posted March 4, 2011 WŁAŚNIE NAPISAŁA DO MNIE ALEKSANDRA i okazuje się, że Maluch Amon został oddany. nic więcej na razie nie wiem, ale Aleksandra napisze jak będzie. EDIT: hmm mamy 239 zł 51 groszy skoro Malucha Amona już nie ma u tego Pana musimy jakoś rozdzielić kasę na inne psy. Czy któryś z wpłacających zgłasza jakieś wątpliwości co do takiej decyzji? oczywiście z rozdzielaniem i całą resztą poczekamy na Aleksandrę i Atomówkę, gdyż po pierwsze musimy się dowiedzieć co się stało, po drugie nie chcę i nie mogę sama podejmować tej decyzji a po trzecie to Atomówka "ma" pieniądze (w sensie na koncie ;) ). jeśli nie będziecie mieli innych pomysłów to proponuję znaleźć na dogo psiaki, które potrzebują tej pomocy i jakoś sprawiedliwie rozdzielić pieniążki dla tych najbardziej potrzebujących. swoją drogą chciałam Was przeprosić, że tak zaniedbałam wątek i nie podrzucałam, ale ostatnio nie siedzę za często na dogo, tak jakoś wyszło. Quote
Atomowka Posted March 4, 2011 Posted March 4, 2011 Niestety Marta ma racje Ola poszła do Malucha a jego nie było Zapytała faceta gdzie on, a ten powiedział,że Maluch został oddany do jakiegoś gospodarza do wsi oddalonej o 30 km. Powiedział,że pies nie będzie na łańcuchu i że będzie miał co jeść. A ja jestem mega zła, pozwoliłyśmy na to,żeby Amon wylądował w nieznanym sobie miejscu, z nieznanymi ludźmi pewnie przyczepiony na metrowym łańcuchu do budy albo uwięziony w jakimś małym kojcu. Jestem rozgoryczona, wk...a i nie wiem co jeszcze Prosiłam Olę żeby dręczyła faceta może powie do jakiej wsi pojechał Amon, może jak będzie to info i jak będzie to jakaś mała wioska to przynajmniej uda Nam się sprawdzić jakie on ma tam warunki Zawiodłam Amona i niestety nie tylko ja! li1 dostałam od Ciebie dzis 100 zł na Malucha zwróce Ci ja na konto Z pozostała kasą trzeba napisać PW do darczyńców czy zgadzają sie na przekaznie kasy na inną biedę Marta zmień tytuł watku! Quote
Awit Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 O kurcze. A dlaczego tak wyszło? Facet miał od Was zgodę na oddanie psa? On tak po prostu trzymał te psy, wiedział, że szukacie im domu i tak zwyczajnie oddał Amona? A umowa??? Gadaj z nim niech da adres. On nie był wykastrowany...To już go nie ciachną.... Quote
Aleksa. Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Awit napisał(a):O kurcze. A dlaczego tak wyszło? Facet miał od Was zgodę na oddanie psa? On tak po prostu trzymał te psy, wiedział, że szukacie im domu i tak zwyczajnie oddał Amona? A umowa??? Gadaj z nim niech da adres. On nie był wykastrowany...To już go nie ciachną.... To był jego pies. Chciał oddać jednego psa , bo się gryzły i padło na Amona. Miałyśmy pomóc w znalezieniu jemu domku , ale nie zdarzyłyśmy.. Przez ponad pół roku nie było żadnego telefonu o niego.:( Quote
wojtuś Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Tego się pewnie nikt nie spodziewał, teraz to można jedynie sprawdzić czy Amon jest w dobrych warunkach, Oleńko spróbuj się dowiedzieć, jeżeli facet będzie chciał powiedzieć gdzie jest Amon, w końcu przez te pół roku jego Psiaki były przez Was doglądane, wypadałoby by powiedział Quote
Recommended Posts